2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet tahmin edebiliyorum.canım burnunu ağzınıpeçete ile kapatsan.ben öyle yapardım.of ya valla işkence bu alerji.kesin bebişinde de olur.çünkü alerji kalıcı oluyo.

ay ilaç içince geçiyodu geçen senelerde ama şimdi ilaç içemedigim icin abarttı baya. neyse tek derdim bu olsun.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kızlar hava bulutlu ama ben güneş açıyorum bugün denizlye gitcez 5 gün bu arada bende bel ağrılarımdan ölüyorum ya sağımdan soluma dönemiyorum resmen:(:(:(

Geçmiş olsun canım, biraz belini güçlendircek spor yapsan faydasını görürsün aslında.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Benimkine anlatsam direk o benim başıma vurur böyle bir durumda
seninkinin tepkisi iyiymiş Gülay :cokkomik:

kız gülayy duşunu alıp çıksaydın heheheehee:cokkomik:
kızım o suçunu biliyo, ezelin SEKİZ karakteri varya deli oluyo ona, hergün eski bölümlere bakıyo, kaşıma bi çizik atsak ya aşkım deyip duruyo.. Bilinç altıma işledi artıkın napim..
Hem aramızda düzeyli bi ilişki vardı , ılık duşluk bi durum yok :hihh: :hihh:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
anaaaa rüyamda behlülle aşk yaşıyoduk, benim fotoğraflarımı çekiyordu, bakışıyorduk filan.. sabah ömüre anlattım başına mı vurdu dedi :kptmya: :kptmya:
ne alaksı var ilgi alaka istiyoruz demekki dedim hıhhhhhıh :hihh::hihh::hihh:

ayyy birtek bana oluyo sanıyodum. aynen bekardım ama o zaman. rüyamda behlülü gördüm öpüşüyodukk. ayyy işe geldim anlattım arkadaşlarım ne dalga geçti dudaklarım şişmişti cidden sanki gerçekten saatlerce öpüşmüşüz gibi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızım o suçunu biliyo, ezelin SEKİZ karakteri varya deli oluyo ona, hergün eski bölümlere bakıyo, kaşıma bi çizik atsak ya aşkım deyip duruyo.. Bilinç altıma işledi artıkın napim..

sadece arkadaşız diyosun yane :)

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Ayyyy yerim senin düzeyli ilişkini ahahaaaaa kopardın beni kız her zamanki gibi :1:
Valla bu aralar bende 12 modundayım hormonlardan herhalde

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

yaww bende hep eşimi görüyorum rüyamda.ulen adam yanımda yatıyo ne yapacaksan kalk yap adama.yooooo.illa rüyamda adama ne tecavüzlerde bulunuyoruum:1::1::1:

:eek:ys::eek:ys:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
yaww bende hep eşimi görüyorum rüyamda.ulen adam yanımda yatıyo ne yapacaksan kalk yap adama.yooooo.illa rüyamda adama ne tecavüzlerde bulunuyoruum:1::1::1:

:1: :1: :1: :1:

Bende cumartesi sabahı bir hışımla uyanıyorum bakıyorum koca yok işe gitmiş
lan illa o olmadığı zamana denk gelecek

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ayyy birtek bana oluyo sanıyodum. aynen bekardım ama o zaman. rüyamda behlülü gördüm öpüşüyodukk. ayyy işe geldim anlattım arkadaşlarım ne dalga geçti dudaklarım şişmişti cidden sanki gerçekten saatlerce öpüşmüşüz gibi

sadece arkadaşız diyosun yane :)

üleyyyyyyyyyn içinizdeki sapığı canlandırdım resmen :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
yani gülaycııımm bizim ki pek düzeyli olmuyoo neyse yabancıya gitmiyom zateennnn.hihihihii:1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar