bu da perine masajını anlatıyo, gerçi ingilizce ama anlaşılıyo ingilizcesi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
evet ben de merak icindeyim nu konuda, sanirim vakum oluyo. dikkat etmissindir bu dpgum hikayelerinin cogu yurtdisinda yasanmis hikayeler ve cogu insan hypnobirthing dersleri almis. bizde nerdeeee, izmirde dogum semineri bile yok. Ayşe Önere mail attim seminer versin izmirde diye hala cevap bile gelmedi.
Teşekkür ederiz helallik icin canım, Allah hepimize güç versin çünkü normal ya da sezaryen hepimiz dünyaya can getircez Allahın izniyle.
limit konusunda da limitim bitmis olucak benim de, dogumu direk cepten karsilicam ama en azindan bebegim yapi kredi bebegi olucak ve Allah korusun sarilik icin falan tedavi gerekirse onu yapi kredi karsilicak diye biliyorum. senin de yapikredi miydi. bi de benim gitttigim hastane, limitin yksa bile yapi kredi indirim fisratlarinda yayarlandiriyo. onu da arastir aklina olsun.
Çoook geçmiş olsun canım, acaba aşıdan degil de başka bişiden dolayı olmuş olabilir mi? üşüttün falan mı acaba yaaaa? neyse her halükarda çok çok geçmiş olsun canım
iyiyiz canım sen nasılsın?
dr.un mu tavsiye etti bu yağı?araştıraım bende bi..
2 hafta önce egede başlamış hamilelik kursu ben telimi bırakmıştm arıycaklardı sözde beni dün aklıma geldi aradım ulaşılamamış numaranıza dediler meğer yanlış kaydetmişler..şu andada almıyolarmış kontejan gereği..
herkeze diyiverem sırt üstü yatmak kesiiiiiin yasaaaakkkk . yan yatılacakmış doktorum dedi dün
herkeze diyiverem sırt üstü yatmak kesiiiiiin yasaaaakkkk . yan yatılacakmış doktorum dedi dün
aaaa neden yasakmış peki?????
ama ben sırtüstü daha rahat ediyorudum yan dönünce karnım geriliyoooo
evet canım doktorum tavsiye etti. bak yukarda masajın videosunu da koydum bi bak,
Ege Sagliktami baslamis inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa.
limit konusunda da limitim bitmis olucak benim de, dogumu direk cepten karsilicam ama en azindan bebegim yapi kredi bebegi olucak ve Allah korusun sarilik icin falan tedavi gerekirse onu yapi kredi karsilicak diye biliyorum. senin de yapikredi miydi. bi de benim gitttigim hastane, limitin yksa bile yapi kredi indirim fisratlarinda yayarlandiriyo. onu da arastir aklina olsun.
karnının altına çok ince bi yastık koyman lazım destek için.
günaydın kızlar...
sabah sabah bu epizyo muhabbetini açtığınız iyi olmadı walla.
ben onu unutup.kendimi akışa bırakmaya karar vermiştim....
benim kuzen çocuk doktoru...
doğumlara girip bebeği alıyor...
ilk muayenesini yapıyor....
ve bana normal olan doğumların hepsinde epizyo yapıldığını söyledi..
zaten çapada da doğumu öğreten doktorlarda epizyo atıcaksınız...
diye öğretiyorlarmış....
yani türkiye de gerçekten doğal doğum... çok zor...
epizyoyu düşünmeyin....
önemli olan doktorun veya ebenin güzel dikiş bilen biri olması... :acep::acep:
bende inanamadım ege üniv.de kampüste oluyomuş her salı 18:30 dedi kadın haberim vardı aslında o kadar numarada bıraktım ama kısmet diilmiş başkada bi kurs var mı bilmiyorum :uzgun:
günaydın kızlar...
diye öğretiyorlarmış....
epizyoyu düşünmeyin....
sorayım bi yks indirimi varmı diye yasin baya bir pazarlık yaptı dayısıda gelip yapacak onların soyadı indirimi var ama aynı soyadı olmadığımız için bize uygulamadılar halbuki hep bizim sülale orda ameliyatlar doğumlar muayeneler falan bakalım nolcak sonuç yks liyim bnde zaten bunun için yaptırdım sigortamı doğar doğmaz sigortalı olsun yavrum diye ama limiti ayarlayamamışız
günaydın kızlar...
diye öğretiyorlarmış....
epizyoyu düşünmeyin....
e tabi tırtılmasını beklemektense episyo yapıyolar, yırtık daha kötü epizyodan zaten. valla ben hiiiç düşünmüyrum, herne şiklde olursa olsun olacak bu iş benim için.
Ha ege üniversitesinde yani, ben gidemezmişim zaten. uzak bana ege üniv. hele ki işten çıkınca hiiiç olmaz valla. ama ege sagli olsaydı belki giderdim.
o da şans meselesi işte..hayır yani diyemiyosunki biçki dikişle aranız nasıl falan?ben anestezisti bile çekindim sormaya kimse demezki ben tecrübesizim elim ağır ne bilim...