He he ebuldum kızlarrr
Gülay damanını gördün mü kız, burnu alnı çenesi koca dudakları nasılda belirgin, kurban olurum onu bana veren rabbime
kızımın resimlerinin yanına kopyaladım... :lululu:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tühhhh tüüüüh bin kere maşaallah...
damadın bu kadar yakışıklısı napılır acaba.. kızlar peşinde koşar bunun vermesem mi kızımı?
kıskanç olur benim kızım kesin..
mehtaaaaaaaaaap çok tatlı, yirim ben onu.. :cikolata:
canım benim ultrason kertiği yaptık biz onları
He he ebuldum kızlarrr
bende kızımı çok özledim, oynamadı da hiç dünden beri korkuyorum, cumartesini iple çekiyorum..
çeksinler resim bende eklerim sende kertersin resimlerini. :lululu:
Bu ne yaaaa rahatina bak pasanin oh masallah yeri bol heralde yayilmis yatiyo resmen.
Masallah mehtapcim oglusuna.
Kızlar hepinize günaydın,biz geldik...
Hepinizin "Anneler Günü Kutlu Olsun"
Geçmişi okuyamadım bir ara göz atarım,Mehtap cumartesi muayenen nasıl geçti?
4-11 haziran yokmuş haberin olsun düzgün bey
gülaycım ben cumadan beri hissetmiyordum oğlumu pazar dayanamadım dr a gittim halinden oldukça memnundugünaydın canlarım....
geçmiş olsun dünürüm..
benim kuzum dün hiç hareket etmedi bugünde daha hiç hissetmedim çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya?
en az günde 2-3 kere hissederdim, hiç hissetmedim hala offfffffffffff.:ayk:
maşallah canım oğluşuna buarada geçmiş olsun rahatsızmışsınHe he ebuldum kızlarrr
bünaydııınn annelr ve bebcikleri
oh çok şükür ben halletiim aşı işini.aşımı oldum,kan tahlili alındı,tartıldım( hamile kaldığım kilodayım 61),bi deee kalp atışı dinlendi cücüğün:138 atıyo dedi. bi tek şu ayrıntılı ultrasona gün almak kaldı.onu da halledersem kuş gibi olcam.
kolumda bi uyuşukluk var aşıdan dolayı.:iyyyy:
Ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım, ne tetanoz aşısı oldum, ne aradılar ne sordular, kan tahlili filan yapan olmadı.. benim sağlık ocağının ölsem haberi olmaz .. :böö:
gülaycım seni aramaları lazım ya.yoksa kaydın yok mu?? şimdi senle ilgilenen ebe hemşirenin doğum sonrası evine gelip bebeğinin kilosunu vs.baktığını duydum ben.yeni çıkmış bu uygulama.bence kendini tekrar bir hatırlat.amann ağzından yel alsın kız ne çirkin sözler :1:
He he ebuldum kızlarrr
canım maşallah paşaya Allah kucağımızda da bu fotoğrafları çekmeyi nasip eder inşallah
bünaydııınn annelr ve bebcikleri
oh çok şükür ben halletiim aşı işini.aşımı oldum,kan tahlili alındı,tartıldım( hamile kaldığım kilodayım 61),bi deee kalp atışı dinlendi cücüğün:138 atıyo dedi. bi tek şu ayrıntılı ultrasona gün almak kaldı.onu da halledersem kuş gibi olcam.
kolumda bi uyuşukluk var aşıdan dolayı.:iyyyy:
geçmiş olsun nesli.ohhh hamile kaldığın kiloda maşallah sana cücüğüne geçer canım uyuşukluk neyse halletmişsin işini.
He he ebuldum kızlarrr
gülaycım ben cumadan beri hissetmiyordum oğlumu pazar dayanamadım dr a gittim halinden oldukça memnunduzaten sonradanda hareket etmeye başladı endişelenme tembellikten hareket etmiyordur
maşallah Rüzgarımızaaa keyif adamı olucak annesi ohh :1:
bu arada geçmiş olsun Mehtapçım..
Herkese günaydın kızlarrrr:cicek: hepinize güzel bi hafta diliyoruuumm