ne kadar önemli sosyal bi olanakmış ya güne gidebilmek, gidemeyince anladım.
ay cessss....
ama sen bana neden gülüyosunki ya, çok ciddiyim ki ben. eskiden anam gotururdu de kıymetini bilmez sıkılırdım gittigim yerde, bu kadar özlicegimi bilsem uca uca gider, herseyi siler süpürürdüm. bi izne ayrılıyım zaten, bütün akrabaları gezcem. dicem ki ben gelcem bissürü ikram yapın banaaaaa.
:biyik::biyik:
bırak yaaa hayatımda 2 kere güne gittim, kaynanam ısrar etmişti, 2 side berbat geçti, karılara kafa atasım geldi resmen.. :sinir::sinir:
bi bel altı salak espriler, bigelin çekiştirme muhabbetleri, gelinler başka mal, kendi aralarında sersem sersem konuşuyolar.. :sinir::sinir:
yok anam gün mün bana göre şeyler değil, kahvede okey neyim çevirirseniz çağırın beni :biyik::biyik:
bende nefret ederim annem hala ısraar ediyo ama ben hayır diyemiorum valla gidiyorum... şaka bi yana çeşit çeşit güzel oluyo hakikaten!!!!
bende ıyımm bıtanem ne olsun bugun hastneye gıdebılrımiyi canım sen nasılsın?
Hoşgeldin canım,nasılsın?
Kaynatıyoruz bizde
bende nefret ederim annem hala ısraar ediyo ama ben hayır diyemiorum valla gidiyorum... şaka bi yana çeşit çeşit güzel oluyo hakikaten!!!!
:biyik::biyik:
bırak yaaa hayatımda 2 kere güne gittim, kaynanam ısrar etmişti, 2 side berbat geçti, karılara kafa atasım geldi resmen.. :sinir::sinir:
bi bel altı salak espriler, bigelin çekiştirme muhabbetleri, gelinler başka mal, kendi aralarında sersem sersem konuşuyolar.. :sinir::sinir:
yok anam gün mün bana göre şeyler değil, kahvede okey neyim çevirirseniz çağırın beni :biyik::biyik:
cesss senmi yazmıştın bi ara doğmamış bebeğe şarkılarmıydı o bebeğe dınletılen şarkılar ay hatırlayamadım ya:muzikk:muzikk:muzikk:muzikk
Ay kızlar zaten ortamda güzel olucak düşünsenize hepimizi bir arada günde
o ortamda sıkılan olurmu:sila:
bende ıyımm bıtanem ne olsun bugun hastneye gıdebılrım
babaanme rahatsız duymusundr belkı
gıtmeden sıze bakayım dedım
hosbuldumm cnmm
ohh ne guzell sıızn muhabbet hıc bıtmez sewıomm sızı
bende ıyımm bıtanem ne olsun bugun hastneye gıdebılrım
babaanme rahatsız duymusundr belkı
gıtmeden sıze bakayım dedım
hosbuldumm cnmm
ohh ne guzell sıızn muhabbet hıc bıtmez sewıomm sızı
Amaç yemekse, bu yolda herşey mubahtır eveeeeet. iyi cevabını da vermissin. icinde kalsa daha mi iyi yani.muhabbet açmıyo ama en son gittiğimde hürrem muhabbeti yaptılardı, ben bi başladım anlatmaya gerçekleri...hepsi coştu yaşlı kadınların... sonra biri bana çay içmesen deme gafletinde bulundu!!! anam anammm.... ben dururmuyum, annemin kaşı gözü oynuodu ama cevabını verdim, hiç dayanamam... oğlumun adını soruolar inat sölemiorum her yerde bizi konuşcaklar....annemde diyo çok fenasın!! amaç yemekk...napiiiim
ben yemege kactim hadi babayyyy.