bitmiş halini çok merak ediyorum eminim(yalanında böylesi olur ancak)çok güzel olacaktır
leennnnnn gıcık etme beni ama ben zaten bu modelde çuvallıcam ne vardı dümdüz haroşa örsem yaaa bnm ne beynim ne yeteneğim yetmior bu işlere ya
bitmiş halini çok merak ediyorum eminim(yalanında böylesi olur ancak)çok güzel olacaktır
amannn pembe bişi almaa amaannnn mazallahh incilerin dökülür-rgulu
nasıl yün aldın bakim
ahanda oğluma ördüğüm hırkayı bitirmem gerek gaza geldim valla zaten az bişey kaldıydı burayı takip etmekten bişe yapasım gelmiyor ki
ben bebe yağı ve vaselinin vücut losyononu kullanıyorum banyodan banyoya işte
iyi uykular neslicim muckkk
hoşgeldin canımmm
leennnnnn gıcık etme beni ama ben zaten bu modelde çuvallıcam ne vardı dümdüz haroşa örsem yaaa bnm ne beynim ne yeteneğim yetmior bu işlere ya
canım bebe yagı yetersiz kalıyo demek ki sana cildin kuru sanırım..Vazelin denesene ondan yağlısı yok zaten..
ahanda oğluma ördüğüm hırkayı bitirmem gerek gaza geldim valla zaten az bişey kaldıydı burayı takip etmekten bişe yapasım gelmiyor ki
ben bebe yağı ve vaselinin vücut losyononu kullanıyorum banyodan banyoya işte
iyi uykular neslicim muckkk
hoşgeldin canımmm
abambudan bebek yünleri vardı, onlardan yelek örmüştüm. şimdi de nako bebek galiba yün...
Kızım babaannem ve anneaanem hala erkek diye iddia ediyolar. Acaba?
sende kendi tarzını çıkar ortaya kafana göre takıl sonra begenip modelini soranlara sır veremem dersin hatırlamıyacagın için
iyi geceleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz uyuyosss
kızlar bende yatıorum sahil adına bişi diyemicem zira kendileri bu saatten sonra yaşamayı yeğlioröpüorumm
iyi geceleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz uyuyosss
bende iyiyim biraz böğrüm yanıyorr ahah nasıl tarif edeceğimi bulamadım böle anlattım
yrü gitt terbiyesizzz püüüüü
yaa sorma meryem bu kdr iştahsız bu kdr yeme içmeden uzak bir adam daha bulamazsın
neden böğrün yanıyoo kı
yaaa garıp canım benm kocıste masallh bı bogaz warkıı:zonk::zonk:
ah gündemide takip ederim diorsun piskevit seniii-rgulu
maşallaahh haticenurumuza sen şiiri sölüorsun ama ben dansını hatılıorummm aferinn kimin yiğeni bee (ben)
naber sewaımmmmmmmmmhuhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:
ben de kızıma kırmızı bi hırka örüyorum bitmek üzere:hulya::hulya::hulya:
kızlar bende yatıorum sahil adına bişi diyemicem zira kendileri bu saatten sonra yaşamayı yeğlioröpüorumm
çok şükür esraa çok sevindim deeee sen beni genel anestezidee yalnızmı bırakcan yaaaaaaaa:ilknur: yaptırabilcekmisin belden iğneyii
kızlar benim oğlum sanırım hiç uyumuyooooooo:acep: