2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
sen sürmeye devam et cnm kremini onlar geçiomuş pembe çizgi şeklindeyse tabi derin çatlakların bile tedavisi varmış artık bir arkadaşım cilt problemi nedeni ile çatlamaktan beter olmuştu doğumdan 6 ay sonra tedaviye başladılar geçmeye başladığını söylüyor kendisi
ayrıca bende zaten zayıf olmama rağmen selülitte çatlakta vardı o yüzden orayı hiç düşünmüyorum sen şimdiye kadar çatlaksız kaldığına dua et bence

ooo süper haber bu.Valla göbüşle memişlerde bişi yok şimdilik kuzum ama kaportadan verdik fireyi :cokkomik: tedavisi çıktıysa dert etmem yaptırırım geçer gider..Sevmiyorum çatlak görüntüsünü..

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Bende kiloma sinir oluyorum sabah tartildim 8 kilo olmus 22+1 icin 8 fazla degil mi?
Sonuna geldigimde kac kiloyla kapaticam merak ediyorum. Normalde zayif biriydim yerdim ama kilo almazdim. Hamile kalmadan once nekadar yiyorsam yine okadar yiyorum istahimda pek bir degisiklik olmadi ama kilo alip duruyorum. Takip ediyorumda ayda 2.5 kilo civari aliyorum:1:
sizlerin ne durumda kilolar?
Mehtap sen 1 kilomu aldim demistin? O ne ya dogumdan sonra sen daha zayif olursun heralde boylegiderse:zonk:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar ben de lierac aldım çatlamamak için ama hep unutuyorum kullanmayı bi defa kullandım sadece :-(((

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Malesef baksana Damlacıma mesaj yazıyorum cevap bilem yazmiyi bana, hamileyim alınganım yogunum çok fenayım çok, Damlacim kustun mu banaaaaaa

anaamm görmedim kuzum cevabınııı ay dur hemen bakıyorum bi önceki sayfaya atladım sanırım. Kıyamam ben sanaaaa :sarilma:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bende kiloma sinir oluyorum sabah tartildim 8 kilo olmus 22+1 icin 8 fazla degil mi?
Sonuna geldigimde kac kiloyla kapaticam merak ediyorum. Normalde zayif biriydim yerdim ama kilo almazdim. Hamile kalmadan once nekadar yiyorsam yine okadar yiyorum istahimda pek bir degisiklik olmadi ama kilo alip duruyorum. Takip ediyorumda ayda 2.5 kilo civari aliyorum:1:
Mehtap sen 1 kilomu aldim demistin? O ne ya dogumdan sonra sen daha zayif olursun heralde boylegiderse:zonk:

Pelincim ben de seninle aynıyım. aynen hamilelikten once yedigim kadar yiyorum. gerci baslarda cok yemistim o zaman baya kilo aldım ama simdi de aynı oyle hizli kilo alıyorum. sanırım biraz makarnanın etkisi var, bir ara inanılmaz makarna tükettim, şimdi azalttım ama kilo almaya devam ediyorum. ben de 8 aldım. doktorum 18-20 arası izin verdi bana. boyumdan ve hamilelik baslangic kilomdan oturu.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74

ben de 10 kg. fazlalığım vardı onları vermeye çalışırken hamile kaldım. şimdi de geçen hafta 4,5 kg. almıştım bu hafta tartılmadım ama bana baya fazla oldu. millet tombik deyip duruyo :-((

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ben de lierac aldım çatlamamak için ama hep unutuyorum kullanmayı bi defa kullandım sadece :-(((

unutma canım yaaa, sür mutlaka, senin aldigin jel gibi zannedersem de mi? fitolastil. ise yaramasa da en azından elimden geleni yaptım dersin.

anaamm görmedim kuzum cevabınııı ay dur hemen bakıyorum bi önceki sayfaya atladım sanırım. Kıyamam ben sanaaaa :sarilma:

bakma bakma, küsmediysen bisi yazman onemli degil, ben uzuldum eger bilmeden seni kırdıysam da gonul koyduysan diye tatlım.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
lazer mazerle silinmiyomus ama benim hic oyle estetik merkezleriyle isim olmaz gibi geliyo. kim gorcek catlaklarımı zaten, esimin umrunda degil, bana soz verdirip duruyo catlarsan uzulmiceksin sakın diye, hatta daha Ça...demeden kızmaya başlıyo anne olcan sen ne onemi var diye. ben de onemsemicem artık yeter. zzaten bir sürü derdim var, bir de çatlakla patlakla ugrasamam.

valla bu mesajını görmemişim Ces arada kaynamış..Sen kafana takmıyosan ne mutlu sana kuzum ya..Ben öyle değilim çok takıntılıyım kendime bakınca beğenmezsem sinirli oluyorum. Çatlak hep korkumdu benim annem çok kötü olmuş çünkü. O yüzden 2.ay başladım kremlere..,eşimde senin eşin gibi düşünüyor takma sakın kafana çatlarsan çatlarsın ne var ki diyor ama ben takıyorum kafama işte..Varsa tedavisi yaptırırım kesin.

Pelin seninle aynıyız canım. Hamilelikten önce dana gibi yer kilo alamazdım. Hamileliğin başında da öyleydi 4.aydan sonra maşallah coştum benim de 7 kilo oldu..İyiki zayıf hamile kaldım diyorum yoksa yuvarlanıcaktım doğuma doğru :cokkomik: abartı yemiyorum zaten bakınca kimse kilo aldığımı da anlamıyor şükür ki oğluma gidiyor kilolar ama ağırlaşıyorum..

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Pelincim ben de seninle aynıyım. aynen hamilelikten once yedigim kadar yiyorum. gerci baslarda cok yemistim o zaman baya kilo aldım ama simdi de aynı oyle hizli kilo alıyorum. sanırım biraz makarnanın etkisi var, bir ara inanılmaz makarna tükettim, şimdi azalttım ama kilo almaya devam ediyorum. ben de 8 aldım. doktorum 18-20 arası izin verdi bana. boyumdan ve hamilelik baslangic kilomdan oturu.

Ces sende durum nasil bilemiyorum ama bende soyle bir durum oldu 8 kilo cok ciddi bir kilo artisi hamile olmasaydimda 8 kilo alsaydim epey bi siserdim heralde. Ama suan beni gorenler 3-4 kilo almissin gibi duruyo diyolar. Kolumda bacagimda bir sislik yok. Goguslerim ve kalcam biraz doldu. Gobegimde pek fazla yok. Hala kendi ustlerimi cok rahat giyiniyorum henuz zorlanmadim ama tarti 8 kilo diyo iste. Oglumda normal gidiyo hani ona mi yariyo dicem yok onunda kilosu onden falan gitmiyo normal gidiyo. Anlamadim yani cok orantili aldim heralde. Senin durum nasil?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar saat geldi ben kaçar öptüm göbüşlerinizden yarın görüşürüzzz
görüşürüz canım.

valla bu mesajını görmemişim Ces arada kaynamış..Sen kafana takmıyosan ne mutlu sana kuzum ya..Ben öyle değilim çok takıntılıyım kendime bakınca beğenmezsem sinirli oluyorum. Çatlak hep korkumdu benim annem çok kötü olmuş çünkü. O yüzden 2.ay başladım kremlere..,eşimde senin eşin gibi düşünüyor takma sakın kafana çatlarsan çatlarsın ne var ki diyor ama ben takıyorum kafama işte..Varsa tedavisi yaptırırım kesin.

e tbai insanın kendini begenmesi de onemli ama ben dedigim gibi onceden de catlaklarım oldugu icinalistim catlak goruntusune. kalcalarımda cok var. ama senin hic yokken hamilelikte olusunca yadırgaman normal. tedavi ettirirsin olmaduı ya boşver. belki gecer bile kendiliginde. Mustelanın kremi tedavi edici ozellikli mesela. sen ne kullanıyodun catlaklar icin?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ces sende durum nasil bilemiyorum ama bende soyle bir durum oldu 8 kilo cok ciddi bir kilo artisi hamile olmasaydimda 8 kilo alsaydim epey bi siserdim heralde. Ama suan beni gorenler 3-4 kilo almissin gibi duruyo diyolar. Kolumda bacagimda bir sislik yok. Goguslerim ve kalcam biraz doldu. Gobegimde pek fazla yok. Hala kendi ustlerimi cok rahat giyiniyorum henuz zorlanmadim ama tarti 8 kilo diyo iste. Oglumda normal gidiyo hani ona mi yariyo dicem yok onunda kilosu onden falan gitmiyo normal gidiyo. Anlamadim yani cok orantili aldim heralde. Senin durum nasil?

benim deoyle canım, 4-5 kilo almisim gibi gorunuyomusum. ben kendim de zaten 8 kilo almis gibi hissetmiyorum. evin icinde eski kıyafetleri giyorum zaten, girebiliyorum iclerine. annem boslukların dolmus senin diyo, kilo almis gorunmuyosun diyo. yapisal galiba. ablam da 20 kilo almisti ama doguma giderken sadece karni var gibi gorunuyodu. ben zaten yapi geregi kilo aldim mi kalca ve gogsumden alirdim, yine azcik kalcam, birhayli de goguslerim buyudu. abartmiyorum ama sanirim 2 kilo almisimdir goguslerimden.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
görüşürüz canım.

e tbai insanın kendini begenmesi de onemli ama ben dedigim gibi onceden de catlaklarım oldugu icinalistim catlak goruntusune. kalcalarımda cok var. ama senin hic yokken hamilelikte olusunca yadırgaman normal. tedavi ettirirsin olmaduı ya boşver. belki gecer bile kendiliginde. Mustelanın kremi tedavi edici ozellikli mesela. sen ne kullanıyodun catlaklar icin?

bende mustela kullanıyorum canım 2.ayda başladım kullanmaya..Dediğin gibi elimden geleni yapıyorum işte olursa da çözümünü ararım bulamazsam oğlumun hatırası kalır :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar kel alaka olcak ama beşamel sosa yumurta koysam nasıl olur sizce? ya disarda yapilan besamellerde sanki icine yumruta koyuyoar gibi geliyo cunku benim evde yaptıgım besammel gibi olmuyo, var mı malumatı olan bu konuda?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
kızlar kel alaka olcak ama beşamel sosa yumurta koysam nasıl olur sizce? ya disarda yapilan besamellerde sanki icine yumruta koyuyoar gibi geliyo cunku benim evde yaptıgım besammel gibi olmuyo, var mı malumatı olan bu konuda?

canım yumurta sarısı koyuyorum ben bazen oluyo

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

hımm ben hiç yumurtayla denemedim canım bişi diyemiyorum nasıl olur acaba:acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar