2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
biz geldik gene... oğluşum uyumadığı için pek yatamadım...
kızlar haftasonu b,ir çarpıntı başladı bende sormayın... doktorumu aradım bebeğin hareketlerini sordu hemen, ben dahada panikledim...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
He he ebuldum kızlarrr

Gülay damanını gördün mü kız, burnu alnı çenesi koca dudakları nasılda belirgin, kurban olurum onu bana veren rabbime

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tühhhh tüüüüh bin kere maşaallah...
damadın bu kadar yakışıklısı napılır acaba.. kızlar peşinde koşar bunun vermesem mi kızımı?
kıskanç olur benim kızım kesin..

mehtaaaaaaaaaap çok tatlı, yirim ben onu.. :cikolata:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tühhhh tüüüüh bin kere maşaallah...
damadın bu kadar yakışıklısı napılır acaba.. kızlar peşinde koşar bunun vermesem mi kızımı?
kıskanç olur benim kızım kesin..

mehtaaaaaaaaaap çok tatlı, yirim ben onu.. :cikolata:

benimki başak erkeği sevdimi bir kere sever el üstünde tutar bu yüzden :Merve mi üzmez hep öle bişi olsa önce ben çıkarım Rüzgarın karşısını sen ver kızını düşünme gerisini

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bu ne yaaaa rahatina bak pasanin oh masallah yeri bol heralde yayilmis yatiyo resmen.
Masallah mehtapcim oglusuna.

canım hiç sorma hele ayrıntılıda bacak bacak üstüne atmış kolunuda ensesine koymuş takılıyordu, bir ara parmağını emdi, sonra doktor ablamız her baktığında ona pipisini gösterdi kadın bile bu ne yaa her seferinde bir yol bulur pipisini gösteriyor dedi komikdi benim oğlum ya ayyyy

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar hepinize günaydın,biz geldik...
Hepinizin "Anneler Günü Kutlu Olsun"
Geçmişi okuyamadım bir ara göz atarım,Mehtap cumartesi muayenen nasıl geçti?

harika oğlanın resmini koydum ayrıntılıya girdim düzgün amcamız bizim gibi anneleri çok sevdiğini bilinçli araştırmacı olmamaızn çok huşuna gittiğini falan söyledi...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
günaydın canlarım....
geçmiş olsun dünürüm..
benim kuzum dün hiç hareket etmedi bugünde daha hiç hissetmedim çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya?
en az günde 2-3 kere hissederdim, hiç hissetmedim hala offfffffffffff.:ayk:
gülaycım ben cumadan beri hissetmiyordum oğlumu pazar dayanamadım dr a gittim halinden oldukça memnundu :hihi: zaten sonradanda hareket etmeye başladı endişelenme tembellikten hareket etmiyordur
He he ebuldum kızlarrr
maşallah canım oğluşuna buarada geçmiş olsun rahatsızmışsın
bünaydııınn annelr ve bebcikleri :)

oh çok şükür ben halletiim aşı işini.aşımı oldum,kan tahlili alındı,tartıldım( hamile kaldığım kilodayım 61),bi deee kalp atışı dinlendi cücüğün:138 atıyo dedi. bi tek şu ayrıntılı ultrasona gün almak kaldı.onu da halledersem kuş gibi olcam.

kolumda bi uyuşukluk var aşıdan dolayı.:iyyyy:

geçmiş olsun neslihancım bende haftaya yaptırıcam

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım, ne tetanoz aşısı oldum, ne aradılar ne sordular, kan tahlili filan yapan olmadı.. benim sağlık ocağının ölsem haberi olmaz .. :böö:

gülaycım seni aramaları lazım ya.yoksa kaydın yok mu?? şimdi senle ilgilenen ebe hemşirenin doğum sonrası evine gelip bebeğinin kilosunu vs.baktığını duydum ben.yeni çıkmış bu uygulama.bence kendini tekrar bir hatırlat.amann ağzından yel alsın kız ne çirkin sözler :1:

He he ebuldum kızlarrr

canım maşallah paşaya Allah kucağımızda da bu fotoğrafları çekmeyi nasip eder inşallah

bünaydııınn annelr ve bebcikleri :)

oh çok şükür ben halletiim aşı işini.aşımı oldum,kan tahlili alındı,tartıldım( hamile kaldığım kilodayım 61),bi deee kalp atışı dinlendi cücüğün:138 atıyo dedi. bi tek şu ayrıntılı ultrasona gün almak kaldı.onu da halledersem kuş gibi olcam.

kolumda bi uyuşukluk var aşıdan dolayı.:iyyyy:

geçmiş olsun nesli.ohhh hamile kaldığın kiloda maşallah sana cücüğüne geçer canım uyuşukluk neyse halletmişsin işini.

derus

Aktif Üye
Tepki
123
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum çalışanlara kolay gelsin mehtap Maşallah oğluşuna çok şeker görünüyor geçmiş olsun bu arada.aşıyı ben de yaptırmadım daha drum bekle demişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar