2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Gülaycım günaydın sana da. hiiiç merak etme, çok güzel bi pozisyon yakalamış senin kız uyuyo bol bol, rahatı yerindedir de ondan hareket etmemistr, gerci mtlaka hareket etmistir de senin hissedecegin boyutta degildir. stres yapma olur mu?

bilmiyorum, inşaallah dediğin gibi ben hissetmemişimdir. :dertli:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bilmiyorum, inşaallah dediğin gibi ben hissetmemişimdir. :dertli:

doktorların söylediği şeylerden biride bu. anne adayları acabalarla kendilerini gerip hamileliğin keyfini çıkaramıyorlar. o hareket ediyo sen hissetmiyosun canım. bak ben daha sabah ilk tekmelerini hissettim. acaba bişeymi varda hisssetmiyorum diye takmıyorum kafama. iyi şeyler düşünelim iyi olsun bebişler

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar biz geldikkkk...geçmişi okurken uykum geldi vallahiiiii

al bendende o kadar pembecm :)))

teşekkürler canım.. inşallah.
daha tam anneden saymıyolar bizi anlaşılan:zonk:
benim ki çiçekle kutladı yarım anneler günümü:)
seneye de bebekle beraber kutlucaklarmış:1::1:

güneşli güneşli günaydın annelerrrrrrrrrrrrrr:huhuu:

günaydın annecikleeerrrr haftasonu yoktum hepinizin anneler günü kutlu olsun inş. bi dahaki anneler gününü minnoşlarımızla birlikte kutlarızzz.geçmişe bi dalayım bakalım çıkabilcem mi çıkamazsam bana yardım edersiniz-ciko-ciko-ciko

Günaydınlar herkese,ağrısız,sorunsuz güzel bi gün ve hafta olsun hepimize.

minik meleklere ve annalerine hayırlı günler diliyoruz

günaydın canlarımm. ohh ne güzel bir gün diyerek babamızla uyandık bugün. malum 2 haftadır yoktu. adama bak ya 2 haftadır yok beni görür görmez kurduğu ilk cümle^^ allahım inanmıyorum bu benim oğlummu kocaman olmuş^^ neyse tabiiii hediye almamıştı seneye deyip durdu bende opna lmıcam ödeşicez. gerçi ben duramam alırım babalar gününde hediye. yani güzel bir hafta sonu geçirdim. yazdıklarınıza göre sizlerinde hafta sonu güzeldi. bu arada biz ceket ve çoraplarımızı çıkardık bayaa bayaaa yazlık moddayız.

GÜNAYDIN HANIMLAR

biraz geç oldu ama anneler günüznüz kutlu olsun, dün hiç girememdim çok hastaydım bütün gün kustum ishalim, cumartesi gecesi bacağıma bir kramp girdi allahım dedim ölüyorum o ne acıydı hayatımda ilk defa oldu galiba çığlık çığlığa gece yarısı ondan sonrada toparlayamadım kendimi işe geldim ama içim uyuyor resmen.

günaydın canlarım....
geçmiş olsun dünürüm..
benim kuzum dün hiç hareket etmedi bugünde daha hiç hissetmedim çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya?
en az günde 2-3 kere hissederdim, hiç hissetmedim hala offfffffffffff.:ayk:

herkese topluca günaydınnnn geç oldu ama anneler gününüzzz kutlu olsunnnnn:huhuu:
gülaycm dert etme benimkide dün hiç kımıldamadı diye söyleniyordum sabah 6 da bir uyandı şimdide durmuyor bu haftalarda devamlılığını beklemeyin diyor uzmanlar için rahat olsun cnm
ve bende anneler günündekuru bir öpücük aldım kocişten :) çocuğa alıcaklarımıza say dedi yaa:))))
ama süper bir gündütelefonlar 1 dakika durmadı herkesçikler aradı anneler günümü kutladı pek fazla mutlu oldummmm:cee

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydın kızlar:zuzu:
pembiş ve mehtap çok geçmiş olsun
gülaycım korkulacak bir şey yok kocaman bir çikolata ye bakalım zıp zıp oynamıyoru mu
cescim çok kolay gelsin
melis halan için lohusalık problemleri yaşamanı istemiyorum benim gibi yap meraba de fazla muhabbete girme gelmez zaten..

dün burdan anneler gününü kutlamıştım ama tekrar kutlayayım
cici anneladayları anneler gününüz kutlu olsun.hediye alanlar ve almayanlar önmeli olan en güzel hediyeyi eylül de alacak olamamız...allahın izniyle.

bi kahvaltı yapayım döneyim

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
GÜNAYDIN HANIMLAR

biraz geç oldu ama anneler günüznüz kutlu olsun, dün hiç girememdim çok hastaydım bütün gün kustum ishalim, cumartesi gecesi bacağıma bir kramp girdi allahım dedim ölüyorum o ne acıydı hayatımda ilk defa oldu galiba çığlık çığlığa gece yarısı ondan sonrada toparlayamadım kendimi işe geldim ama içim uyuyor resmen.

Gecmis olsun mehtapcim, kramplar normal ama ishal icin mutlaka doktoruna danis canim.

Herkeslereeeee gunaydinnnnnn.....:huhuu:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydınlarrrrrrrrr...
rahatsızlananlara çok geçmiş olsun artık kramp dönemine girdik sanırım Allah yardımıcımız olsun..
hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun bu yıl karnımızdalar seneye kucağımızda kutlarız inşallah...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
hanımlar bişey sorucammmmmm.......
yarın sağlık ocağında tahlillleri var. rutin idrar ve kan. üstelik tetanoz azşısıda olucam. aç karnına gelin diyolarya demir hapımıda mı içmeyeceğim

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım, ne tetanoz aşısı oldum, ne aradılar ne sordular, kan tahlili filan yapan olmadı.. benim sağlık ocağının ölsem haberi olmaz .. :böö:

bakim bu cumartesi randevumuz var inşaallah bi problem çıkmaz.. 24 haftalık olcaz.. şeker yüklemesi , tetanoz söyler herhalde yapılacaksa.. :böö:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar