selam annecikler ve bızdıklarııı bizde geldik yemeğim pişiyor bende rahatça oturabilirim
yine bizzz geldıkkk:3::3:
ikiniz de hoşlar geldiniz.
selam annecikler ve bızdıklarııı bizde geldik yemeğim pişiyor bende rahatça oturabilirim
Oy yerim ben onu, ben de onu opuyorum sırf onun için akşam gircem buraya soyle de gelsin Özgecim. sen de gel tabe. herkes gesin hattaaaaaaaa.
:bebecik:bebecik ya konu kaçtı ama benim yavru geçen haftaki kontrolde bacak bacak üstüne atmış tı
güzel evladım ya
ikiniz de hoşlar geldiniz.
hosbuldukk canımmm nabersınn
canlarım engellemeyin kendinizi, kocanız yemiyorsa kendiniz için yapın afiyetle yiyin.
hem şimdiden eliniz alışsın ki yavrularımız pişen her şeyden yesinler, kocam yemiyor diye yapmadıkça çocuklar da yemeyecek.
mantarı da çok severim ama hemen çarpılıyorum, titreme, çarpıntı, soğuk terler ellerimde morarmalar, nefes darlığı
hepsinden istiyorum İnciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
aynı canım ya, vadem dolsun da gidim diye duruyorum.
okudum hayatım hatta beğendim yazdığınıben yazdım sana cevap ama okumadın sanırım.teflon tavan varsa ondada yapabilirsin.ama altını çok açma orta ateşte.bi de üstünü kapat.15 dakkada oluyo
ohhh patlıcanı çok sewerim canım çekti valla bende yapiiim bari yaaa...offfffff...limonlu falan salatasını...
bir ara folyoya sarıp ocakta yapıyordum güzel oluyordu
sizde farklı ve daha basit yollar var mı diye sordum
etrafımdaki herkes de o köz matikleri övüp duruyor, alsam mı bir tane 5 tl mi neymiş
:acep::acep::acep::acep:
gel dicem ama... üzüldüm şimdi yaa hepsi karanfilin suçuu:uzgun:
kacta doluyor waden canımcımm
ya işte kendi kendime idare ediorumda bu kdr kilo alacağımı kestirememişim düğünler olmasa mis gibi geçiordu günler ama almam yani pantolon
maşallah bnm kuzuma beee şu yaptıklarından sarma hariç onuda yasin yemez 1ini bile yapsam beni öldürür yasinin ailesi bunlar nee diye
okudum hayatım hatta beğendim yazdığını
şimdi kalkıp uygulayacaktım ama çok yerim vazgeçtim
yarın sabah dr randevum var dönüşte yapar doyasıya yerim
ces ve melis yani işe dönmiyeceğime göre 36 kadar çile çekmeme gerek yok bari 2 ay evde keyif süriyim
tecrübeye hürmetimiz var alıcaz bir tane, yaz geliyor zaten patlıcan, biber, domates közler dururuz.çok rahat oluyo canım..ocakta kirlenmiyooo...tecrübeyle sabit!!