2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızlar benimki de perşembe akşamdan beri hiç hareket etmiyordu ben de baya korktum ama şimdi hareket etti nihayetinde :)))

canım evet insan korkuyor hareketli halini gördükten sonra hareket etmemeye başlayınca.benim ki sağolsun geceleri hareketlernmeye başlıyor bide sabahları.artık alıştım gün içersinde pek olmuyor yani.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sabahtan beri paket çubuk kraker 1 bardakçay 1 gazoz ve danino yedim midem berbat bacaklarım ağrıyor uyumak üzereyim ve kimse bana hastasın eve git demiyor

E be tatlım ağlamayan bebege meme vermezler, koy kafanı masaya aık dur öyle, o zaman noldu diye soran çıkar heralde, sen de çoook kötüyüm dersin.

dünürüm benda ağlamamak için zor duruyorum yauu..
miğdem çok fena, kafamı havada tutacak halim yok...
işlerine gelmedi mi görmezler seni, bişey yetişeceği zaman yanaşırlar ama.. ah bu patron milletiii ahh...
ahhhh miğdem ahhhhh :lululu:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
canım evet insan korkuyor hareketli halini gördükten sonra hareket etmemeye başlayınca.benim ki sağolsun geceleri hareketlernmeye başlıyor bide sabahları.artık alıştım gün içersinde pek olmuyor yani.

desene seninki geceleri uyutmayacak seni, benimki de daha önce öyleydi gece 3-4 gibi tekmeleri durmazdı. :-(((

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
serap ya bişi sorcam rahmime vuruyor demişsin ya benim genelde karnımdan vuruyordu uzun zamandır ama dün gece çamaşırımın altından rahimden bir tekme yedim canımın acısı içime oturdu resmen. arka arkaya bikaç defa vurdu ordan ağlıcaktım acıdan yalvardım resmen oğlum yukarıdan vur diye neyse sonra şekil değiştirdi rahatladım. Sen de de acıyor mu ordan vurunca benimkinde mi anormallik var?

Valla benimki hep gobegimden hissediliyo hic asagidan vurmadi. Neden acaba

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
dün bende kayınvalideme gittim 4. katta 4 katlı binada oturuyolar...
anam nasıl çıktım o merdivenleri bilmiyorum. yarım saat kalkamadım yerimden... ne bacaklarım kalkıyo artık, ne gücüm var...
bu aydan sonra noolcaz bilmiorummmmm:ilknur:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ne iş yapıyosun exporter sen????? çok mu önemli izin verseler yarım gün çok şey mi kaybederler?????

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
işlerine gelmedi mi görmezler seni, bişey yetişeceği zaman yanaşırlar ama.. ah bu patron milletiii ahh...

ne yapacağız böyle ya aslında ayda bir kere zaten kontrol için izin hakkımız var ve genelde hafta sonu gidiyoruz. aslıdna benim senelik izinlarim var onlardan mı alsam

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
zor oluyor bide senin evde kızın var dahada zor olur canım... bulabilirsen hergüne yardımcı süper olurda

Evet Mehtap kızım+eşim ev işi ve işe gelmek artık beni çok yoruyor.İnşallah bulurum birini...

serap ya bişi sorcam rahmime vuruyor demişsin ya benim genelde karnımdan vuruyordu uzun zamandır ama dün gece çamaşırımın altından rahimden bir tekme yedim canımın acısı içime oturdu resmen. arka arkaya bikaç defa vurdu ordan ağlıcaktım acıdan yalvardım resmen oğlum yukarıdan vur diye neyse sonra şekil değiştirdi rahatladım. Sen de de acıyor mu ordan vurunca benimkinde mi anormallik var?

Ah Damla cığım benimki uzun zamandır ordan vuruyor ve felaket canım yanıyor.Bende çok yalvarıyorum oğlum yukardan vur diye.Fakat benimki inatçı illede aşağı vuracak.Bazen öyle canım yanıyorki hemen oradan çıkacak sanıyorum sayesinde tuvaletede çok çıkıyorum sürekli aşağı vurup baskı yapıyor...

yap canım yap. ben de yemek yiyene kadar bişi yapmama karartı aldım, sabahtan beri kafam şişti.

şimdiden izin alabilcek misin peki tatlım, alabilceksen al tabiii.

Canım yıllık iznimi falan birleştirirsem alırım elbette ama ben doğum sonrasına saklamak istiyorum sıkayım dişimi diyorum olmuyor.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

of valla bilmiyorum pelincim ya normalde hep göbek deliğimin etrafından geliyodu dün naptı ayağa mı kalkıp vurdu anlamadım ama cok canım yandı ödüm kopuyo yine ordan vurucak diye..kuvvetlendi artık rahimde karnıma göre ince deri ya o yüzden o kadar acıyo diye düşündüm doktora gidince soruncam. bi de tebrübeli anneler normal diyor acıtması bundan sonra acıtıcak diyolar :acep:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

benimkisi de hep göbekten vuruyor o vurdukça ben mutlu oluyorum hatta dün yataktayken hareketli değildi oğlum hadi anneye anneler günü hediyeni ver dedim bir kere hissettir kendini dedim ahh minik kuzum birtane vurdu çok çok mutlu oldum

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
anam nasıl çıktım o merdivenleri bilmiyorum. yarım saat kalkamadım yerimden... ne bacaklarım kalkıyo artık, ne gücüm var...

eşime diyorum zaten dua et yaza denk geldi yoksa işin vardı. çorap giydir ayakkabı girdir:cokkomik:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
of valla bilmiyorum pelincim ya normalde hep göbek deliğimin etrafından geliyodu dün naptı ayağa mı kalkıp vurdu anlamadım ama cok canım yandı ödüm kopuyo yine ordan vurucak diye..kuvvetlendi artık rahimde karnıma göre ince deri ya o yüzden o kadar acıyo diye düşündüm doktora gidince soruncam. bi de tebrübeli anneler normal diyor acıtması bundan sonra acıtıcak diyolar :acep:

damlacım seninki tekmelememiş zıplamış içerde kesin. futbolcumu olucak acaba

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

kızlar ben de 2 merdiven çıksam nefesim daralıyo konuşamıyorum :-((

Artık zor günler bekliyor bizi :3:
Yerimzden kalkamayıp ağırlaşacağız,biz çalışanların işi çok zor çokkkk :deli:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
EVET AYRINTILIDA DOKTOR HANIM BUNLAR HİÇ BİRŞEY O KADAR ÇOK CANINIZI YAKACAK Kİ DEDİ. :nanik::nanik:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

kızlar ben de 2 merdiven çıksam nefesim daralıyo konuşamıyorum :-((

Daha cok erken degil mi kizlar? Bence kesinlikle biraz hareket edin hareketsizlikten de oyle oluyo olabilir. Benim dr kesinlikle gecen ay itibariyle egzersizlere basla dedi hatta ozellikle karin egzersizleri aklinizda olsun.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Biliyor musunuz kızlar ben hafta sonu hasta oluyorum. Kendime bakmıyorum dinlenmiyorum sokakta gez dur yoruyorum kendimi

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Ah Damla cığım benimki uzun zamandır ordan vuruyor ve felaket canım yanıyor.Bende çok yalvarıyorum oğlum yukardan vur diye.Fakat benimki inatçı illede aşağı vuracak.Bazen öyle canım yanıyorki hemen oradan çıkacak sanıyorum sayesinde tuvaletede çok çıkıyorum sürekli aşağı vurup baskı yapıyor...

sağol canım ya bende şaşırdım akşam ilk kez ordan vurdu nefesim kesildi resmen yandık biz büyüdükçe zorlaşıyor gerçekten.. Neyse son aylara yaklaşıyoruz çabucak geçsin de kucağımıza alalım cücüklerimizi..poposunu ısırıcam onun doğunca :dislek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar