iyii akşamlar fıstuklar
ya oku oku bitmedi geçmişi bende atladım yahu
bende misafirliğe gittim gündüz.yan binada tanımadığım bi kadına gittik.arkadaşın arkadaşı tanışmak amaçlı bizi çağırmış

oturduk biişiler yedik çene yaptık....
ne iyi etmişsin nesli yeni insanlarla tanışıyorsun en azından komşuculuk ilişkileriniz güçlenir di mi? anam bu arada bizide unutmaaaaa-rgulu
durucuk napıyordu benim oğluşum şekerden mi ne kıpır kıpırdı ilk defa

maşallah demek oluyor ki bol bol tatlı yiceksin canım oğluşun için:cikolata:
iyi akşamlar kızlaar oğlumla biz de geldiiik..Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim yine yaa içimde bi canavar olduğundan şüphelenmeye başladım artık. Şimdi hoppidi hoppidi oynuyo küçük canavarım
ohhh yarasın orkan a canım maşallah tabide şimdi daha çok yemek istiyorlar nede olsa büyücekler bize gelcekler yeyim ben onları
Ahahhh aylardır ilk kez kızımı yan gelmiş yatarken gördüm:1:
Biz ultrasona hemen sabah girdik,aç karnına.
ayy kuzum yüzünü bize dönmüş,elini de başının altına koymuş yatıyordu.
Bi ara çenesini,parmaklarını falan oynattı.
Öldüm bittim resmen o haline,hep kıpırdak gördüğümüzden çok şeker geldi böylesi de,oyyyyyyy yerim yaaaaaa:1::1::1:
canım benim aç olunca hareketleri az oluyor sanırım minik kuzuların kıyamam ben onlara.masum halini görmekte ayrıca güzeldir gerçi her halleri muhteşemdir ama

ys:
Biz deldik allahım ne yedim ne yedim hala salatam bitmedi yanıma aldım devam ediyorum... yemek yerkende daha sonra ne yesem diye düşünüyorum allahım doymak bilmiyorum
hoşgeldiniz canım afiyet olsun yarasın minik bebeciklere:lilav: