2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Damlaaaa nerelerdesin sen ya özledik.
Aslında tüm topiği özledik çünki 2-3 gündür kimse yoktu.
Düzgün beyi beğenmene çok sevindim ayrıca hastaneyide beğenmişsin ben odalarıda gezdim
gayet güzel merak etme
Gönül rahatlığı ile doğurabiliriz :zuzu:

Puiko

Üye
Tepki
34
hoşgeldin Ebrumm nasılsın keyfin nasıl?

hoşbuldum Damlacım, nasılsın iyi miisin?
ben gayet iyiyim canım Allaha şükür bir sıkıntımız yok.
ben burdayken sen yoktun sana özel yazamadım kardeşlerim bizdeydi nette yoktum ama Melis'ten almıştım haberlerini.
tekrar Allah kavuştursun hayatım ama görüyorum ki üçünüze de yaramış bu kısacık mola :)

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hallettim bebegeeeem, hem de çook erken bi durakta indim yürüyyüş yaparak geldim. mothercare'a ugradim ve ogluma 3 adet bacaklı, 3 adet de bacaksız bodu aldım. bir de tırnak makası aldım chicconun. sonra yine yürüdüm yürüdüm geldiiiim. ama çok yoruldum Melisim, yaşlandım ben artık.
ahaha yaşlandım de de dövim seni senden büyüğüm biliosun :D:D:D:zopa: güle güle giysin kuzucunn kıayfetlerinii
değiştirek deee yinede bulurlar bir kulp şekerim.bunlarınki resmen bahanee.ne olursak olalım bircik oğullarının karısı olduktan sonra gözünüzün üstünde kaş var derler yinede bulurlar bişeyyy:hihi:

bnmkinin biricikte deildir oğlu yaaa

kızlar yemek yaptım ama öğüre öğüre ya direk kıyma kokusu alıorum kıymamı bozuk acaba ama yemeğide yapmış bulundum ayyy iğrençti yaaa ben bu işkenceye nasıl katlanıcamm

birde nette biryerden yatak ve göğüs pedi sipariş etmiştim tüm günde evde bekliorum gerzek ups kargoyu ama yok bir msj geldi demin tele geldik ulaşamaıdk diye delirdimaaradım deidm evdeyim nasıl olur yani zil çalmamıştır parmak ucuyla dokunupmu gidilior yani çok mu zor bir dairenin ziline basıp apt na girmek yok yani hiçbir esneklik göstermediler yahu dedim ben oraya koskocaman yazdım burası aile apt dır soyadı tekin veya servi olan herkese teslim edilebilir yok diorlar illa siz yahu ben yazmışım onaylamışım saakmısınız siz dedim firmanızla görüşün dedi bende küfürü bastım kapadım suratlarına zaten buarada katil olasım var sinirden ölüorum

sonra firmayı aradım tekrardan mail attı adamlara bnm yazdığımın aynısını yazdı bakalım şimdi ne yapacaklar bu sefer 50 tane ad soyad yazdırdım kıllığına özbek bakıcının bile ad soyadını yazdırdım alakasız insan isimleri verdim yaklaşık12 tane isim verdim gıcıklığımdan şimdide teslim etmesinlerde göreyim

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Düzgün beyi beğenmene çok sevindim ayrıca hastaneyide beğenmişsin ben odalarıda gezdim
gayet güzel merak etme

katılıyorumm sana canım damla dahıl osledıkk hereksııı
sıızn hastaneyıı merak edıyom yawww sgk ıle dogum nekdr ordaa

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
gayet güzel merak etme

evet bebegim bi karşılaşamadık. Öğlen sana yazdım ama yoktun ortalıkta..Valla çok memnun kaldım odaları gezmedim Melise sordum o gitmişti ya arkadaşının doğumundan sonra. Valla gönül rahatlığıyla doğurucaz inşallah Serapçım. Sen de iyileşmişsin ilaç iyi gelmiş çok sevindim kuzum..

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
evet bebegim bi karşılaşamadık. Öğlen sana yazdım ama yoktun ortalıkta..Valla çok memnun kaldım odaları gezmedim Melise sordum o gitmişti ya arkadaşının doğumundan sonra. Valla gönül rahatlığıyla doğurucaz inşallah Serapçım. Sen de iyileşmişsin ilaç iyi gelmiş çok sevindim kuzum..

Çok sağol Damla günlerdir kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim çok hafifledim
artık yemek yemekten korkmuyorum.
Keşke daha evvel gitseymişim.
İnşallah canım o günlerde gelicek ve biz tek tek doğurzazzz -rgulu

Tepki
29
gayet güzel merak etme

Canımcım ne kadar fiyat söylüyor medicana?

söylemişsin görmedim :((( thanks

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ces dün doktor usg de bakarken tam rahmimin oraya ultrasonu tuttu bende hemen sordum orada neresi var fena vuruyor idrar torbasına doğru diye.
Meğer kafa atıyormuş sıpa :eek:ys:

beniim de ayakları ordaydı. kafası yukarda duruyodu benimkinin. bi bacagını da hic kıvırmadan uzatmış. doktor dedi hatta ne geniş yeri var bak uzatmış ayagını kıvırmamış bile dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar