bu müzikler benimde uykumu getirio kaybolursam ortadan bilinki sızdım ben!!! -rgulu-rgulu-rgulu
Yettim canım
[sıze="2"]
dünürcüüüüm, sen gitcen mi?
Bari resimler çekilinde çatlayalım burdaaa[/sıze]
Bide hafta içi hayatta gelemem cuma cuma eminönü varya nasıl olur...
Neden hafta sonu değil acep :3:
yok anam nasıl gideyim çalışıyorum ki
Babası oğluma yorgan diktirmiş mavi seten pamuktan allahım bir hafif görseniz bayılırsınız birde nevresimini almış beyaz iş böle delikli delikli annem bayılacak her özel günde beyaz işlerimizi sertiriyor torununda da var 2 kere bayılacak.
Aman maşallah eşine, nerden biliyomuş oyle yorgan diktirmeyi falan, benimki hiç bilmez. boyle bi konu için nereye gidecegini bile bilmez ki.
Güle güle kullansın bebişin.
benim eşim çatalça serbest bölgede gümrükçülük yapıyor canım orada yorgancı vardı bana derdi hep bebeğimiz olursa yorganını burdan diktirirz diye bebek yorganları görüyormuş. Diktirmiş getirmiş canım çok güzel akşam üşenmezsem eklerim cici topiğine
benim eşim çatalça serbest bölgede gümrükçülük yapıyor canım orada yorgancı vardı bana derdi hep bebeğimiz olursa yorganını burdan diktirirz diye bebek yorganları görüyormuş. Diktirmiş getirmiş canım çok güzel akşam üşenmezsem eklerim cici topiğine
Ben bebeğimin beşiği falan almak istiyorum ya
maşallah eşine tebrik ederim valla. Benim eşim bebeğimize yorgan diktirecek görsem inanmamDaha bir iğne almadı erken diyo başka bişey demiyo. Bu gidişle ben doğurcam o hala erken diye sayıklayacak. Valla bu ay bişeyler almaya başlasak çok iyi olacak şaka maka 6 ay oldu yaa allah yardım etsin hepimize
maşallah eşine tebrik ederim valla. benim eşim bebeğimize yorgan diktirecek görsem inanmamdaha bir iğne almadı erken diyo başka bişey demiyo. bu gidişle ben doğurcam o hala erken diye sayıklayacak. valla bu ay bişeyler almaya başlasak çok iyi olacak şaka maka 6 ay oldu yaa allah yardım etsin hepimize
al canım neden almıyorsun?
KARDEŞLERİM ALACAKLARDI AMA BİRİ HAMİLE ŞİMDİ ONLARIN MASRAFLARI OLUR BİZ ALALIM DEDİM EŞİMLE AMA ONLARA KIRMADAN NASIL SÖYLEYECEĞİZ BİLEMİYORUM BİZ BÜYÜK HİÇ BİR ŞEY ALMADIK HEP KIYAFETE ÇALIŞTIM BEN :3:
Aslında liste yapmak lazım nr aldığımızı falan yazsak süper olur.
al canım neden almıyorsun?
KARDEŞLERİM ALACAKLARDI AMA BİRİ HAMİLE ŞİMDİ ONLARIN MASRAFLARI OLUR BİZ ALALIM DEDİM EŞİMLE AMA ONLARA KIRMADAN NASIL SÖYLEYECEĞİZ BİLEMİYORUM BİZ BÜYÜK HİÇ BİR ŞEY ALMADIK HEP KIYAFETE ÇALIŞTIM BEN :3:
ben de tam tersi, nası olsa kıyafet olarak çok hediye glir diye kıyafete pek yatırım yapmıcam ama büyük eşyalardan pek bişi kalmadı. halı kaldı bir tek.
Aslında liste yapmak lazım nr aldığımızı falan yazsak süper olur.
benim listem var canım verim sana.