2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kızlar bri arkadaşım faceye bebek mevlüdü fotoarnı koymuş anne olarak kaftan giymiş acayip süslenmiş bebektede gelinlik çok şekerlerdi yaa ne deişik ne güzel adetler var bizde hiç adet yok :( bir halam buara bişiler yumurtluor ama o yumurtladıklarını yaparsam mahallede adım çıkar buarası kaldırmaz uff şöle ortalama bişi yapabilsem ama ne??

canım ne gıbı seylerı kaldrmaz kı sıızn oralarr

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızlar bri arkadaşım faceye bebek mevlüdü fotoarnı koymuş anne olarak kaftan giymiş acayip süslenmiş bebektede gelinlik çok şekerlerdi yaa ne deişik ne güzel adetler var bizde hiç adet yok :( bir halam buara bişiler yumurtluor ama o yumurtladıklarını yaparsam mahallede adım çıkar buarası kaldırmaz uff şöle ortalama bişi yapabilsem ama ne??

canım benim neden adın çıkıcak ayolll.sanki kötü bişey mi yapılanlar.ben ilk defa duydum anneninde kıyafet giydiğini.ben oğluşuma aldım mevlüt kıyafetini.küçük damat olcak benim oğluşum hiçkimseye aldırış etme melisim ne yapmak istiyorsan onu yap onlara ne!

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
canım benim neden adın çıkıcak ayolll.sanki kötü bişey mi yapılanlar.ben ilk defa duydum anneninde kıyafet giydiğini.ben oğluşuma aldım mevlüt kıyafetini.küçük damat olcak benim oğluşum hiçkimseye aldırış etme melisim ne yapmak istiyorsan onu yap onlara ne!

katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
mesela halam diorki güzelll bir gecelik takımı al şık olsun onunla duracaksın dior o banada ters ama mesela biliorumki buketlerdede adet böle anne lohusa yatağında oluor bebek beşiğinde sonra bebek elden ele gezdiriliormuş mesela o kızında saçları açık örtüde bile kafkaslar gibi tokalamış örtüyü çok hoş gözüküor

ama ctesi burda mevlüde gittim kız ölee dökük duruordu zorla soktum odaya makyaj yaptırdım kotla gömlek giyddirdim saçlarını açtırdım topluydu burdaki kadınlar hemen aayyy bebeğin var saçınımı açtın dedi bende dedim ki yani bugün özel bir gün bebeğinin mevlüdü bundada süslenmicekse nerde süslencek sonra örtü örttü önden perçemi gözüktü anaammm topa tuttular kızı normalde açık biri vede neyse iyice kapanmak zorunda kaldı e bnm mevlüde gelcek kişiler de onlar böle bir moralim bozuldu bnm ailem kalabalık deildir toplasan 5 kadın yoktur düşün yani çok gerilicem gibi gelmeye başladı

benimde hayaim kızımla kendime şık kıyafetler almaktı siyah taşlı bir başörtüm var onu takmak istiorum mesela şıklık istiorum yanii saçım makyajım tam olsun istiorum allah sağlık verirse güzel resimler çekilmek istiorum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar bende yokum yarın sabahtan pazara gidicem salı pazarına belki kıyafet bulurum ucuzundan şu nikahlar için

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
evet canım yavaş yavaş gidiyor kızlar bebişler anneyi yoruyor sanırım uykumuz erken geliyor. üzülme bitanem yarın girmicekmişsin niyeki kızlar yarın burda olur canım üzülme
bılmıyorum cnm gıremm belkı yaa
annme gıdebılrım cocukalrnn yanında durmaya
kızlar bende yokum yarın sabahtan pazara gidicem salı pazarına belki kıyafet bulurum ucuzundan şu nikahlar için

gt kuzum bulursun inşş

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
mesela halam diorki güzelll bir gecelik takımı al şık olsun onunla duracaksın dior o banada ters ama mesela biliorumki buketlerdede adet böle anne lohusa yatağında oluor bebek beşiğinde sonra bebek elden ele gezdiriliormuş mesela o kızında saçları açık örtüde bile kafkaslar gibi tokalamış örtüyü çok hoş gözüküor

ama ctesi burda mevlüde gittim kız ölee dökük duruordu zorla soktum odaya makyaj yaptırdım kotla gömlek giyddirdim saçlarını açtırdım topluydu burdaki kadınlar hemen aayyy bebeğin var saçınımı açtın dedi bende dedim ki yani bugün özel bir gün bebeğinin mevlüdü bundada süslenmicekse nerde süslencek sonra örtü örttü önden perçemi gözüktü anaammm topa tuttular kızı normalde açık biri vede neyse iyice kapanmak zorunda kaldı e bnm mevlüde gelcek kişiler de onlar böle bir moralim bozuldu bnm ailem kalabalık deildir toplasan 5 kadın yoktur düşün yani çok gerilicem gibi gelmeye başladı

benimde hayaim kızımla kendime şık kıyafetler almaktı siyah taşlı bir başörtüm var onu takmak istiorum mesela şıklık istiorum yanii saçım makyajım tam olsun istiorum allah sağlık verirse güzel resimler çekilmek istiorum

ayy melısım hayalın cok hos we uygulamssı da kolay kı
sıkıntı etme sahılcıgınle guzel guzel suslenıp fotlar cekıleceksın
we cnm mılletın agzı torba degılkı buzelım bu ınsanlar hep konusur tatlım
salla

Tepki
46
slm kızlar bi baktım göbek show var hemen resim ekleyim dedim özlemişim bi ara yenilerini eklerim facede nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ayy dünürüm sen geldin ben gidiorum bugün kulakarını çınlattık seviyeli asil dünürüm bnm dedimmmm çok sevindim seni gördüğüme

buarada 2 durunun annesi arka arkaya geldiniz 3. durunun anneciğinide özledik:uzgun:

ama ben kaçıorum malesef kocam yatıor dayanamadı ezelin son sahnesine kadar

Tepki
46
ayy dünürüm sen geldin ben gidiorum bugün kulakarını çınlattık seviyeli asil dünürüm bnm dedimmmm çok sevindim seni gördüğüme

buarada 2 durunun annesi arka arkaya geldiniz 3. durunun anneciğinide özledik:uzgun:

ama ben kaçıorum malesef kocam yatıor dayanamadı ezelin son sahnesine kadar

:hihi: demek kulağımı çınlattınız ayyy kızlar en iyi zamanları karnınızdaki zamanları bu yaramazların 1 haftadır çok huysuz doğaç hırçın saldırıyor herkese uykusunda horluyor baya bi yetişkin gibi alerjisi vardı nette baktım geniz eti büyümesi yaparmış alerji yarın kbb götürcem bakalım ne dicek bu hırçınlık iştahsızlık yaparmış sinirlerim gergin baya dertleri bitmiyor ben napacam ya siz biriyle ilgilenirken ben ikisine yetecem hemde bu kocayla allahım sabır allah annemi başımdan eksik etmesin :uzgun:

evet ya duru patlaması oldu resmen bizde doğaç tercih etti etmese başka bişey düşünebilirdim eşimde kardeşinin adını kendi koymuş kayınvalidelerde koymuş geleneği sürdürdük :kptmya:

iyi geceler meliscim görüşürüz inş. daha doğrusu rast geliriz inş. yaramazıma işim iş benim :uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar