2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aldım canım listeyi.... teşekkürler bayaada kalabalık bi liste çok eksik var galibaaa akşam bi inceleyelm kocişle :p

önemli degil canım, bazı şeyler gereksiz bence, benim bu listede olup da almayacağım şeyler var bissürü. bi de bazı şeyler hem listede hem de anne çantaısnda olması gerekenler başlığında falan 2 kere yazılmış. kalabalık olduguna bakma, bence çoğunu almışındır zaten.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bende istiyom listeden ....
bide 19 mayıs bana tatil değil :protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
aşıdan dolayı olmuş olabilir canım, hergece olcak diye stres yapma, geçer o bu akşam mışıl mışıl uyursun inşallah.

canım dün sağlık ocağında çay kesinlikle yasak ded kadın allahtan zaten sevmem çayı bi kahvaltıda içerim dedm. onuda içmiyorum şimdi.. kansızlık varsa çay içme olur mu?
bende dün akşam üstü aşı oldum horul horul uyudum.. çay çarpıntıda yapıyo .. :lululu:
çok saolun kızlar valla ... tansiyonum çıktı sandım....
çayı zaten az içiyordum da... canınız çekmesin kek yapmıştık pazar günü.dayanamadım 2 bardak çayla yedim akşam.. ondan sonra olan oldu...

ben günde max 2 ince belli bardak çay içiyorum. içmesem bile saat 10:30 gibi biskuvi banıp yiyorum. vazgeçemicem zannedersem malesef.
cescim valla dikkat edicez artık... rahatsız olmaktansa...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende istiyom listeden ....
bide 19 mayıs bana tatil değil :protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto:

canım bizim işyeri de bazğımsız bi binada olsa bize de tatil olmazdı muhtemelen ama plaza olduğu için, bina kapalı oluyo komple, bu da bizim işimize gliiyi tabe:)

mail adresini ver bakam.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
önemli degil canım, bazı şeyler gereksiz bence, benim bu listede olup da almayacağım şeyler var bissürü. bi de bazı şeyler hem listede hem de anne çantaısnda olması gerekenler başlığında falan 2 kere yazılmış. kalabalık olduguna bakma, bence çoğunu almışındır zaten.

benim çok ıvır zıvırım kaldı zaten...burun aspiratörü, 1-2 penye şapka, göğüs pedi, babysling ... en başlıca aklıma gelenler... bir iki tulum alırım bide...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
canım benim neden adın çıkıcak ayolll.sanki kötü bişey mi yapılanlar.ben ilk defa duydum anneninde kıyafet giydiğini.ben oğluşuma aldım mevlüt kıyafetini.küçük damat olcak benim oğluşum hiçkimseye aldırış etme melisim ne yapmak istiyorsan onu yap onlara ne!

senin oğluşunun damatlığını yesinler nasıl yakışır ona o kim bilir:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim çok ıvır zıvırım kaldı zaten...burun aspiratörü, 1-2 penye şapka, göğüs pedi, babysling ... en başlıca aklıma gelenler... bir iki tulum alırım bide...

burun aspiratörü olarak şunu tercih ediyolar. gerçi ben chicconunkini aldıma ama denicem bebiş doğunca olmadı bu aşağıdakinden alıcam.

otri bebe.jpg

hmd

Üye
Tepki
50
Günaydın annecikler
ben de 19 mayısta bebeğimi görmeye gideceğim
ondan sonra da bütün cicilerini alacağım
tabi bu sefer de bize yamuk yaparda göstermezse netcez bilmiyorum

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
arabama hala eksper gelmedi ufffffffffffffff...
şu eksozdan tırsıyorum tuhaf sesler çıkarıyo :lululu:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
DEMİN BİR ARKDAŞI ARADIM DOĞUMHANEDEYMİŞ ALLAHIM SESİ NE GÜZEL GELİYORD SUYUM GELDİ BEKLİYORUZ DEDİ NORMAL OLACAKMIŞ KISMETSE SESİNİ DUYSANIZ SANKİ GEZMEYE GELMİŞ.

CESİKACIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM LİSTE İÇİN -ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar