sola yatınca kan akışı daha rahat oluyormuşben yatamıyorum sırt üstü yatıyorum birşey olmaz dimi kızlar
sola yatınca kan akışı daha rahat oluyormuşben yatamıyorum sırt üstü yatıyorum birşey olmaz dimi kızlar
canımmmm kabızlık sorunu da yaşarsın ama içmeye çalış
ben yatamıyorum sırt üstü yatıyorum birşey olmaz dimi kızlar
anamm, o kadarda hazırlamıştım, nassı gelmez, kaç gün oldu, mail yerine kargoya versem daha çabuk gelirdi valla...Yok kuzum gelmedi
Offf sabah olsa da kahvaltı yapsak :cikolata:
ay esra resmen kahkaha attım allah da seni güldürsün
kızlar bana müsade süt içmeye çalışayım bakayım gözüm korktu artık oğluşuma da yazık olur sonra her şey bebişlerimiz için hepinize iyi geceler...
zaten beni hamilelikte en çok zorlayan sorun canım. ama ilk aylara göre daha iyiyim şükür
anamm, o kadarda hazırlamıştım, nassı gelmez, kaç gün oldu, mail yerine kargoya versem daha çabuk gelirdi valla...
pargalı sefasında maşallah osmanlı yanıyor
iyi gecelerrkızlar bana müsade süt içmeye çalışayım bakayım gözüm korktu artık oğluşuma da yazık olur sonra her şey bebişlerimiz için hepinize iyi geceler...
evet derya bak kızıyorum ama hııııııııııÇalışma,dik kafana gitsin,misss missssssss:3:
cıks, ertesi sabah yolladım, şimdi tekrar yolladım o maili, yine olmazsa şikayet edicem hotmaili :1:valla gelmedi kuzum yaa bende fırsatın olmamıştır diye düşündüm seslenmedim sana..
kızlar ben laçıyom öperim gözlerinizden