kızlarrr iyi hafta sonları ben kaçar sonunda geldi cuma akşamı yaaa pek bi mutluyum herkese iyi tatiller-rgulu-rgulu
iyi tatiller canımm
kızlarrr iyi hafta sonları ben kaçar sonunda geldi cuma akşamı yaaa pek bi mutluyum herkese iyi tatiller-rgulu-rgulu
Yok canım her hastanede olmuyor yoğun bakım,muayene 37,00 tl
valla hiç bilmiorum vaktimde yok biri benimle salı pazarına gelsede ordan halletsem diorum ayakkabı drdimde var ayaklarım bacaklarım şişior uzun elbise giyemem boy yok kilo var mini akrep nalan gibi duruorum toptan hiçbirine gitmesem diorum ama kayınvalidem laftan anlamazhmm ozamn oyle canımm eee ne yapacaksın alıswerısmı
valla hiç bilmiorum vaktimde yok biri benimle salı pazarına gelsede ordan halletsem diorum ayakkabı drdimde var ayaklarım bacaklarım şişior uzun elbise giyemem boy yok kilo var mini akrep nalan gibi duruorum toptan hiçbirine gitmesem diorum ama kayınvalidem laftan anlamaz
iyi tatillerrr
Yok canım her hastanede olmuyor yoğun bakım,muayene 37,00 tl
melıs cok kızyom sana kendıne yaptıgın benzetmelere
yanı duyanda kılolı bırsey sanacak senı he :3::3:
walla sen sadce balım etlıısn we gordugum kadaryla ne gysen yakısmıs ttalım
ozamn pantolon tercıh et olmazmı kı
yada kısa etek olacak cnm
bak bıdaha duymıyım hee:zopa::zopa:
bız acıktıkkkk
musade kızlarrr grsz inşş
haftaya bizimde kır nikahımız var...giyecek hiçbişeyim yok...havada çok garip, ne giycez biz yaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu arada gittiğiniz hastanenin yenidoğan yoğun bakım sorumlu hemşiresi benim arkadaşım oluyor sanırım bahçeli evler medicanadan bahsediyosunuz :acep:
doğum fiyatı ne kadar acaba orda elmacım
Evet oradan bahsediyoruz,aaaa çok iyiymiş demek arkadaşın...-ciko
Bu Esra Erol nezman dogurcek acabam?
Bu Esra Erol nezman dogurcek acabam?
Bizim devremiz değil mi o?-ciko
senin erken doğum gibi durumların olduğunu burdan okuyorum inşallah olmaz erken ama olurda yenidoğan yoğun bakıma ihtiyaç duyarsa bebeğin arkadaşımla senin için görüşebilirim yardımcı olması için sonuçta bölümün sorumlu hemşiresi
1 ay var aramızda işte... temmuz sonu olur galiba onunda...