2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.

Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.

Ben kaldım tabi öyle ne desem ne yapsam bilemedim

hiç üşenmez gider yolardım valla kızı cicim...rezil ederdim orda herkese...
çok fenayımdır valla!!!!

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.

Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.

Ben kaldım tabi öyle ne desem ne yapsam bilemedim

benim eşim bunu çok yapar düşmem pek tufaya, ama yinede bilsemde sinir olurum.. :deli:

e sen Allahın baya bbaya sevdigi kulusun canım. benşm de yüzüm olsa isticem cumaya izin haftasonuyle birleştircem ama o kadar çok hasta olup gelemiyorum ki işe, artık izin istemeye yüzüm yok.
Bu arada Gülay yine uyudu ve kendi gölünde boğuldu galibaaaaa:1:

yok bebeeeeeem uyumadım sinir krizi geçiriyorum, müşterinin biri ve burda çalışan bi çocuğaaaa :zopa:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ŞAKACI KOCAM BENİM ÇOKKKKKKKKKKK SEVİYORUM BEN ONU YA..

DÜN BİR YERDEN TOPRAK ALMIŞ BİZ HER SENE BİRŞEYLER EKERİZ, 30 KİLO KADAR BİİZM EV EN ÜST KAT ASANSÖRDE YOK SIRTINDA TAŞIDI ONU ÖYLE GÖRDÜM YA ÇAKTIRMADIM AMA AZ DAHA AĞLAYACAKTIM GENE GÖZLERİM DOLDU :uzgun:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
patlat enselerine birer tane gitsin canım ya.

aaaaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh şuanda çok sinirliyim aklıma kaynanamgil geldi bide burdakiler dalasım var birine, şu hayali kızı gönderin bana , tanınmaz hale getirim..
Hoş zaten tanınmıyo ya neyse.... :1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

süperim deeel mi aevaet.
7515Kemal-Sunal-08.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar