He he ehe ben yaptım bile pişiyooooo anneme götürcem yarın
kız meryem annaaa profiline baktımda f. de.88 liymşsin.bak sen aplan oluyoz yani haee.bi de bende imam hatipte okudum liseyi.
seval ne zaman gidcen tatlım.bende gitmeyi düşünüyorum tekrar.kzı buluşsak ya ne güzel olurdu valla.selma da gelirdi hem.güzel olurdu yani.göbekleri yarıştırırdık heheh.
ayyyy dünürüm gelmiişşş.selmaaaaa.huuhuhhh:bebecik:bebecik:elis::elis:
len nesli kime sen demişsin senden iyi dünür ol diye ha haa nasıl yakaladım ama oglumun canı çok sıkıldı parmagı agzında dertlendi yavrum
ewet kzuum kucugum ben resmım wardı gordunmu benııı
e o zaman sanada değişiklik oluur canım arada bir gerekiyor böyle...bende evdeyken ilk başlarda mutfağa giremiyodum insan bir kere uzaklaştımı birdaha yakınlaşamıyor şimdi gittiğimde de bi tuhaf oluyorum dengem bozuldu iyice burda hep hazır besleniyorum zaten çocuk aburcuburcu olacak...iskenderunun bi dönercisi vardı güzeldii, birde sahildeki mado, tabi künefesi de severim isk.güzel memleket denizi var ya daha ne olsun....
amanniiinn.yok kız kele bacım.:sinifsinif: lafın gelişi dediydim. orda hani canının istediği şeyler yoksa gönderiyim dedi de bende onun için dediydim öyle yaaaa.amaann sıkılmasın damadımın canı aman yerim ben onun....
karşılaşamadık bi türlü.seni sordum bende.feysaede mesaj attım.seval dediki üzülme ben senin kızını alırım dedi bak benim bi suçum yok haaa.:sirin::sirin:ys:
amanniiinn.yok kız kele bacım.:sinifsinif: lafın gelişi dediydim. orda hani canının istediği şeyler yoksa gönderiyim dedi de bende onun için dediydim öyle yaaaa.amaann sıkılmasın damadımın canı aman yerim ben onun....
karşılaşamadık bi türlü.seni sordum bende.feysaede mesaj attım.seval dediki üzülme ben senin kızını alırım dedi bak benim bi suçum yok haaa.:sirin::sirin:ys:
anaaaaa sattı beni direk.zaten selma burda demiştim kuzum:zopa: selmacım canını sıkma yahu neslinin kız senindir oğluşuna söle.benim dünürde burdaymış zaten ihanet edemeyiz oğluşumla