2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
izin almş gibi bişey oldu ben öglecıyım akşam 6da cıkıyoruz okuldan eşimde 3te cıkıyor aradım müdürü 4 gibi cıkabılırmıyım dıye oda hıc gelme dedı bende allah razı olsun dedım:):):):)

ayyyy süper olmuş gerçikten. cumaya da bişi bulsan da haftasonuna birleştirsen tam da süper olur yani.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar yok öyle birşey benimki uyduruyor senaryo yazmış resmen orada oturuken sever böyle esprileri bilirim daha doğrusu şakayı çok sever, neyse bende dedim ki yani kocacım ne bu şimdi laf mı söyledim ne yaptın böyle gülüştük. Sonra migrosa gittik, prıngless cipsler var ya canım onlardan istedi ama eşim cips zararlı diye aldırmaz geçerken aldım koltuğumun altına koydum bir iki reyon sonra dedim *kocacım demin yürüken sen bir ara elimi bıraktın ya birşey bakmak için o sırada önüme güçlü kuvvetli adeleli prıngless adam çıktı, ye beni dedi zorla verdi kendini bana bak yanımda ye beni ye beni diyor bende şaşırdım ama aldım***

benimki kaldı öyle 1 dakika falan sonra şaka olduğunua anladı ağzından ilk defa şu lafı duydum s.... Prıngless adama nerdeymiş dedi o dedi..

Belki böle anlatınca komik olmuyor ama ben yazaken bile altıma işedim yanımızda olmanız lazımdı..

Pazar günü gene markete gittik prıngless standını gördü önünde duruyor yok burda adam falan deyip durdu

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
güü-nayy-dııınn( seda sayan gibi dedim burda haa) :huhuu:

dünyanın en güzel hamişleriiiii:zuzu:

ahh gülaycım biz kız analarının derdi bitmiyoo işte :( sen yedikten sonra bende aç karnına çekiyoz bu işkenceyii:dertli: bak erkekler analarında varmı bişeyy yoooooooookkkk.birinin canı çiğköfte ister diğeri ayaklarım şişti derrr babetim olmuyo derrrr diğeri oğlunu yatımaya giderrrrrr...hihihihihihi:kptmya::kptmya:

:sinifsinif::sinifsinif::ilknur::ilknur: yyaaa biizzz bugün kustuk bugün ööğüürdüükk bugün altıma işedimm... bugüünn midem kötüüüüüü...bi de burnumuz patlıcan gibi olduu üstüne üstelikkk ......

ay çok kıskanmış gibi oldum vallaaaaa...

:dill::dill::dill::dill::dill:

:1::1::1::1::1: ay çok güldüm vallahi.... kıskançlar sizii...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar yok öyle birşey benimki uyduruyor senaryo yazmış resmen orada oturuken sever böyle esprileri bilirim daha doğrusu şakayı çok sever, neyse bende dedim ki yani kocacım ne bu şimdi laf mı söyledim ne yaptın böyle gülüştük. Sonra migrosa gittik, prıngless cipsler var ya canım onlardan istedi ama eşim cips zararlı diye aldırmaz geçerken aldım koltuğumun altına koydum bir iki reyon sonra dedim *kocacım demin yürüken sen bir ara elimi bıraktın ya birşey bakmak için o sırada önüme güçlü kuvvetli adeleli prıngless adam çıktı, ye beni dedi zorla verdi kendini bana bak yanımda ye beni ye beni diyor bende şaşırdım ama aldım***

benimki kaldı öyle 1 dakika falan sonra şaka olduğunua anladı ağzından ilk defa şu lafı duydum s.... Prıngless adama nerdeymiş dedi o dedi..

Belki böle anlatınca komik olmuyor ama ben yazaken bile altıma işedim yanımızda olmanız lazımdı..

Pazar günü gene markete gittik prıngless standını gördü önünde duruyor yok burda adam falan deyip durdu
yok yok böyle de komik canım, Allah ta snei güldürsün, kocanın da tepesinden baksın e mi.
ben olsam açıklamsına fırsat vermeden mağazaya geri dönmüş ilk buldum kızı paralamıştım.

Tepki
50
herkesciklere kocamannnnnnnnnn merveyle günaqydın dıyoruz teyzeleri yaa sabah bı gırdım oku oku bıtırıp yazamdım anam takıp etmemk zor oluyo bazen ben annemlerdeydım ev uçuyo buugn halılarımı mutfakla oturma odamın halıları yıkamya verıcem inş of iş çok exporter arkadasım bu dıyıcek bişe bulmaıyom kocam cesaret edıp olanları bana demzdı buna emnım :deli: bide sezaryandan doğumdan bahsetmişsiniz bence ıkısınınde zorlukları ve kolaylıkları vardır elbet bence doktor ne dıyosa ona göre hareket etmek gerek sezar olupta ohh çok rahattım dıyen hıc duymadım hatta 2 bebişini normal 3 cüsünü sezar yapan akraban kesınlıkle normal dedı bu bı kaç kışıden duydum ama bunye herkes farklı benım ılk normaldı inş bu bebişde normalk olur bende sezaryandna kokuyorum 8 kat kesım benımde doğumda kesme oldu bı kaç gun acısı oldu oda çok deyıl tuvalet işinde sorun olmadı ama herkes farklı rabbım hepızını kolay ıster sezaryan ıster normal olsun hayırlısıyla kurtarsın AMIN

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım zaten tatıl bıze cuma bugun denızlıye gıdyoruz-rgulu-rgulu-rgulu

e sen Allahın baya bbaya sevdigi kulusun canım. benşm de yüzüm olsa isticem cumaya izin haftasonuyle birleştircem ama o kadar çok hasta olup gelemiyorum ki işe, artık izin istemeye yüzüm yok.
Bu arada Gülay yine uyudu ve kendi gölünde boğuldu galibaaaaa:1:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
herkesciklere kocamannnnnnnnnn merveyle günaqydın dıyoruz teyzeleri yaa sabah bı gırdım oku oku bıtırıp yazamdım anam takıp etmemk zor oluyo bazen ben annemlerdeydım ev uçuyo buugn halılarımı mutfakla oturma odamın halıları yıkamya verıcem inş of iş çok exporter arkadasım bu dıyıcek bişe bulmaıyom kocam cesaret edıp olanları bana demzdı buna emnım :deli: Bide sezaryandan doğumdan bahsetmişsiniz bence ıkısınınde zorlukları ve kolaylıkları vardır elbet bence doktor ne dıyosa ona göre hareket etmek gerek sezar olupta ohh çok rahattım dıyen hıc duymadım hatta 2 bebişini normal 3 cüsünü sezar yapan akraban kesınlıkle normal dedı bu bı kaç kışıden duydum ama bunye herkes farklı benım ılk normaldı inş bu bebişde normalk olur bende sezaryandna kokuyorum 8 kat kesım benımde doğumda kesme oldu bı kaç gun acısı oldu oda çok deyıl tuvalet işinde sorun olmadı ama herkes farklı rabbım hepızını kolay ıster sezaryan ıster normal olsun hayırlısıyla kurtarsın amın

canım biz arkadaş gibiyiz arada böyle şeylerde olmasa çekilir mi dimi ya biz ikimiz tekken çok güleriz ama herşeye herşeyide konuşuruz ne bilim bizim ilişkimizde böyle hayatımız gırgır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar