2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
cnm sen merak etme ben senin yalnız bırakırmıyım hiç belden iğne falan yaptıramam o kalp doktorunun önerisiydi ama ben genel anestezi yaptırcam büyük ihtimal

kızlr o belden iğne korktuğunuz gibi biley değil kiiii...serum takılmasından daha az hissediyorsun :elis: o kadar rahat kiiii

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
esracıgım gozun aydın canımmmm

kızlar benim oğlum sanırım hiç uyumuyooooooo:acep:

karanfilim çok saol. maşallah pembedana ne güzel ben doktoruma sordum geçen akşam çok hareketli olması iyimi diye hareketli çocuk sağlıklıdır korkma dedi hareketsizse düşünmek gerekir allah korusun nörolojik sorunları olabilir ve bunu ultrasonda anlayamayız dedi. benim kızımda maşallah hop oturup hop kalkıyo hiç durmuyodu gerçi ben öyle çok fazla hissetmiyom daha kelebek gibi pır pır ediyo ama olsun o kadar bile olsa hissetmek güzel meleğimi

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın arkadaşlar. ay ne güzel tepikliyolar ben daha hissetmiyorum bebişimi. az kaldı deyip avutuyorum kendimi. hiç ama hiç hissetmiyorum üstelik

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bebeğimi hissetmiyorum ama maaşşallah çatır çatır yırtılıyorum. bebeğim yerini açıp hareketlenecek sanırım. üstelik gögsümün altından yırrtılıyorum. nasıl derin sızlıyor anlatamam

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlr o belden iğne korktuğunuz gibi biley değil kiiii...serum takılmasından daha az hissediyorsun :elis: o kadar rahat kiiii

ya ben zaten doğumun her türlüsünden korkuyorum çok evhamlı biriyim doktorumda anladı napıcaz seninle diyo:hihi: neyse o günler yaklaşsın enine boyuna konuşucam doktorumla hangisini tavsiye edecek bakalım. ama normal doğuma ikna edemez herhalde çünkü benim geçmişimde vajinismus hikayem var yani anlayacağınız kuşuma dokunmasınlarda neremi keserlerse kessinler:hihi:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
inşallah arkadaşlar hissederim süper moral olur bana da. ya bişey sorucam. bi kaç kişişe birden cewam veriyosunuz o nasıl yapılıyorr

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
cildini yumuşak tutacak krem ve yağ tarzı şeyler sürmüyon mu tatlım

sürüyorum her gün. bebek yağı nemlendirici kremler. güreş yapıcak pehlivanlar gibiyim. yırtılacağı varsa kesin yırtılıyor ne yaparsan yap kurtarmıyor. ilginç tarafı herkezin karnı çatlar sızılar hisseder benim gögsümün altı

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
sürüyorum her gün. bebek yağı nemlendirici kremler. güreş yapıcak pehlivanlar gibiyim. yırtılacağı varsa kesin yırtılıyor ne yaparsan yap kurtarmıyor. ilginç tarafı herkezin karnı çatlar sızılar hisseder benim gögsümün altı
Doğru soyluyon canım yırtılacağı varsa yırtılıyomu zaten bizim yağlanmamızın nedeni de bunu bi nebze olsun azaltmak

günaydın herkeseee, hayırlı cumalar olsun, su gibi akın bitsin inşallah bugün de.

aynen canım yaaa su gibi aksın gitsin bugun

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
inşallah arkadaşlar hissederim süper moral olur bana da. ya bişey sorucam. bi kaç kişişe birden cewam veriyosunuz o nasıl yapılıyorr

günaydın kızlar... :panter:

ben bugün tam 22+0 oldum ve şu an tam olarak yeni duyabiliyorum tekmelerini diyebilirim zaten erkek bebekler biraz daha geç hissediliyomuş o yüzden hiç kafana takma canım..tekmelemeye başlayıncada şimdiden dövüyo beni diceksin -kizgin-kizgin :hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın ces..:panter:
hayırlı cumalar sanada.. nasılsınız bebişle?

iyiyiz canım çok şükür, çıkıcam birazdan, dışarda kısa bi toplantım var, 1 saate dönerim heralde.

izmir yine yagmurlu, gördükçe sinirim kalkıyo Allahın gücüne gidicek artık hala bahar gelmedi diye diye bi hal oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar