2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
saolun kızlar.çok güzel bi duygu inşallah sizlerde yaşarsınız.çocuğunun bişeyleri başarmasını yapmasını görmek çok gurur verici.bi de duygulanıyo insan yahu.evet melis teysesine çekmiştir kesin.kız ne diyonuz bi ara roman çaldılar anam zor tuttum kendimi kalkıp oynmamak için.cücükte duydu müzik sesini başladı oda tepmeye beni.anam bu kız fırlama olcak ben size diyom işte.:dill:

he valla melis bayıldım piskevite yaw.öldüm gülmekten haaaa:cokkomik::cokkomik:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ya kızlar bişi sorcam siz bebeyağı dışında nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz çatlak kremimi yoksa normal vücut nemlendiricisimi kullanıyorsunuz ben banyoda bebeyağını kullanıyorum çıkyorum 1 saat sonra kupkuru cildim pulpul dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım:uzgun::uzgun:

canım çok sıcak suyla mı banyo yapıyorsun?? ılık suyla duş almayı dene birde bakalım sonuç ne olcak bu sefer

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
huhu kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım valla üzgünüm.ne var ne yok bilmiyorum herkes iyidir inşallah.bi gittim sayfalar hızla ilerlemiş muhabbet koyu anlaşılan şekerler:salincak:
hoşgeldin bebeğem bendee atlaya zıplaya geceleri geçmişe bakıorum yaa artık iyice hızlandı bunların çeneleri-rgulu
senin yerinde olsam üzülmem, yemek hazırlamam kocaya, işten gelince yemek süresince uyusun sonna kalksın... yemek hazırlama derdi yok, sofra hazırlama derdi yok, bulaşıııkkk yıkama derdi yok... daha ne istiyon melis:zonk::zonk::zonk:
ahahahah yasine okudum bunu koptu ahaha ay saadet süpersin yaa ve çok haklısın:nk:
ya kızlar bişi sorcam siz bebeyağı dışında nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz çatlak kremimi yoksa normal vücut nemlendiricisimi kullanıyorsunuz ben banyoda bebeyağını kullanıyorum çıkyorum 1 saat sonra kupkuru cildim pulpul dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım:uzgun::uzgun:

aaaaa pul pul dökülüormu bizim taktiği uyguluorsun dimi bebe yağınd ben bebeyağı nahriç bişi kullanmaya üşeniorume sasında çatlak kremim varda ben üşengeçlikten onu alıp süremiorum bir türlü

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

bu arada ben bebe yağını kurulandıktan sonra sürüyorum vücudumu da tekrar yıkamıyorum

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

canım o zaman sana bebyağı yaramıyor.başka bişey dene bence

Tepki
61
iyi akşamlar hatunlar melis yün aldın mı aldıysan ne renk aldın yasin de kumanda bu akşam dimi ne çok soru sordum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iyi akşamlar hatunlar melis yün aldın mı aldıysan ne renk aldın yasin de kumanda bu akşam dimi ne çok soru sordum

ahahaha anlatayım aldım antibakteriyel bebe yünü diye bişi aldım toz pembeninde pembesi soft pembe diye satıorlar yenge bana kesme şeker modeli yap dedi 2 haroşa 2 düz ama benim beynim buna yetmior anlamıorum nerde kaldığımı unutuorum kaldığım yeri çözemiorum bilee öle allaha emanet bi atkı örüorum işte yengede yelek ve hırka örüor yelek beyaz hırka açık pembe

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar benden bu kadar pilim bitti.eee yapacam okey.öptüm hepinizi.hadi sizde yatın.fazla yazmayın okuyamıyoz sorra.iyyyyyyyyiiiiii gecelereeeeeeeeeerrrrrrrr:lululu::lululu::lululu::lululu::lululu: anam bu lulu ne yapii öyle aaa.

Tepki
61
ahahaha anlatayım aldım antibakteriyel bebe yünü diye bişi aldım toz pembeninde pembesi soft pembe diye satıorlar yenge bana kesme şeker modeli yap dedi 2 haroşa 2 düz ama benim beynim buna yetmior anlamıorum nerde kaldığımı unutuorum kaldığım yeri çözemiorum bilee öle allaha emanet bi atkı örüorum işte yengede yelek ve hırka örüor yelek beyaz hırka açık pembe

bitmiş halini çok merak ediyorum eminim(yalanında böylesi olur ancak)çok güzel olacaktır:)

Tepki
61
kızlar benden bu kadar pilim bitti.eee yapacam okey.öptüm hepinizi.hadi sizde yatın.fazla yazmayın okuyamıyoz sorra.iyyyyyyyyiiiiii gecelereeeeeeeeeerrrrrrrr:lululu::lululu::lululu::lululu::lululu: anam bu lulu ne yapii öyle aaa.

kızını ve seni tebrik ediyorum canım şimdi gördüm resimleri hadi iyi geceler sana

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

ahanda oğluma ördüğüm hırkayı bitirmem gerek gaza geldim valla zaten az bişey kaldıydı burayı takip etmekten bişe yapasım gelmiyor ki
:hihi:
ben banyoda sürüp tekrar duş alıyordum peki önerebileceğiniz vücut nemlendiricisi varmı

ben bebe yağı ve vaselinin vücut losyononu kullanıyorum banyodan banyoya işte:hihi:

kızl
ar benden bu kadar pilim bitti.eee yapacam okey.öptüm hepinizi.hadi sizde yatın.fazla yazmayın okuyamıyoz sorra.iyyyyyyyyiiiiii gecelereeeeeeeeeerrrrrrrr:lululu::lululu::lululu::lululu::lululu: anam bu lulu ne yapii öyle aaa.

iyi uykular neslicim muckkk

kızını ve seni tebrik ediyorum canım şimdi gördüm resimleri hadi iyi geceler sana

hoşgeldin canımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar