herkeze merhaba yarın tatil yaşasın -ciko
benimki bugünden başladı oleyyyyy-ciko-ciko-ciko-ciko
herkeze merhaba yarın tatil yaşasın -ciko
benimki bugünden başladı oleyyyyy-ciko-ciko-ciko-ciko
Valla benimki işemekten başa bir işe yaramıyor diyor artık varın gerisini siz düşünün
biz bu durumlardaysak adamların halini düşünün artık, geceleyin gelsin
Pamela Andersonlar, Emanuellalar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bişiy sorucam size kızlar bebek doğum şekerlerini ne zaman yaptırsak uygun olur acaba ben uygun fiatlı bir şeker buldum ama doğumada daha 4 ay kadar var fikri olan var mı
evet bu sebeple bende herkese "hayırlı cumalar" deme istegi var. sanki yarın haftasonu gibin.
Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.
Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.
Ben kaldım tabi öyle ne desem ne yapsam bilemedim
bastırılmış duyguların açığa çıkmasıı. ayy eminiz dimi kocalarımız bu yazdıklarımızı kesin okumuyo :1::1:
Valla benimki işemekten başa bir işe yaramıyor diyor artık varın gerisini siz düşünün
biz bu durumlardaysak adamların halini düşünün artık, geceleyin gelsin
Pamela Andersonlar, Emanuellalar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama hafta bitmiyo cuma gelceyiz yine işe
Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.
Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.
bişiy sorucam size kızlar bebek doğum şekerlerini ne zaman yaptırsak uygun olur acaba ben uygun fiatlı bir şeker buldum ama doğumada daha 4 ay kadar var fikri olan var mı
Senin kocayla benimki bir yerden tanışıyor mu acaba,aynı cümleler...
Deme öyle kız deme,deme :zopa:
DUR CESİKA
EŞİM O KADAR CİDDİKİ DEDİM GİDERİM ORAYA HANGİ KIZ FALAN SONRA BENİMKİ GÜLMEYE BAŞLADI AMA NE GÜLME SANKİ YERE YATIRMIŞLAR GIDIKLIYORLAR
DUR CESİKA
EŞİM O KADAR CİDDİKİ DEDİM GİDERİM ORAYA HANGİ KIZ FALAN SONRA BENİMKİ GÜLMEYE BAŞLADI AMA NE GÜLME SANKİ YERE YATIRMIŞLAR GIDIKLIYORLAR