ben de tam tersi, nası olsa kıyafet olarak çok hediye glir diye kıyafete pek yatırım yapmıcam ama büyük eşyalardan pek bişi kalmadı. halı kaldı bir tek.
benim listem var canım verim sana.
ÇOK SEVİNİRİM CANIM VALLA BEN ARTIK KIYAFET ALMAYCAĞIM BİR HASTANE SETİ BİRDE MEVLÜT TAKIMI O KADAR
mehtapçım dosya çok büyük diyo, mail adresi ver de oraya yolliyim canım.
Gülaycım en kolayı kıyafet, aslıdna bizim kendi pijama takımlarımızı falanda almamız lazım ne bilim gögüs pedleri kilotlar, mothercare de kullan at kilotlar varmış kızlar herkes tavsiye ediyor, hasta bezi pedler
Gülaycım en kolayı kıyafet, aslıdna bizim kendi pijama takımlarımızı falanda almamız lazım ne bilim gögüs pedleri kilotlar, mothercare de kullan at kilotlar varmış kızlar herkes tavsiye ediyor, hasta bezi pedler
cessss hayırdır perşembe günü nolcakkk
ömür beni görse öldürür, sabah onun polar bi üstü vardı onu giydim... ay bide yakıştı ki sormayınnn :lululu:
ben de evde eşimin kıyafetlerini giyorum, göbeklerimiz yarışır halde şu anda ne de olsa.
sana ne giysen yakışır canım.
saç fırçası tarağı
şampuanı
küvet filesi, süngeri,
vücut losyonu
havlusu
bi polar,bi tüylü battaniyesi, bi yün battaniyesi
2 tane çorap
1 tane ayakkabı
ıslak pamuk poposili
emniyetli kulak çöpü
zürafalı çıngırağı
1 tane damklıklı emziği
gögüs pedi
hem kulaktan hem alından ölçen derece
şimdilik bunları aldım 2 ayda taksitle hepsiburadadan..
günaydın kızlar....
ben ilk defa dün gece uyurken çok zorlandım...
dün tetanoz aşısı olmuştum.hiç acımadı ama akşam iki bardak çay içtim...
başladı bir çarpıntı.. allah allah dedim.göğsümün altından itibaren sanki dolu gibi karnım....
sonra yatayım dedim.. yok ne mümkün nefes almakta zorlandım.ateş bastı.dön oraya dön buraya... dönemiyorum da rahat rahat...iki yastık aldım biri başımın altına biri bacaklarımın arasına... ama yok öylede rahat edemedim...
yani velhasıl bölük pörçük uyumaya çalıştım...
korktum valla her gece böyle olur mu....
neden böyle oldu bide bir fikri olan varmı...:1::1::1:
kızlar yaaa bende liste istiyorum ces sen mi yolluyosun şekerimmmm? atiiim mailimi sana ben bi sn.
günaydın kızlar....
ben ilk defa dün gece uyurken çok zorlandım...
dün tetanoz aşısı olmuştum.hiç acımadı ama akşam iki bardak çay içtim...
başladı bir çarpıntı.. allah allah dedim.göğsümün altından itibaren sanki dolu gibi karnım....
sonra yatayım dedim.. yok ne mümkün nefes almakta zorlandım.ateş bastı.dön oraya dön buraya... dönemiyorum da rahat rahat...iki yastık aldım biri başımın altına biri bacaklarımın arasına... ama yok öylede rahat edemedim...
yani velhasıl bölük pörçük uyumaya çalıştım...
korktum valla her gece böyle olur mu....
neden böyle oldu bide bir fikri olan varmı...:1::1::1:
canım dün sağlık ocağında çay kesinlikle yasak ded kadın allahtan zaten sevmem çayı bi kahvaltıda içerim dedm. onuda içmiyorum şimdi.. kansızlık varsa çay içme olur mu?
bende dün akşam üstü aşı oldum horul horul uyudum.. çay çarpıntıda yapıyo .. :lululu:
Tatil olcak canım, daha nolsun daha nolsuuuuuuuuuuuuuuuuun.