ayyy evet doğru yaa unutmuşum ben 19 mayıs tatiliiii
nasıl hasretle bekliyorum anlatamam. haftaiçi tatilleri bana çok iyi geliyo canım ya, 2 haftasonuna bedel yani.
ayyy evet doğru yaa unutmuşum ben 19 mayıs tatiliiii
Damla diger sitede koymustu ya liste bi tane, onu yolluyorum ben.
aldım canım listeyi.... teşekkürler bayaada kalabalık bi liste çok eksik var galibaaa akşam bi inceleyelm kocişle
aşıdan dolayı olmuş olabilir canım, hergece olcak diye stres yapma, geçer o bu akşam mışıl mışıl uyursun inşallah.
çok saolun kızlar valla ... tansiyonum çıktı sandım....canım dün sağlık ocağında çay kesinlikle yasak ded kadın allahtan zaten sevmem çayı bi kahvaltıda içerim dedm. onuda içmiyorum şimdi.. kansızlık varsa çay içme olur mu?
bende dün akşam üstü aşı oldum horul horul uyudum.. çay çarpıntıda yapıyo .. :lululu:
cescim valla dikkat edicez artık... rahatsız olmaktansa...ben günde max 2 ince belli bardak çay içiyorum. içmesem bile saat 10:30 gibi biskuvi banıp yiyorum. vazgeçemicem zannedersem malesef.
bende istiyom listeden ....
bide 19 mayıs bana tatil değilrotesto:
rotesto:
rotesto:
rotesto:
rotesto:
rotesto:
rotesto:
rotesto:
önemli degil canım, bazı şeyler gereksiz bence, benim bu listede olup da almayacağım şeyler var bissürü. bi de bazı şeyler hem listede hem de anne çantaısnda olması gerekenler başlığında falan 2 kere yazılmış. kalabalık olduguna bakma, bence çoğunu almışındır zaten.
canım benim neden adın çıkıcak ayolll.sanki kötü bişey mi yapılanlar.ben ilk defa duydum anneninde kıyafet giydiğini.ben oğluşuma aldım mevlüt kıyafetini.küçük damat olcak benim oğluşum hiçkimseye aldırış etme melisim ne yapmak istiyorsan onu yap onlara ne!
günaydın dünyanın en güzel anneleri ve onların tatlı bebişleri
bugün hava çok güzel ve biz anneme gidicez kızımla
burun aspiratörü olarak şunu tercih ediyolar. gerçi ben chicconunkini aldıma ama denicem bebiş doğunca olmadı bu aşağıdakinden alıcam.
Ekli dosyayı görüntüle 7707
Günaydın annecikler
ben de 19 mayısta bebeğimi görmeye gideceğim
ondan sonra da bütün cicilerini alacağım
tabi bu sefer de bize yamuk yaparda göstermezse netcez bilmiyorum
bu gösterdiğin burun aspiratörü hüp diye sen çekiyormuşsun...
:uzgun::uzgun:
canım bizim işyeri de bazğımsız bi binada olsa bize de tatil olmazdı muhtemelen ama plaza olduğu için, bina kapalı oluyo komple, bu da bizim işimize gliiyi tabe
mail adresini ver bakam.
evet ama en aşağıda filtre var oraya doluyo sümüşlerbenim kuzenim kullanıyo da çok memnun.