Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.
Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.
Ben kaldım tabi öyle ne desem ne yapsam bilemedim
Kızlar tamam erotik konuları kapatın Damla gelmiş biz yanımızda yapamıyoruz onunki hepten uzak :acep:
bi de enginar soyuna oluyo, kömürcü eli gibi.Dün mantar soydum tırnaklarım simsiyah be sanki toprakla oynamışım
hiç üşenmez gider yolardım valla kızı cicim...rezil ederdim orda herkese...
çok fenayımdır valla!!!!
[sıze="3"]
hiç üşenmez gider yolardım valla kızı cicim...rezil ederdim orda herkese...
çok fenayımdır valla!!!![/sıze]
canım böyle bir güne gütmek istiyo, bissürü ikram olsun, bissürü gereksiz muhabbet olsun istiyoruuuuuuuum.çok mu şey istiyorum yahu. Ben hiç güne gidemiyorum.niden nideeeeeeeen.
al bendende o kadar
Ben ve zarif eşim cumartesi iç çamaşıcıya gittik ilk defa birlikte ben kendime rahat sütyenler arıyorum benimkide oturdu bir yere öyle bakınıyor yarım saat falan oldu sesi çıkmıyor oratmı inceliyor ilk defa geldi ya şaşırdı yavrummmm.
Neyse ben bir sütyen beğendim kabine girdim denemek için neyse çıktık mağazadan dediki benimki mehtap ben bu mağaadaki satıcı kızı hiç beğenmedim ne kadar laubali yani olmaz bu kadar falan, dedim ne oldu ben kabindeyken kız buna demişki şu seksi çamaşırlardan deneyeyim mi sizde bir bakarsınız bide diyor zorla elime cep numarasını tutuşturdu.
Ben kaldım tabi öyle ne desem ne yapsam bilemedim
e sen Allahın baya bbaya sevdigi kulusun canım. benşm de yüzüm olsa isticem cumaya izin haftasonuyle birleştircem ama o kadar çok hasta olup gelemiyorum ki işe, artık izin istemeye yüzüm yok.
Bu arada Gülay yine uyudu ve kendi gölünde boğuldu galibaaaaa:1:
benim eşim bunu çok yapar düşmem pek tufaya, ama yinede bilsemde sinir olurum.. :deli:
yok bebeeeeeem uyumadım sinir krizi geçiriyorum, müşterinin biri ve burda çalışan bi çocuğaaaa :zopa:
canım böyle bir güne gütmek istiyo, bissürü ikram olsun, bissürü gereksiz muhabbet olsun istiyoruuuuuuuum.çok mu şey istiyorum yahu. ben hiç güne gidemiyorum.niden nideeeeeeeen.
al bendende o kadar
ne kadar önemli sosyal bi olanakmış ya güne gidebilmek, gidemeyince anladım.
patlat enselerine birer tane gitsin canım ya.
şaka kız şaka devamını oku
patlat enselerine birer tane gitsin canım ya.
hayırlı sabahlar günler kızlarr nasılsınz
bayadır gıremedım ben ne war neyok
hayırlı sabahlar günler kızlarr nasılsınz
bayadır gıremedım ben ne war neyok