2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
canlarım engellemeyin kendinizi, kocanız yemiyorsa kendiniz için yapın afiyetle yiyin.
hem şimdiden eliniz alışsın ki yavrularımız pişen her şeyden yesinler, kocam yemiyor diye yapmadıkça çocuklar da yemeyecek.

mantarı da çok severim ama hemen çarpılıyorum, titreme, çarpıntı, soğuk terler ellerimde morarmalar, nefes darlığı

ama ebuş öylede yemekler çöpe gidior diorumya yasin çok az yer belki çocuk düzgün bir yaşa gelince yapabilirm annemler yapar getirir banada bnm yediklerimi bnm korkumda babamda yemio amaa diyip yememeleri

mantar olauyında çok kötüymüş yaaa

Puiko

Üye
Tepki
34
ben yazdım sana cevap ama okumadın sanırım.teflon tavan varsa ondada yapabilirsin.ama altını çok açma orta ateşte.bi de üstünü kapat.15 dakkada oluyo
okudum hayatım hatta beğendim yazdığını
şimdi kalkıp uygulayacaktım ama çok yerim vazgeçtim
yarın sabah dr randevum var dönüşte yapar doyasıya yerim :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ya işte kendi kendime idare ediorumda bu kdr kilo alacağımı kestirememişim düğünler olmasa mis gibi geçiordu günler ama almam yani pantolon

maşallah bnm kuzuma beee şu yaptıklarından sarma hariç onuda yasin yemez 1ini bile yapsam beni öldürür yasinin ailesi bunlar nee diye

:eek:ys::eek:ys:
eski formuma kavuşuyorum galiba:hihi: bi de yemek yapıyorum kendimize şimdi üstüne:nk: uzun zamandır bu kadar çok çeşit yapmamıştım:sirin:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
okudum hayatım hatta beğendim yazdığını
şimdi kalkıp uygulayacaktım ama çok yerim vazgeçtim
yarın sabah dr randevum var dönüşte yapar doyasıya yerim :)

haa öylemi görmedim şekerim ya.yok canım ya közleme çok hafifi oluyo bence ye bişey olmaz. :)

Tepki
29
ces ve melis yani işe dönmiyeceğime göre 36 kadar çile çekmeme gerek yok bari 2 ay evde keyif süriyim

Doğum izninden önce işten ayrılırsan,doğum parasını alamazsın ama? Hani 4 aylık para var ya...Bir de eşin sigortalı değilse işten çıkışın istifa olursa sağlık sigortanda da sorun olabilir...İyice bir araştır(gerçi araştırmışsındır)

Bende bazen diyorum daha gitme ama nerdeeee :(

Puiko

Üye
Tepki
34
çok rahat oluyo canım..ocakta kirlenmiyooo...tecrübeyle sabit!!
tecrübeye hürmetimiz var alıcaz bir tane, yaz geliyor zaten patlıcan, biber, domates közler dururuz.
kızlar zaten domatesi çiğ yemektense biraz közlenmişini yememiz gerekiyormuş
ısı likopeni açığa çıkarıyormuş, aklınızda olsun
mesela ızgara köfte yapıyorsam bir teflonda da iki domatesi ortadan bölüp önlü arkalı çeviriyorum güzel oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar