2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
seval ne zaman gidcen tatlım.bende gitmeyi düşünüyorum tekrar.kzı buluşsak ya ne güzel olurdu valla.selma da gelirdi hem.güzel olurdu yani.göbekleri yarıştırırdık heheh.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kız meryem annaaa profiline baktımda f. de.88 liymşsin.bak sen aplan oluyoz yani haee.bi de bende imam hatipte okudum liseyi.

Tepki
61
seval ne zaman gidcen tatlım.bende gitmeyi düşünüyorum tekrar.kzı buluşsak ya ne güzel olurdu valla.selma da gelirdi hem.güzel olurdu yani.göbekleri yarıştırırdık heheh.

len nesli kime sen demişsin senden iyi dünür ol diye ha haa nasıl yakaladım ama oglumun canı çok sıkıldı parmagı agzında dertlendi yavrum

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ayyyy dünürüm gelmiişşş.selmaaaaa.huuhuhhh:bebecik:bebecik:elis::elis:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
len nesli kime sen demişsin senden iyi dünür ol diye ha haa nasıl yakaladım ama oglumun canı çok sıkıldı parmagı agzında dertlendi yavrum

amanniiinn.yok kız kele bacım.:sinifsinif: lafın gelişi dediydim. orda hani canının istediği şeyler yoksa gönderiyim dedi de bende onun için dediydim öyle yaaaa.amaann sıkılmasın damadımın canı aman yerim ben onun....
karşılaşamadık bi türlü.seni sordum bende.feysaede mesaj attım.seval dediki üzülme ben senin kızını alırım dedi bak benim bi suçum yok haaa.:sirin::sirin::eek:ys:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
e o zaman sanada değişiklik oluur canım arada bir gerekiyor böyle...bende evdeyken ilk başlarda mutfağa giremiyodum insan bir kere uzaklaştımı birdaha yakınlaşamıyor şimdi gittiğimde de bi tuhaf oluyorum dengem bozuldu iyice burda hep hazır besleniyorum zaten çocuk aburcuburcu olacak...iskenderunun bi dönercisi vardı güzeldii, birde sahildeki mado, tabi künefesi de severim isk.güzel memleket denizi var ya daha ne olsun....

iskenderun a gittiğim de ilk işim döner yemek.benimkisi de aburcuburcu olcak çikolata cips jelibon zararlı ne varsa yiyorum.ay sahilini özledim oranın yaaaa.sen nerdesin şimdi

Tepki
61
amanniiinn.yok kız kele bacım.:sinifsinif: lafın gelişi dediydim. orda hani canının istediği şeyler yoksa gönderiyim dedi de bende onun için dediydim öyle yaaaa.amaann sıkılmasın damadımın canı aman yerim ben onun....
karşılaşamadık bi türlü.seni sordum bende.feysaede mesaj attım.seval dediki üzülme ben senin kızını alırım dedi bak benim bi suçum yok haaa.:sirin::sirin::eek:ys:

ay canım ya açıklamadamı yaparmış neyse öyle olsun nasılsın kızlar nasıl

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
maşallah meryemcim çok tatlısın.anaam kuzusun kızz sen daha.biz koyun olduk.hahahahahah.fırlama bişeye benziyon ama haa.:hihi::hihi::bebecik

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

anaaaaa sattı beni direk.zaten selma burda demiştim kuzum:zopa: selmacım canını sıkma yahu neslinin kız senindir oğluşuna söle.benim dünürde burdaymış zaten ihanet edemeyiz oğluşumla:cak:

Tepki
61
anaaaaa sattı beni direk.zaten selma burda demiştim kuzum:zopa: selmacım canını sıkma yahu neslinin kız senindir oğluşuna söle.benim dünürde burdaymış zaten ihanet edemeyiz oğluşumla:cak:

nesli naz yapıyor bana zaten aman canım ben yokken göz kulak ol haberdar et beni nolur nolmaz:)mayısta geldi sevoş ne zaman geleceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar