2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Ben sağlık ocağına kaydımı yaptırdım, ne tetanoz aşısı oldum, ne aradılar ne sordular, kan tahlili filan yapan olmadı.. benim sağlık ocağının ölsem haberi olmaz .. :böö:

bakim bu cumartesi randevumuz var inşaallah bi problem çıkmaz.. 24 haftalık olcaz.. şeker yüklemesi , tetanoz söyler herhalde yapılacaksa.. :böö:

aynen bende kaydımı yaptırdım.. ama benide aramadılar.. illa gidincemi bakacaklar...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
He he ebuldum kızlarrr

Ekli dosyalar

• RUZGAR_2.JPG
    RUZGAR_2.JPG
    63,5 KB · Görüntüleme: 68

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Gülay damanını gördün mü kız, burnu alnı çenesi koca dudakları nasılda belirgin, kurban olurum onu bana veren rabbime

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bünaydııınn annelr ve bebcikleri :)

oh çok şükür ben halletiim aşı işini.aşımı oldum,kan tahlili alındı,tartıldım( hamile kaldığım kilodayım 61),bi deee kalp atışı dinlendi cücüğün:138 atıyo dedi. bi tek şu ayrıntılı ultrasona gün almak kaldı.onu da halledersem kuş gibi olcam.

kolumda bi uyuşukluk var aşıdan dolayı.:iyyyy:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
geçmiş olsun canım..
saol canım :)
benim doktor yaptırma dedi tetenozu bende yaptırmayacağım

valla ilk çocuğumdada yaptırmıştım.bunda da baya zanman geçmiş diye yaptır dedi aile hekimi.valla ne biliyim bazı doktorlar yaptırın bazıları gerek yok diyo bende anlamadım.acaba diyorum kendi fikirlerinimi söylüyolar.anlamadım.

oh bu arada eşim sıra aldırmış hastaneden.38 noymuş.of sıkıntı bastı.acaba öğlene kadar bana gelir mi yoksa öğleden sonraya kalır mı? kızım da var onu bırakcak yer yok.mecbur onuda götürecem.ay strese girdim.10 kişi varmış daha. en iyisi hazırlanıp çıkayım.belki sıra kalmaz öğleden sonraya.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
saol canım :)

valla ilk çocuğumdada yaptırmıştım.bunda da baya zanman geçmiş diye yaptır dedi aile hekimi.valla ne biliyim bazı doktorlar yaptırın bazıları gerek yok diyo bende anlamadım.acaba diyorum kendi fikirlerinimi söylüyolar.anlamadım.

Oh bu arada eşim sıra aldırmış hastaneden.38 noymuş.of sıkıntı bastı.acaba öğlene kadar bana gelir mi yoksa öğleden sonraya kalır mı? Kızım da var onu bırakcak yer yok.mecbur onuda götürecem.ay strese girdim.10 kişi varmış daha. En iyisi hazırlanıp çıkayım.belki sıra kalmaz öğleden sonraya.

sıkıntı yapma canım hadi kontrole hayırlı haberlerle gel

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
arkadaşlar ben cuma günü tetanoz aşısı oldum baya kötüydüm hiç bakamadım buraya hafta sonuda malum giremiyoruz yaa ces yine yok hayırdır nerde olduğunu bileniniz varmı

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
arkadaşlar ben cuma günü tetanoz aşısı oldum baya kötüydüm hiç bakamadım buraya hafta sonuda malum giremiyoruz yaa ces yine yok hayırdır nerde olduğunu bileniniz varmı

bende perşembe oldum cnm tetanozu ama şimdi bişiciğim kalmadı sanada çok geçmiş olsun ces in işleri yoğunmuş sabah geldi kaçtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar