elmakurdumusun
Daimi Üye
oyyy masallh sıpana serapcıgımm
hmm bıraz tuzlu gıbı canımm
Sağol canım,hımm sen nisaya gidiyordun değilmi orası daha uygun evet.
oyyy masallh sıpana serapcıgımm
hmm bıraz tuzlu gıbı canımm
kızlar şu esra eroldan 2 kıyafet istesek...
kım war canımm kolay gelsınn
ayyy saol bıtaenmmm
eewt meloss pc magduru
beniim de ayakları ordaydı. kafası yukarda duruyodu benimkinin. bi bacagını da hic kıvırmadan uzatmış. doktor dedi hatta ne geniş yeri var bak uzatmış ayagını kıvırmamış bile dedi.
hepsınde ayrı ayrımı kıyafet gıyecekısn kzuummaben eski yerde sevkana demiştim mail at iste diye ahahh bizimde haftaya maraton başlıor 2 hafta içinde 3 düğün 3 kına var bu da eder 6 kıyafet benim ortada içine girebildiğim 1 kıyafetim bile yok
Sağol canım,hımm sen nisaya gidiyordun değilmi orası daha uygun evet.
Benim geçen sefer ayakları vardı şimdi pozisyon değiştirmiş.
anam bedewaaaaaaa resmne nedenkınekızlar bi arkadaş antep amerikan hastanesine gidiyo.normal doğum 100 tl sezaryen 250 tl demişler.sigortalılara tabi.şok oldum resmen.herşey dahilmiş hatta.:bebecik
saol canım. işte kayınvalidemler bi de görümcemler gelicek:zonk:
hepsınde ayrı ayrımı kıyafet gıyecekısn kzuumm
ewet canım yarı yarıya
negıbı ozellıgı war hastanenın
sen nerde dogum yapacaksın cnmm fıyatı nekedrkıbizim bu aşağıda doğuran kız normal başlayıp sezeryana dönmüştü yaa 500 tl ödeyip çıkmış yaa hemde 2 gece konakladı hastanede yaa hiç adil deil g-fiyatlar yaaaa ben resmen 10 katına yakın ödeyeceğim
En önemli özelliği yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması,diğeri hastanenin temiz olması ve Düzgün bey olması...:sila:
hepsınde ayrı ayrımı kıyafet gıyecekısn kzuumm
ewet canım yarı yarıya
negıbı ozellıgı war hastanenın
mecbur meryemim çünkü aynı sülale hepsi arka arkaya aynı kişileri görüp durcaz
kızlarrr iyi hafta sonları ben kaçar sonunda geldi cuma akşamı yaaa pek bi mutluyum herkese iyi tatiller-rgulu-rgulu
kızlarrr iyi hafta sonları ben kaçar sonunda geldi cuma akşamı yaaa pek bi mutluyum herkese iyi tatiller-rgulu-rgulu
sen nerde dogum yapacaksın cnmm fıyatı nekedrkı
yenı dogan yagun bakımı heryerde yokmu canım:acep:
ayyy sonunda bende bıgun gıdecegım duzgun beyee yaa muayene nekadrr
anam bedewaaaaaaa resmne nedenkıne
valla resmen bedava ya.kız 5 yıl önceki fiyatlar bile daha pahalı.
ne hazrlıyon cnm benmde yarına war mısarıfım
sen nerde dogum yapacaksın cnmm fıyatı nekedrkı
yenı dogan yagun bakımı heryerde yokmu canım:acep:
ayyy sonunda bende bıgun gıdecegım duzgun beyee yaa muayene nekadrr
cnm her hastanenin yenidoğan yoğunbakımı yok malesef onu bir sor birde var diorlar atıorum bir sorun çıkıor haa o cihaz bzide yok deyip çekiliorlar aradan sana başka hastanede aramıorlar öle sap gibi kalıorsun
özel göztepeye gidicem fiyat vermeyeyim ve inan hiç anlamıorum neresine o parayı verdiğimizi ama yasinin inadı tuttu orda doğurcaksın diye onların ailesinin herşeyi o hastanede yapılıor ameliya doğum muayene vs..