2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
61
ahanda oğluma ördüğüm hırkayı bitirmem gerek gaza geldim valla zaten az bişey kaldıydı burayı takip etmekten bişe yapasım gelmiyor ki
:hihi:

ben bebe yağı ve vaselinin vücut losyononu kullanıyorum banyodan banyoya işte:hihi:

iyi uykular neslicim muckkk

hoşgeldin canımmm

hoşbulduk canım iştede bir hamarat daha bu hafta sonu kesin alayım bende

Tepki
61
leennnnnn gıcık etme beni ama ben zaten bu modelde çuvallıcam ne vardı dümdüz haroşa örsem yaaa bnm ne beynim ne yeteneğim yetmior bu işlere ya

sende kendi tarzını çıkar ortaya kafana göre takıl sonra begenip modelini soranlara sır veremem dersin hatırlamıyacagın için:)

ceygul

Üye
Tepki
45
canım bebe yagı yetersiz kalıyo demek ki sana cildin kuru sanırım..Vazelin denesene ondan yağlısı yok zaten..

ahanda oğluma ördüğüm hırkayı bitirmem gerek gaza geldim valla zaten az bişey kaldıydı burayı takip etmekten bişe yapasım gelmiyor ki
:hihi:

ben bebe yağı ve vaselinin vücut losyononu kullanıyorum banyodan banyoya işte:hihi:

iyi uykular neslicim muckkk

hoşgeldin canımmm

hmm vazelinin losyonlarını bi araştırayım bari neyse teşekkürler kızlar hepinize ii geceler ben kaçtım

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bambudan bebek yünleri vardı, onlardan yelek örmüştüm. şimdi de nako bebek galiba yün...

Kızım babaannem ve anneaanem hala erkek diye iddia ediyolar. Acaba?
ahahahah yok artık de yaaa bir resim yokmu gösterebileceğin
sende kendi tarzını çıkar ortaya kafana göre takıl sonra begenip modelini soranlara sır veremem dersin hatırlamıyacagın için:)
hahahahahaahah müthiş fikir lann temem öle yapayımmm
iyi geceleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz uyuyosss

sanada ii gecelerrrr

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar bende yatıorum sahil adına bişi diyemicem zira kendileri bu saatten sonra yaşamayı yeğlior:huhuu: öpüorumm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
bende iyiyim biraz böğrüm yanıyorr ahah nasıl tarif edeceğimi bulamadım böle anlattım:)

yrü gitt terbiyesizzz püüüüü

yaa sorma meryem bu kdr iştahsız bu kdr yeme içmeden uzak bir adam daha bulamazsın
neden böğrün yanıyoo kı
yaaa garıp canım benm kocıste masallh bı bogaz warkıı:zonk::zonk:

ahahah gündemide takip ederim diorsun piskevit seniii-rgulu
maşallaahh haticenurumuza sen şiiri sölüorsun ama ben dansını hatılıorummm aferinn kimin yiğeni bee (ben)

huhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:
naber sewaımmmmmmmmm
ben de kızıma kırmızı bi hırka örüyorum bitmek üzere :):hulya::hulya::hulya:

oooo ben hıc bıse oremıyommmmmmmmmmm:sinifsinif::sinifsinif:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Günaydın kızlar,

bir ablam bana kolye almış hamileler için göbeğimin tam üstüne geliyor güzel bir kız boğazında pembe kurdela var ben onu mavi yaptım eşimde akşam dedi ooo RÜZGAR kız arkadaş yapmış hayırlı olsun dedi ismi ne falan bende MERVE dedim, Gülay biz aşkımızı göbeğimizin üstünde taşıyoruz kızzzzzzz.... böle severiz yani..... :kptmya::kptmya:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
çok şükür esraa çok sevindim deeee sen beni genel anestezidee yalnızmı bırakcan yaaaaaaaa:ilknur: yaptırabilcekmisin belden iğneyii

cnm sen merak etme ben senin yalnız bırakırmıyım hiç belden iğne falan yaptıramam o kalp doktorunun önerisiydi ama ben genel anestezi yaptırcam büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar