2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ama sen bana neden gülüyosunki ya, çok ciddiyim ki ben. eskiden anam gotururdu de kıymetini bilmez sıkılırdım gittigim yerde, bu kadar özlicegimi bilsem uca uca gider, herseyi siler süpürürdüm. bi izne ayrılıyım zaten, bütün akrabaları gezcem. dicem ki ben gelcem bissürü ikram yapın banaaaaa.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ya kızlar doğumdan sonra ben hep evde olucam ne güzel gerçi çalışamıyo olmakta kötü ama ev hayatıda güzel olsa gerek ev hanımı olan arkadaşkların bu konudaki yorumlarını bekliyorum

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:biyik::biyik:
ne kadar önemli sosyal bi olanakmış ya güne gidebilmek, gidemeyince anladım.

bırak yaaa hayatımda 2 kere güne gittim, kaynanam ısrar etmişti, 2 side berbat geçti, karılara kafa atasım geldi resmen.. :sinir::sinir:

bi bel altı salak espriler, bigelin çekiştirme muhabbetleri, gelinler başka mal, kendi aralarında sersem sersem konuşuyolar.. :sinir::sinir:

yok anam gün mün bana göre şeyler değil, kahvede okey neyim çevirirseniz çağırın beni :biyik::biyik:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ama sen bana neden gülüyosunki ya, çok ciddiyim ki ben. eskiden anam gotururdu de kıymetini bilmez sıkılırdım gittigim yerde, bu kadar özlicegimi bilsem uca uca gider, herseyi siler süpürürdüm. bi izne ayrılıyım zaten, bütün akrabaları gezcem. dicem ki ben gelcem bissürü ikram yapın banaaaaa.

bende nefret ederim annem hala ısraar ediyo ama ben hayır diyemiorum valla gidiyorum... şaka bi yana çeşit çeşit güzel oluyo hakikaten!!!!

ceygul

Üye
Tepki
45
cesss senmi yazmıştın bi ara doğmamış bebeğe şarkılarmıydı o bebeğe dınletılen şarkılar ay hatırlayamadım ya:muzikk:muzikk:muzikk:muzikk

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

bırak yaaa hayatımda 2 kere güne gittim, kaynanam ısrar etmişti, 2 side berbat geçti, karılara kafa atasım geldi resmen.. :sinir::sinir:

bi bel altı salak espriler, bigelin çekiştirme muhabbetleri, gelinler başka mal, kendi aralarında sersem sersem konuşuyolar.. :sinir::sinir:

yok anam gün mün bana göre şeyler değil, kahvede okey neyim çevirirseniz çağırın beni :biyik::biyik:

bende nefret ederim annem hala ısraar ediyo ama ben hayır diyemiorum valla gidiyorum... şaka bi yana çeşit çeşit güzel oluyo hakikaten!!!!

valla sevilen insanlarla olursa cekilir zaten gün dedigin. ben istiyorum ki anne tarafimin akrabalariyla gün yapiyim. işte yengelerim teyzem ananem ananemin kardeşi falan. bayılırım onlara, pek şenlikli olurlar. hele büyük yengem bi kahkaha atar boyle kıkır kıkır, hatta tıkır tıkır güler. dert tasa kalmaz insanda. ay çok özledim onları nezmandır görmedim yaaaa.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

muhabbet açmıyo ama en son gittiğimde hürrem muhabbeti yaptılardı, ben bi başladım anlatmaya gerçekleri...hepsi coştu yaşlı kadınların... sonra biri bana çay içmesen deme gafletinde bulundu!!! anam anammm.... ben dururmuyum, annemin kaşı gözü oynuodu ama cevabını verdim, hiç dayanamam... oğlumun adını soruolar inat sölemiorum her yerde bizi konuşcaklar....:cokkomik::cokkomik::cokkomik: annemde diyo çok fenasın!! amaç yemekk...napiiiim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende ıyımm bıtanem ne olsun bugun hastneye gıdebılrım
babaanme rahatsız duymusundr belkı
gıtmeden sıze bakayım dedım

hosbuldumm cnmm
ohh ne guzell sıızn muhabbet hıc bıtmez sewıomm sızı

çok geçmiş olsun canım, Allah sıhhat versin.

muhabbet açmıyo ama en son gittiğimde hürrem muhabbeti yaptılardı, ben bi başladım anlatmaya gerçekleri...hepsi coştu yaşlı kadınların... sonra biri bana çay içmesen deme gafletinde bulundu!!! anam anammm.... ben dururmuyum, annemin kaşı gözü oynuodu ama cevabını verdim, hiç dayanamam... oğlumun adını soruolar inat sölemiorum her yerde bizi konuşcaklar....:cokkomik::cokkomik::cokkomik: annemde diyo çok fenasın!! amaç yemekk...napiiiim
Amaç yemekse, bu yolda herşey mubahtır eveeeeet. iyi cevabını da vermissin. icinde kalsa daha mi iyi yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar