2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Daha cok erken degil mi kizlar? Bence kesinlikle biraz hareket edin hareketsizlikten de oyle oluyo olabilir. Benim dr kesinlikle gecen ay itibariyle egzersizlere basla dedi hatta ozellikle karin egzersizleri aklinizda olsun.

benim biraz özel durumum var canım. kansızlık var hat safhada... spor önermem asla dedi... yüzmek bile istersen 10 dakikayı geçmemeli dedi... kalbi yoracak çarpıntı yapacak...hepsi birbirine bağlı...
ama dediğin gibi hareket şart!!!!

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
benim biraz özel durumum var canım. kansızlık var hat safhada... spor önermem asla dedi... yüzmek bile istersen 10 dakikayı geçmemeli dedi... kalbi yoracak çarpıntı yapacak...hepsi birbirine bağlı...
ama dediğin gibi hareket şart!!!!

Ok ozaman sen dikkat et canim kendine.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ben de pilates dvd aldım ama hala başlamadım :-((( hergün diğer güne atıyorum. havalar iyi olunca aslında işden eve yürüyerek gidiyorum yaklaşık yarım saat çok da hareketsiz değilim ama yine de nefesim kesiliyo sürekli

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
egzersiz filan nerdeeeeeeeeeeeeeeee belime eğilip kalkınca sağdan bi bıçak saplaması gibi ağrı giriyo olduğum yerde kalıyorum..
namazı bile oturarak kılıyorum..
yinede çok şükür napalım, allah beterinden saklasın.. :gulbis:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ben heyecanla rapor alacağım tarihi bekliyorum. doğumdan 8 hafta öncesinde raporumu alcam ondan sonra da çalışmayacağım zaten

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
[sıze="2"]egzersiz filan nerdeeeeeeeeeeeeeeee belime eğilip kalkınca sağdan bi bıçak saplaması gibi ağrı giriyo olduğum yerde kalıyorum..
Namazı bile oturarak kılıyorum..
Yinede çok şükür napalım, allah beterinden saklasın.. :gulbis:
[/sıze]

çok şükür tabi canım yapacak birşey yok allah yardıme tsin hepimize, kızlarr benim plesanta bayağı bir yukarıdaydım doktor hanım gülerek seninde epery yukarıda dedi ne demek se

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
özellikle tavsiye ettiği egzersizler varmı???

Canim ben zaten pilates yapiyodum. Doktorada hamile pilatesini sordum, kesinlikle tavsiye etti. Bende ebru sallinin hamile pilatesi cd sini aldim haftada 3-4 gun yapiyorum tavsiye ederim 15 tl ye falan aldim koyup evde kendi kendime yapiyorum 1 saat falan suruyo allaha sukur ne gaz sorununu nesislik sorununu yasamiyorm herkesede tavsiye ederim

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
egzersiz filan nerdeeeeeeeeeeeeeeee belime eğilip kalkınca sağdan bi bıçak saplaması gibi ağrı giriyo olduğum yerde kalıyorum..
namazı bile oturarak kılıyorum..
yinede çok şükür napalım, allah beterinden saklasın.. :gulbis:

amin canım amin. allah sağlıklı bi şekilde doğmalarını nasip etsin de

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben heyecanla rapor alacağım tarihi bekliyorum. doğumdan 8 hafta öncesinde raporumu alcam ondan sonra da çalışmayacağım zaten

ben 3 hafta öncesine kadar çalışmayı, kalan izinleri de dogum sonrasına atmayı düşündügüm icin daha cok var izin alcagim tariheeeeee. uhuuuuuuu.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Canim ben zaten pilates yapiyodum. Doktorada hamile pilatesini sordum, kesinlikle tavsiye etti. Bende ebru sallinin hamile pilatesi cd sini aldim haftada 3-4 gun yapiyorum tavsiye ederim 15 tl ye falan aldim koyup evde kendi kendime yapiyorum 1 saat falan suruyo allaha sukur ne gaz sorununu nesislik sorununu yasamiyorm herkesede tavsiye ederim

ben o cdyi hamileliğimi öğrenir öğrenmez almıştım. ilk 3 ay mide bulantısından sonra başağrısı felan şimdi de eve gidiyorum yemek yap ye derken bakıyorum zaman geçiyo yapmıyorum :-(((

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

bende aynı senin gibi beklemedeyim bende bebeişimi büyütüp öyle çalışabilirsem çalışıcam...

çok şükür tabi canım yapacak birşey yok allah yardıme tsin hepimize, kızlarr benim plesanta bayağı bir yukarıdaydım doktor hanım gülerek seninde epery yukarıda dedi ne demek se

aman yukarıda olsun daha iyi, bizim aşağıdaydı bakalım çıkmıştır inşaallah.. :dertli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayyy çok acıkmışım,, hem yiyip hem yazıyorum...

afiyet olsun pembişçim. ben de yedim ama inanılmaz bi tatlı istegi var icimde. ama yememem de lazım cunku çarşamba leker yüklemem var, beyaz pilavımı bile bitirmedim öğlen. ama ne yesem acaba canım çok tatlı istiyo.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
afiyet olsun pembişçim. ben de yedim ama inanılmaz bi tatlı istegi var icimde. ama yememem de lazım cunku çarşamba leker yüklemem var, beyaz pilavımı bile bitirmedim öğlen. ama ne yesem acaba canım çok tatlı istiyo.

dün ben yemeğimi meyvemi dondormamı yedim... 2-3 saat sonra babamın şeker ölçme makinasıyla şekerime baktırdım.126 çıktı...
çok mu acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar