2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar bi arkadaş antep amerikan hastanesine gidiyo.normal doğum 100 tl sezaryen 250 tl demişler.sigortalılara tabi.şok oldum resmen.herşey dahilmiş hatta.:bebecik

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ahaha ben eski yerde sevkana demiştim mail at iste diye ahahh bizimde haftaya maraton başlıor 2 hafta içinde 3 düğün 3 kına var bu da eder 6 kıyafet benim ortada içine girebildiğim 1 kıyafetim bile yok
hepsınde ayrı ayrımı kıyafet gıyecekısn kzuumm
Sağol canım,hımm sen nisaya gidiyordun değilmi orası daha uygun evet.

ewet canım yarı yarıya
negıbı ozellıgı war hastanenın

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bizim bu aşağıda doğuran kız normal başlayıp sezeryana dönmüştü yaa 500 tl ödeyip çıkmış yaa hemde 2 gece konakladı hastanede yaa hiç adil deil g-fiyatlar yaaaa ben resmen 10 katına yakın ödeyeceğim

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
bizim bu aşağıda doğuran kız normal başlayıp sezeryana dönmüştü yaa 500 tl ödeyip çıkmış yaa hemde 2 gece konakladı hastanede yaa hiç adil deil g-fiyatlar yaaaa ben resmen 10 katına yakın ödeyeceğim
sen nerde dogum yapacaksın cnmm fıyatı nekedrkı
En önemli özelliği yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması,diğeri hastanenin temiz olması ve Düzgün bey olması...:sila:

yenı dogan yagun bakımı heryerde yokmu canım:acep:
ayyy sonunda bende bıgun gıdecegım duzgun beyee yaa muayene nekadrr

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
sen nerde dogum yapacaksın cnmm fıyatı nekedrkı

yenı dogan yagun bakımı heryerde yokmu canım:acep:
ayyy sonunda bende bıgun gıdecegım duzgun beyee yaa muayene nekadrr

cnm her hastanenin yenidoğan yoğunbakımı yok malesef onu bir sor birde var diorlar atıorum bir sorun çıkıor haa o cihaz bzide yok deyip çekiliorlar aradan sana başka hastanede aramıorlar öle sap gibi kalıorsun

özel göztepeye gidicem fiyat vermeyeyim ve inan hiç anlamıorum neresine o parayı verdiğimizi ama yasinin inadı tuttu orda doğurcaksın diye onların ailesinin herşeyi o hastanede yapılıor ameliya doğum muayene vs..

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
anam bedewaaaaaaa resmne nedenkıne

valla resmen bedava ya.kız 5 yıl önceki fiyatlar bile daha pahalı.
ne hazrlıyon cnm benmde yarına war mısarıfım

internetten bak canım.güzel şeyler bulursun eminim.ben günümde alman pastası yaptım.ilk defa yaptım.güzel ve çok kolay.bi bak tariflere istersen:)

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
cnm her hastanenin yenidoğan yoğunbakımı yok malesef onu bir sor birde var diorlar atıorum bir sorun çıkıor haa o cihaz bzide yok deyip çekiliorlar aradan sana başka hastanede aramıorlar öle sap gibi kalıorsun

özel göztepeye gidicem fiyat vermeyeyim ve inan hiç anlamıorum neresine o parayı verdiğimizi ama yasinin inadı tuttu orda doğurcaksın diye onların ailesinin herşeyi o hastanede yapılıor ameliya doğum muayene vs..

yok nısada teskılatlı baya canım
hastaneden de dr da memnunum dr cok talep war dıye yogun oluyo
dogum da 600 galıba hatta okadr bıle yok canım
hakkımzda hayırlısıı yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar