2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
karnının altına çok ince bi yastık koyman lazım destek için.

tam omurganın arkasında önemli bi atar mı toplar damar mı ne var, sırt üstü yatınca bebegin agirligi ile o damarın calisması zorlasiyomus o sebeple canim.

Sırtüstü yatmaksa daha rahat olmasına karşın, rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın, barsaklarınızın ve inferior vena cava denen vücudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner. Bu da sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.

cess sağol ben okuyana kadar sen cewap wwermişsin. eski kadınlarda hep der zaten bebeğin kordonu boynuna dolanır falan diye yan yatın

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
dikiş çok önemliymiş canım kimisi çuval diker gibi özensiz dikiyormuş kimisi estetik inş. estetik olanına denk gelirirz

o da şans meselesi işte..hayır yani diyemiyosunki biçki dikişle aranız nasıl falan?ben anestezisti bile çekindim sormaya kimse demezki ben tecrübesizim elim ağır ne bilim...

e tabi tırtılmasını beklemektense episyo yapıyolar, yırtık daha kötü epizyodan zaten. valla ben hiiiç düşünmüyrum, herne şiklde olursa olsun olacak bu iş benim için.

aynen öyle kızlar.. allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...biz belki bu kegel egzersizi ve perine masajı yaparsak..belki bir ihtimal hooopp doğururuz...
tam onlar kesicekken.... :sila::sila:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cess sağol ben okuyana kadar sen cewap wwermişsin. eski kadınlarda hep der zaten bebeğin kordonu boynuna dolanır falan diye yan yatın

biz dogurana kadar bebek kordonuyla neler neler yapıyo zaten canım ya, ağzına bile alıyolar, dolanıyolar açlılıyolar. onla alakası yoktur bence ama yine de bu damar geregi yan yatmalı. ban sortıma bi yastık koyuyorum ona yaslanıp uyuyorum yan yatmaktan sıkılınca.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar mide yanması için Düzgün bey bana PANTPAS diye bir ilaç verdi demiştim daha öncedende her sabah aç karnına içiliyor, midem harika Serap çim sende sor diğer arkdaşlarda sorsun doktorlarına

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
karşı dairemde yıkım var....balyoz sesi gibi bişiiiiler yankılanıyo beynimdeeee....
oğlum bile korktu....nedir bu yaaaaaaaaa?????????

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kızlar mide yanması için Düzgün bey bana PANTPAS diye bir ilaç verdi demiştim daha öncedende her sabah aç karnına içiliyor, midem harika Serap çim sende sor diğer arkdaşlarda sorsun doktorlarına

Mehtap ben Düzgün beye randevu aldım gidip görüşücem artık dayanamıyotum her gün 1 kere çıkarıyorum sabah,akşam farketmiyor ve öyle böyle değil artık belim karnım kasıklarım ağrıyor.Kusarken tepine tepine kusuyorum nefesim kesiliyor ve bitkin düşüyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Mehtap ben Düzgün beye randevu aldım gidip görüşücem artık dayanamıyotum her gün 1 kere çıkarıyorum sabah,akşam farketmiyor ve öyle böyle değil artık belim karnım kasıklarım ağrıyor.Kusarken tepine tepine kusuyorum nefesim kesiliyor ve bitkin düşüyorum.

ah canım yaaaaa, git tabi ihmal etme hiç.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
kızlar biliyorum bir sürü hesaplayıcı deniyorsunuzdur...
bu sitede haftalara göre kaç kilo maksimum ve minimum değerler çok güzel tabloda veriliyor bir bakın isterseniz...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlar biliyorum bir sürü hesaplayıcı deniyorsunuzdur...
bu sitede haftalara göre kaç kilo maksimum ve minimum değerler çok güzel tabloda veriliyor bir bakın isterseniz...

bu hesaplar doğruysa ben çok kilo almışım. hatta abarttmışsın yazacaklarmışda yazmamışlar gibi :) 64 kiloyum da şimdi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay bi anda herkes susuyo bazen çok sinir bi durum yaaaa, kalakalıyorum böyle.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
çok güzelmiş canım, bana normal almışsın diyo sevdim bu siteyi :)

bu hesaplar doğruysa ben çok kilo almışım. hatta abarttmışsın yazacaklarmışda yazmamışlar gibi :) 64 kiloyum da şimdi

heee benikide minimumda -rgulu-rgulu

benimde minimum da... ama hakikaten çok dikkat ediyorum....
suyum hep yanımda... abur cubur desen yok gibi bişi... kahve haftada bir türk kahvesi...
her akşam meyve... 3,4 ad ceviz veya badem...
ekmek çok az... hamur işi yok....
çok canım çekerse tadımlık....
yoğurt,ayran,peynir bol bol...
havuç suyu.. elma suyu sıkıyorum her gün olmasada....

ama herkesin dediği... bu aydan sonra çok kilo alırsın....
yalnız benim hamile olduğumu hala anlamıyorlar dışardan....
boyum 173 olduğu için olabilir belkide kemiklerim iridir...

ama şimdilerde acayiip canım bişiler çekiyor...
durdurmalıyım kendimiiiiii.........:lala::lala::lala:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benimde minimum da... ama hakikaten çok dikkat ediyorum....
suyum hep yanımda... abur cubur desen yok gibi bişi... kahve haftada bir türk kahvesi...
her akşam meyve... 3,4 ad ceviz veya badem...
ekmek çok az... hamur işi yok....
çok canım çekerse tadımlık....
yoğurt,ayran,peynir bol bol...
havuç suyu.. elma suyu sıkıyorum her gün olmasada....

ama herkesin dediği... bu aydan sonra çok kilo alırsın....
yalnız benim hamile olduğumu hala anlamıyorlar dışardan....
boyum 173 olduğu için olabilir belkide kemiklerim iridir...

ama şimdilerde acayiip canım bişiler çekiyor...
durdurmalıyım kendimiiiiii.........:lala::lala::lala:
bence durudurma kendini, caın ne çekiyosa iştahın çok da abarmadan, azcık ye. sonrakendini tutamıyo insan çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar