2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kayınvalidem çağırıyor sinopa gel diye eşim göndermiyor bebişi bahane ediyor doktora sorduk uçakla git dedi eşim onada yok diyor :nanik::nanik::nanik::nanik: bu aralar gitmeyim diye yapıyor galiba

:nanik::nanik:ayyy canım ben esım olmadan yazlıkta bıle kalamıyom kayınwalıdemelrın yanı canım sıkılıyooo yaaaaa
sen esın yollasa gıdermısınn

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ben duymuştum canım çok güzel bir söz.canım eşim pc yi istiyor sen burdamısın daha ona göre geleyim

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
sofraya fazladan tabak koy, gelecez bizde oğluşumla :p
ahh ahh gelseydinde kocamı birlikte pataklasaydıkk bana diorki yemek yemek ne kdr boş bir mesai senin gibi yemeğe vakit harcayacağıma uyurum daha iyi o anda bende ağzım dolu cvp bile veremiorum ölee bir kaptırmışım dedim ben bir tur daha bindiririm yemekle seni anlayamıorum imkanı yok diorr gıcıkkk
ay kızlar o ceyda mı ne haltsa ay anam uşak boğuldu çocuk yoğun bakımdan yenı çıktı evde otursaan soğukta uşağı üşütecek gerçi öyle sarmışkı boğacak biri ona dese evınde otursun :1: melis pazarcı öküz ay kız sen benı öldürrüüsn hee iyileştin sende durmuyon hee nazar olucan bacım:cokkomik:
hee bugün bir çıktım pir çıktı cnm yaa yarın sabahta kahvaltıya misafirim bile varr okdr aştım kendimi aman maşallah diyelimmm sen nasılsınn oğluşun nasıl mervecik napıor buarada hastane işini napıorsun devammı
melisle bayadır bende konuşamıyorum:ilknur::ilknur: sevmiyo galiba artık bizi

ahaha seni sevmeyen ölsün lannn deliii oğluşunun fotosunu gördüm dava açacaktım sana kızmın terbiyesini bozdunuz diyeee:zuzu:

meryemcimm nasıl oldun kuzum kolun ağrıormu

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ahh ahh gelseydinde kocamı birlikte pataklasaydıkk bana diorki yemek yemek ne kdr boş bir mesai senin gibi yemeğe vakit harcayacağıma uyurum daha iyi o anda bende ağzım dolu cvp bile veremiorum ölee bir kaptırmışım dedim ben bir tur daha bindiririm yemekle seni anlayamıorum imkanı yok diorr gıcıkkk

hee bugün bir çıktım pir çıktı cnm yaa yarın sabahta kahvaltıya misafirim bile varr okdr aştım kendimi aman maşallah diyelimmm sen nasılsınn oğluşun nasıl mervecik napıor buarada hastane işini napıorsun devammı

ahaha seni sevmeyen ölsün lannn deliii oğluşunun fotosunu gördüm dava açacaktım sana kızmın terbiyesini bozdunuz diyeee:zuzu:

daha ıyyyıım canım sımdı agrımıyo cok sukur sen nasılsın bakıyımmm

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

o pipi değil bamya o :hihi::hihi:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
piskevitler napıyonuuzzz? oh çok şükür bitti şu tantana.çok yorulmuş yavrım.gelir gelmez uyudu.aneeey ne güzelde yaptı yaw.şiirini de güzel okudu.ilk sahne hayatına başlamış oldu yani.:huhuu::huhuu:

ceygul

Üye
Tepki
45
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:

sırf bu resmi görmek için geçmişi okudum yav maşallah oğluşumuz pek bi yiğit:biyik::biyik::biyik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
daha ıyyyıım canım sımdı agrımıyo cok sukur sen nasılsın bakıyımmm
bende iyiyim biraz böğrüm yanıyorr ahah nasıl tarif edeceğimi bulamadım böle anlattım:)
o pipi değil bamya o :hihi::hihi:
yrü gitt terbiyesizzz püüüüü
meliss kocıısnde cok hos he :nanik::nanik::nanik:
yemeden mı yasıyor bu adam yawww
yaa sorma meryem bu kdr iştahsız bu kdr yeme içmeden uzak bir adam daha bulamazsın
piskevitler napıyonuuzzz? oh çok şükür bitti şu tantana.çok yorulmuş yavrım.gelir gelmez uyudu.aneeey ne güzelde yaptı yaw.şiirini de güzel okudu.ilk sahne hayatına başlamış oldu yani.:huhuu::huhuu:

ahahah gündemide takip ederim diorsun piskevit seniii-rgulu
maşallaahh haticenurumuza sen şiiri sölüorsun ama ben dansını hatılıorummm aferinn kimin yiğeni bee (ben)

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
huhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
senin yerinde olsam üzülmem, yemek hazırlamam kocaya, işten gelince yemek süresince uyusun sonna kalksın... yemek hazırlama derdi yok, sofra hazırlama derdi yok, bulaşıııkkk yıkama derdi yok... daha ne istiyon melis:zonk::zonk::zonk:

ceygul

Üye
Tepki
45
ya kızlar bişi sorcam siz bebeyağı dışında nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz çatlak kremimi yoksa normal vücut nemlendiricisimi kullanıyorsunuz ben banyoda bebeyağını kullanıyorum çıkyorum 1 saat sonra kupkuru cildim pulpul dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım:uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar