2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melıs cok kızyom sana kendıne yaptıgın benzetmelere
yanı duyanda kılolı bırsey sanacak senı he :3::3:
walla sen sadce balım etlıısn we gordugum kadaryla ne gysen yakısmıs ttalım
ozamn pantolon tercıh et olmazmı kı
yada kısa etek olacak cnm
bak bıdaha duymıyım hee:zopa::zopa:

bence de Melis, 1 pantolon al ya da 2, 2 tane de bluz al soyle sıkından. giy gitsin dugunlere.
kızlar hamile pantolonlarıda pahalı yani bir daha hiç giymeyeceğim bişiye okdr para vermek istemiorum hamile kotu vermişti yasinin yengesi onunla idare ediorum kınlardan birine kotla gidicem zaten hatta bir düğünede kotla giderim kaldı 4 gün
haftaya bizimde kır nikahımız var...giyecek hiçbişeyim yok...havada çok garip, ne giycez biz yaaaaaaaaaaaaaaaa
robadan uzun uçuş uçuş bir kıyafet al pembemmm üşürsen şal alırsın
Bu Esra Erol nezman dogurcek acabam?
temmuzdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
normal: 1.100
sezeryan: 2.100

çok uygunmuş valla benim gittiğim yer çok pahalı ama ben ilk doğumumu yaptıran doktordan çok memnun olduğum için yine ona gidiyorum benim gittiğim yerde sezeryan 4000 tl
normal ise 3500 tl falan ve ben 150 tl muayene parası veriyorum ama sadece doktorum eski doktorum olduğu ve kendisinden çok memnun olduğum için

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
çok uygunmuş valla benim gittiğim yer çok pahalı ama ben ilk doğumumu yaptıran doktordan çok memnun olduğum için yine ona gidiyorum benim gittiğim yerde sezeryan 4000 tl
normal ise 3500 tl falan ve ben 150 tl muayene parası veriyorum ama sadece doktorum eski doktorum olduğu ve kendisinden çok memnun olduğum için

Ooo baya pahalıymış yani tabi herkez kendini güvendiği ellere teslim etmek istiyor.
Hayırlısı olsun canım

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar hamile pantolonlarıda pahalı yani bir daha hiç giymeyeceğim bişiye okdr para vermek istemiorum hamile kotu vermişti yasinin yengesi onunla idare ediorum kınlardan birine kotla gidicem zaten hatta bir düğünede kotla giderim kaldı 4 gün

robadan uzun uçuş uçuş bir kıyafet al pembemmm üşürsen şal alırsın

temmuzdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla çok haklısın çok pahalı ve doğumdan sonra en fazal 1 ay kadar giyiyorsun birdaha hiç giymiyorsun bende ilk hamileliğimden olanlar duruyor onları kullanıyorum yani çalışmıyo olsaydım onları bile almazdım evde zaten rahat bişeyler giyiliyor

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
valla çok haklısın çok pahalı ve doğumdan sonra en fazal 1 ay kadar giyiyorsun birdaha hiç giymiyorsun bende ilk hamileliğimden olanlar duruyor onları kullanıyorum yani çalışmıyo olsaydım onları bile almazdım evde zaten rahat bişeyler giyiliyor
ya işte kendi kendime idare ediorumda bu kdr kilo alacağımı kestirememişim düğünler olmasa mis gibi geçiordu günler ama almam yani pantolon
üzümlü kurabiye,mantarlı kaşarlı milföy böreği,közlenmiş patlıcan salatası bi de 2 gün önce sarma yapmıştımm.. bu kadarr

maşallah bnm kuzuma beee şu yaptıklarından sarma hariç onuda yasin yemez 1ini bile yapsam beni öldürür yasinin ailesi bunlar nee diye

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

zaten 6 ay bitti ...tayt falan aldım ben şimdi olduğu sürece giyicem ama havalar bi garip... düğünde haftaya cumartesi ısıncak mı nasıl olcak bilmedim...giyecem kotumu gidecem vallaa naapiiiim sonunda... aslında elbise ,stiorum ama deniz kenarıda totomu üşütmeyeyim gecede ordayız yemekte...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
bu gün çok ypğundu çok yoruldum neyseki hafta sonu geldi valla izne çıkmak için gün sayıyorum ben büyük bir ihtimalle 32 de çıkıcam zaten doğumdan sonrada bebeğe bakıcak kimse oladığı için bir süre kendim bakıcam o yüzden 36 kadar çalışmamın bir anlamı yok

Puiko

Üye
Tepki
34
mantarlı dışında ben de hepsinden istiyorummmmmm
özellikle patlıcan salatası can evimden vurdu beni :)
benim mantara alerjim var yoksa bayılırım tadına ama yiyemiyorum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bu gün çok ypğundu çok yoruldum neyseki hafta sonu geldi valla izne çıkmak için gün sayıyorum ben büyük bir ihtimalle 32 de çıkıcam zaten doğumdan sonrada bebeğe bakıcak kimse oladığı için bir süre kendim bakıcam o yüzden 36 kadar çalışmamın bir anlamı yok

işten mi ayrılcaksın yani canım, ayrılcaksan 32'de çıkmak bence de mantıklı en azından diledigince yasarsın hamişliğini.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ya işte kendi kendime idare ediorumda bu kdr kilo alacağımı kestirememişim düğünler olmasa mis gibi geçiordu günler ama almam yani pantolon

canım istersen elbise alabilirsin hem havalar ısınıyor bir yere çıkarkende giyeblirsin hemde şık ben öyle bir elbise aldım üstelikte doğumdan sonrada giyilebiliyor çok şık yani hamile olmadığın zamanda kullanılacak bir elbise durun size resmini koyayım

maşallah bnm kuzuma beee şu yaptıklarından sarma hariç onuda yasin yemez 1ini bile yapsam beni öldürür yasinin ailesi bunlar nee diye

zaten 6 ay bitti ...tayt falan aldım ben şimdi olduğu sürece giyicem ama havalar bi garip... düğünde haftaya cumartesi ısıncak mı nasıl olcak bilmedim...giyecem kotumu gidecem vallaa naapiiiim sonunda... aslında elbise ,stiorum ama deniz kenarıda totomu üşütmeyeyim gecede ordayız yemekte...

bence en ideali elbise almak yazda geliyor

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Esra Erol kaç kilo aldı acaba?:nk:
ahahah valla onu bilemiorummmm
ahaha totonu yerim len senin :D:D
36 da çıkınca daha geç dönmezmişin işe öle daha çok işine gelmiormu
mantarlı dışında ben de hepsinden istiyorummmmmm
özellikle patlıcan salatası can evimden vurdu beni :)
benim mantara alerjim var yoksa bayılırım tadına ama yiyemiyorum

alerjinmi varrrrrrr ne acıklııı gerçi bnm kocam mantar yemez patlıcan yemez börek yemez kek dersen sadece sade olacak yumurta yemez cins yaaaaa o yüzden bende yapamıorumm birsürü şey halbuki acayip bir damak zevkim vardır et ve bamya hariç herşeye seve seve dalarımmm deişik herşeyi denerimmm allaha şükür alerjimde yok bişeye ama kocam cins:acep:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
incimmm becerikli dünürüm benimmmm maşallah döktürmüşsün kızınada öğret şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar