izin mi aldın yoksam, negzeeeel.
izin almş gibi bişey oldu ben öglecıyım akşam 6da cıkıyoruz okuldan eşimde 3te cıkıyor aradım müdürü 4 gibi cıkabılırmıyım dıye oda hıc gelme dedı bende allah razı olsun dedım
güü-nayy-dııınn( seda sayan gibi dedim burda haa)
dünyanın en güzel hamişleriiiii:zuzu:
ahh gülaycım biz kız analarının derdi bitmiyoo iştesen yedikten sonra bende aç karnına çekiyoz bu işkenceyii:dertli: bak erkekler analarında varmı bişeyy yoooooooookkkk.birinin canı çiğköfte ister diğeri ayaklarım şişti derrr babetim olmuyo derrrr diğeri oğlunu yatımaya giderrrrrr...hihihihihihi
:sinifsinif::sinifsinif::ilknur::ilknur: yyaaa biizzz bugün kustuk bugün ööğüürdüükk bugün altıma işedimm... bugüünn midem kötüüüüüü...bi de burnumuz patlıcan gibi olduu üstüne üstelikkk ......
ay çok kıskanmış gibi oldum vallaaaaa...
:dill::dill::dill::dill::dill:
ayyyy süper olmuş gerçikten. cumaya da bişi bulsan da haftasonuna birleştirsen tam da süper olur yani.
mehtap sen ne zaman bu olayı anlatsan herkezin sinirler tavan yapıyor
yok yok böyle de komik canım, Allah ta snei güldürsün, kocanın da tepesinden baksın e mi.Kızlar yok öyle birşey benimki uyduruyor senaryo yazmış resmen orada oturuken sever böyle esprileri bilirim daha doğrusu şakayı çok sever, neyse bende dedim ki yani kocacım ne bu şimdi laf mı söyledim ne yaptın böyle gülüştük. Sonra migrosa gittik, prıngless cipsler var ya canım onlardan istedi ama eşim cips zararlı diye aldırmaz geçerken aldım koltuğumun altına koydum bir iki reyon sonra dedim *kocacım demin yürüken sen bir ara elimi bıraktın ya birşey bakmak için o sırada önüme güçlü kuvvetli adeleli prıngless adam çıktı, ye beni dedi zorla verdi kendini bana bak yanımda ye beni ye beni diyor bende şaşırdım ama aldım***
benimki kaldı öyle 1 dakika falan sonra şaka olduğunua anladı ağzından ilk defa şu lafı duydum s.... Prıngless adama nerdeymiş dedi o dedi..
Belki böle anlatınca komik olmuyor ama ben yazaken bile altıma işedim yanımızda olmanız lazımdı..
Pazar günü gene markete gittik prıngless standını gördü önünde duruyor yok burda adam falan deyip durdu
bu mehtap ın ilk vukuati değil anlaşılan :3:
canım zaten tatıl bıze cuma bugun denızlıye gıdyoruz-rgulu-rgulu-rgulu
yok yok böyle de komik canım, Allah ta snei güldürsün, kocanın da tepesinden baksın e mi.
ben olsam açıklamsına fırsat vermeden mağazaya geri dönmüş ilk buldum kızı paralamıştım.
face anlattım dedim ya kızlarda ordan biliyor ama herkes aynı tepkiyi veriyor *parçalasaydın kızı *
Anaaaa o kadar gittim geldim hiçbişicikler olmamış burda yaaa,
Feyrukacım günaydın datlum.
herkesciklere kocamannnnnnnnnn merveyle günaqydın dıyoruz teyzeleri yaa sabah bı gırdım oku oku bıtırıp yazamdım anam takıp etmemk zor oluyo bazen ben annemlerdeydım ev uçuyo buugn halılarımı mutfakla oturma odamın halıları yıkamya verıcem inş of iş çok exporter arkadasım bu dıyıcek bişe bulmaıyom kocam cesaret edıp olanları bana demzdı buna emnım :deli: Bide sezaryandan doğumdan bahsetmişsiniz bence ıkısınınde zorlukları ve kolaylıkları vardır elbet bence doktor ne dıyosa ona göre hareket etmek gerek sezar olupta ohh çok rahattım dıyen hıc duymadım hatta 2 bebişini normal 3 cüsünü sezar yapan akraban kesınlıkle normal dedı bu bı kaç kışıden duydum ama bunye herkes farklı benım ılk normaldı inş bu bebişde normalk olur bende sezaryandna kokuyorum 8 kat kesım benımde doğumda kesme oldu bı kaç gun acısı oldu oda çok deyıl tuvalet işinde sorun olmadı ama herkes farklı rabbım hepızını kolay ıster sezaryan ıster normal olsun hayırlısıyla kurtarsın amın