2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Babası oğluma yorgan diktirmiş mavi seten pamuktan allahım bir hafif görseniz bayılırsınız birde nevresimini almış beyaz iş böle delikli delikli annem bayılacak her özel günde beyaz işlerimizi sertiriyor torununda da var 2 kere bayılacak.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Babası oğluma yorgan diktirmiş mavi seten pamuktan allahım bir hafif görseniz bayılırsınız birde nevresimini almış beyaz iş böle delikli delikli annem bayılacak her özel günde beyaz işlerimizi sertiriyor torununda da var 2 kere bayılacak.

Aman maşallah eşine, nerden biliyomuş oyle yorgan diktirmeyi falan, benimki hiç bilmez. boyle bi konu için nereye gidecegini bile bilmez ki.
Güle güle kullansın bebişin.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Aman maşallah eşine, nerden biliyomuş oyle yorgan diktirmeyi falan, benimki hiç bilmez. boyle bi konu için nereye gidecegini bile bilmez ki.
Güle güle kullansın bebişin.

benim eşim çatalça serbest bölgede gümrükçülük yapıyor canım orada yorgancı vardı bana derdi hep bebeğimiz olursa yorganını burdan diktirirz diye bebek yorganları görüyormuş. Diktirmiş getirmiş canım çok güzel akşam üşenmezsem eklerim cici topiğine

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim eşim çatalça serbest bölgede gümrükçülük yapıyor canım orada yorgancı vardı bana derdi hep bebeğimiz olursa yorganını burdan diktirirz diye bebek yorganları görüyormuş. Diktirmiş getirmiş canım çok güzel akşam üşenmezsem eklerim cici topiğine

Tama canımm ekle de görelim bakalım,

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

maşallah eşine tebrik ederim valla. benim eşim bebeğimize yorgan diktirecek görsem inanmam:cokkomik: daha bir iğne almadı erken diyo başka bişey demiyo. bu gidişle ben doğurcam o hala erken diye sayıklayacak. valla bu ay bişeyler almaya başlasak çok iyi olacak şaka maka 6 ay oldu yaa allah yardım etsin hepimize

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
maşallah eşine tebrik ederim valla. Benim eşim bebeğimize yorgan diktirecek görsem inanmam:cokkomik: Daha bir iğne almadı erken diyo başka bişey demiyo. Bu gidişle ben doğurcam o hala erken diye sayıklayacak. Valla bu ay bişeyler almaya başlasak çok iyi olacak şaka maka 6 ay oldu yaa allah yardım etsin hepimize

ama artık alınması lazım canım sıcakalrda çıkamayız olsun bitsin diye alışveriş yaparız, ben temmuzun başında bitirmeyi düşünüyorum alışveriş işini

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
maşallah eşine tebrik ederim valla. benim eşim bebeğimize yorgan diktirecek görsem inanmam:cokkomik: daha bir iğne almadı erken diyo başka bişey demiyo. bu gidişle ben doğurcam o hala erken diye sayıklayacak. valla bu ay bişeyler almaya başlasak çok iyi olacak şaka maka 6 ay oldu yaa allah yardım etsin hepimize

yavaş yavaş başlasanız iyi olur canım, yazın ortasında eşya almak için dolaşman zor olucak çünkü.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Aslında liste yapmak lazım nr aldığımızı falan yazsak süper olur.

Bende bi hastane çıkışı aldım ama set değil, alt üst filan tarzı.. 2 tane çıtçıtlı tulum ablam aldı . o kadar. hiç kıyafeti yok kuzumun ama odasını bu ay alıcam inşaallah 25. inden sonra..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
al canım neden almıyorsun?

KARDEŞLERİM ALACAKLARDI AMA BİRİ HAMİLE ŞİMDİ ONLARIN MASRAFLARI OLUR BİZ ALALIM DEDİM EŞİMLE AMA ONLARA KIRMADAN NASIL SÖYLEYECEĞİZ BİLEMİYORUM BİZ BÜYÜK HİÇ BİR ŞEY ALMADIK HEP KIYAFETE ÇALIŞTIM BEN :3:

ben de tam tersi, nası olsa kıyafet olarak çok hediye glir diye kıyafete pek yatırım yapmıcam ama büyük eşyalardan pek bişi kalmadı. halı kaldı bir tek.

Aslında liste yapmak lazım nr aldığımızı falan yazsak süper olur.

benim listem var canım verim sana.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
erkek milleti işte anlayamıyoki benim neler çektiğimi şuan bile yeterince ağrım var sıcaklarda nasıl çıkarım dışarıya diyorum araba var diyo sanki heryere arabaylamı gitçez valla temmuz başına kadar bitirmem lazım ben eşimi dinlersem yandım. üstelik ben fazla ayakta duramıyorum dışarı çıkınca en fazla 2-3 saat gezebilirim alınacak birsürü şey var 1 günde bitirmek imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar