hoş geldiniiizzzzzzzzzzhuhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:
hoş geldiniiizzzzzzzzzzhuhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:
ya kızlar bişi sorcam siz bebeyağı dışında nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz çatlak kremimi yoksa normal vücut nemlendiricisimi kullanıyorsunuz ben banyoda bebeyağını kullanıyorum çıkyorum 1 saat sonra kupkuru cildim pulpul dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım:uzgun::uzgun:
hoşgeldin bebeğem bendee atlaya zıplaya geceleri geçmişe bakıorum yaa artık iyice hızlandı bunların çeneleri-rguluhuhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:
asenin yerinde olsam üzülmem, yemek hazırlamam kocaya, işten gelince yemek süresince uyusun sonna kalksın... yemek hazırlama derdi yok, sofra hazırlama derdi yok, bulaşıııkkk yıkama derdi yok... daha ne istiyon melis:zonk::zonk::zonk:
ya kızlar bişi sorcam siz bebeyağı dışında nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz çatlak kremimi yoksa normal vücut nemlendiricisimi kullanıyorsunuz ben banyoda bebeyağını kullanıyorum çıkyorum 1 saat sonra kupkuru cildim pulpul dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım:uzgun::uzgun:
canım çok sıcak suyla mı banyo yapıyorsun?? ılık suyla duş almayı dene birde bakalım sonuç ne olcak bu sefer
nesliiii fotolar süper maşallah.doktora gidicem diyordun randevu için aldın mı randevunu
iyi akşamlar hatunlar melis yün aldın mı aldıysan ne renk aldın yasin de kumanda bu akşam dimi ne çok soru sordum
bu arada ben bebe yağını kurulandıktan sonra sürüyorum vücudumu da tekrar yıkamıyorum
canım o zaman sana bebyağı yaramıyor.başka bişey dene bence
ben de kızıma kırmızı bi hırka örüyorum bitmek üzere:hulya::hulya::hulya:
aha anlatayım aldım antibakteriyel bebe yünü diye bişi aldım toz pembeninde pembesi soft pembe diye satıorlar yenge bana kesme şeker modeli yap dedi 2 haroşa 2 düz ama benim beynim buna yetmior anlamıorum nerde kaldığımı unutuorum kaldığım yeri çözemiorum bilee öle allaha emanet bi atkı örüorum işte yengede yelek ve hırka örüor yelek beyaz hırka açık pembe
kızlar benden bu kadar pilim bitti.eee yapacam okey.öptüm hepinizi.hadi sizde yatın.fazla yazmayın okuyamıyoz sorra.iyyyyyyyyiiiiii gecelereeeeeeeeeerrrrrrrr:lululu::lululu::lululu::lululu::lululu: anam bu lulu ne yapii öyle aaa.
ben de kızıma kırmızı bi hırka örüyorum bitmek üzere:hulya::hulya::hulya:
ben banyoda sürüp tekrar duş alıyordum peki önerebileceğiniz vücut nemlendiricisi varmı
aha anlatayım aldım antibakteriyel bebe yünü diye bişi aldım toz pembeninde pembesi soft pembe diye satıorlar yenge bana kesme şeker modeli yap dedi 2 haroşa 2 düz ama benim beynim buna yetmior anlamıorum nerde kaldığımı unutuorum kaldığım yeri çözemiorum bilee öle allaha emanet bi atkı örüorum işte yengede yelek ve hırka örüor yelek beyaz hırka açık pembe
ben banyoda sürüp tekrar duş alıyordum peki önerebileceğiniz vücut nemlendiricisi varmı
kızl
ar benden bu kadar pilim bitti.eee yapacam okey.öptüm hepinizi.hadi sizde yatın.fazla yazmayın okuyamıyoz sorra.iyyyyyyyyiiiiii gecelereeeeeeeeeerrrrrrrr:lululu::lululu::lululu::lululu::lululu: anam bu lulu ne yapii öyle aaa.
kızını ve seni tebrik ediyorum canım şimdi gördüm resimleri hadi iyi geceler sana