senınkının hareketlerı nasıl pekı cess
sertmı wuruyoo
bazen eli kolu çıkçak zannediyorum bi yerimden. özellikle bazen ön altıma ya da makatıma dogru vuruyo, sanki kıtır kıtır ses geliyomus gibi oluyo. ama haftalar ilerledikce sertlesti boyle.
senınkının hareketlerı nasıl pekı cess
sertmı wuruyoo
AMİN canım inşallah hep dualarımız bu zaten.
demiştir foruma bir afacan gelmiş hemen eşlik etmeliyim o yüzden başamıştır tepiklere
kızlaarrrr merhabaaa,
nasılsınız?
bazen eli kolu çıkçak zannediyorum bi yerimden. özellikle bazen ön altıma ya da makatıma dogru vuruyo, sanki kıtır kıtır ses geliyomus gibi oluyo. ama haftalar ilerledikce sertlesti boyle.
hadı yaa msallh oglusuna canımm
baklaım benm mınıgım ne zamn sertlescekk
yakındır canım, sonra da yavaaaaaaaş ol evladım diceksin.
hoşgeldin Ebrumm nasılsın keyfin nasıl?
ahallettim bebegeeeem, hem de çook erken bi durakta indim yürüyyüş yaparak geldim. mothercare'a ugradim ve ogluma 3 adet bacaklı, 3 adet de bacaksız bodu aldım. bir de tırnak makası aldım chicconun. sonra yine yürüdüm yürüdüm geldiiiim. ama çok yoruldum Melisim, yaşlandım ben artık.
değiştirek deee yinede bulurlar bir kulp şekerim.bunlarınki resmen bahanee.ne olursak olalım bircik oğullarının karısı olduktan sonra gözünüzün üstünde kaş var derler yinede bulurlar bişeyyy
Damlaaaa nerelerdesin sen ya özledik.
Aslında tüm topiği özledik çünki 2-3 gündür kimse yoktu.
Düzgün beyi beğenmene çok sevindim ayrıca hastaneyide beğenmişsin ben odalarıda gezdim
gayet güzel merak etme
Gönül rahatlığı ile doğurabiliriz :zuzu:
kızlar şu esra eroldan 2 kıyafet istesek...
Düzgün beyi beğenmene çok sevindim ayrıca hastaneyide beğenmişsin ben odalarıda gezdim
gayet güzel merak etme
katılıyorumm sana canım damla dahıl osledıkk hereksııı
sıızn hastaneyıı merak edıyom yawww sgk ıle dogum nekdr ordaa
Ces dün doktor usg de bakarken tam rahmimin oraya ultrasonu tuttu bende hemen sordum orada neresi var fena vuruyor idrar torbasına doğru diye.
Meğer kafa atıyormuş sıpays:
Canım normal doğum 1.100
sezeryan 2.100
evet bebegim bi karşılaşamadık. Öğlen sana yazdım ama yoktun ortalıkta..Valla çok memnun kaldım odaları gezmedim Melise sordum o gitmişti ya arkadaşının doğumundan sonra. Valla gönül rahatlığıyla doğurucaz inşallah Serapçım. Sen de iyileşmişsin ilaç iyi gelmiş çok sevindim kuzum..
gayet güzel merak etme
Ces dün doktor usg de bakarken tam rahmimin oraya ultrasonu tuttu bende hemen sordum orada neresi var fena vuruyor idrar torbasına doğru diye.
Meğer kafa atıyormuş sıpays: