ben çıkayım kızlar sofrayı hazırlayayım yasin çıkmış işten gelir 1 saate
görüşürüz canım, biz de yemege oturuyoruz. afiye tolsun size de.
ben çıkayım kızlar sofrayı hazırlayayım yasin çıkmış işten gelir 1 saate
ben de geldiiiiim, yemek yapıyorum da arada giriyim dedim malzemeler pişerkeeeen.
Selam kızlar,ben geldimmm :cee
Tüm gün annemdeydim de giremedim.
Herkes iyi mi ?
iyii akşamlar fıstuklar
ya oku oku bitmedi geçmişi bende atladım yahu
bende misafirliğe gittim gündüz.yan binada tanımadığım bi kadına gittik.arkadaşın arkadaşı tanışmak amaçlı bizi çağırmışoturduk biişiler yedik çene yaptık....
bööylee işteee:hulya::hulya:
hoşgeldin nesli iyi yapmışsın ...
hoşgeldin esracım biz iyiyiz şükür oğluşumla yükleme sonuçların iyi çıkmış gözünaydın canım benimde iyi şükür ama benden 1 defa kan aldılar aç gitmiştim değerim 105 çıkmış iyi dedi drum
Selam kızlar,ben geldimmm :cee
Tüm gün annemdeydim de giremedim.
Herkes iyi mi ?
iyii akşamlar fıstuklar
ya oku oku bitmedi geçmişi bende atladım yahu
bende misafirliğe gittim gündüz.yan binada tanımadığım bi kadına gittik.arkadaşın arkadaşı tanışmak amaçlı bizi çağırmışoturduk biişiler yedik çene yaptık....
bööylee işteee:hulya::hulya:
Hoşbulduk canım..
Evet sonuçlar güzel çıktı ama bizde 2 kez alındı kan.
Aç karnına olan 80,şekerli sudan sonra 135 çıktı.
doktor da normal dedi..
hoşbulduk canım....
sizler ne yaptınız ?
hoşgeldiniz kızlarr -ciko-ciko
hımm açken kan almışlar cese de öyle yapmışlar ben de 2 kere mi alacaksınız dedim gerek yok dedi drum zorla içtim glikozu başımda durdu drum 1 saat bekleyip kan verdim benimki tokluk mu oluyor şimdi anlamadım
Hoşbuldukkkkkkkkkkk-ciko-ciko-ciko
Tokluk kan şekeri oluyor canım.
ama neyse doktor normal dediğine göre düşünmeyelim-ciko
kızlar ben dayanamıyorum yemek yemiştim de uzanmam lazım biraz.oturunca sıkıştıdı beni okey birazdan görüşürüz. kaburgam batıyo. bay
durucuk napıyordu benim oğluşum şekerden mi ne kıpır kıpırdı ilk defa
iyi akşamlar kızlaar oğlumla biz de geldiiik..Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim yine yaa içimde bi canavar olduğundan şüphelenmeye başladım artık. Şimdi hoppidi hoppidi oynuyo küçük canavarım
iyi akşamlar kızlaar oğlumla biz de geldiiik..Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim yine yaa içimde bi canavar olduğundan şüphelenmeye başladım artık. Şimdi hoppidi hoppidi oynuyo küçük canavarım
yarasınnn :cikolata::cikolata::cikolata:iyi akşamlar kızlaar oğlumla biz de geldiiik..Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim yine yaa içimde bi canavar olduğundan şüphelenmeye başladım artık. Şimdi hoppidi hoppidi oynuyo küçük canavarım
Ahahhh aylardır ilk kez kızımı yan gelmiş yatarken gördüm:1:
Biz ultrasona hemen sabah girdik,aç karnına.
ayy kuzum yüzünü bize dönmüş,elini de başının altına koymuş yatıyordu.
Bi ara çenesini,parmaklarını falan oynattı.
Öldüm bittim resmen o haline,hep kıpırdak gördüğümüzden çok şeker geldi böylesi de,oyyyyyyy yerim yaaaaaa:1::1::1: