2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ay canım ya açıklamadamı yaparmış neyse öyle olsun nasılsın kızlar nasıl

tabi canım namus bu başka bişeye benzemez.biz kız anasıyız bunu düşünürüz.:eek:ky:

iyi sayılırım.kaçgündür hastaydım.faranjit oldum.ateş öksürük mahfoldum.hala öksürüyorum.hatice nurda hasta.o da aynı şekilde.aama bugün iyi gibi.ateşi çıkmadı.yarın gösterisi var.okul gösterisi.gelinin de maşallah durmuyo zilli.valla bu şimdiden böyle biraz daha büyüyünce var ya beni fena zorluycak bu kız.işte nişanlısını özlemiş.hiç ilgilenmiyolar felan diyodu.:zopa::zopa:

Tepki
61
tabi canım namus bu başka bişeye benzemez.biz kız anasıyız bunu düşünürüz.:eek:ky:

iyi sayılırım.kaçgündür hastaydım.faranjit oldum.ateş öksürük mahfoldum.hala öksürüyorum.hatice nurda hasta.o da aynı şekilde.aama bugün iyi gibi.ateşi çıkmadı.yarın gösterisi var.okul gösterisi.gelinin de maşallah durmuyo zilli.valla bu şimdiden böyle biraz daha büyüyünce var ya beni fena zorluycak bu kız.işte nişanlısını özlemiş.hiç ilgilenmiyolar felan diyodu.:zopa::zopa:

geçmiş olsun canım ana kız hastaydınız demek haticeyi yollamasaydın bari okula iyileşene kadar..yerim ben o küçük kızı demek durmuyor haa o degilde nesli sırtım felaket agrıyor akşam zor atıyorum kendimi eve erken degil mi

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
KIZLAR BEN OĞLUMA ŞİMDİ HATİM DİNLETİYORUM :bebecik-ciko

oooh dinlesin kuzucuk şimdiden kulağı alışık olsun.internetten mi dinletiyorsun canım?

aslında hem kocana üzülüyorum hem sana sen gelsen o tek kalacak ama sende özledin işte buraları tüh napsak ki

canım valla zaten eve geç geliyor burda kalsam da yalnızım.işten güçten kafasını kaldıramıyor.en azından ben gideyim özlerim kocişimi ama bidaha ne zaman gelirim ki o da muammaaa:sinifsinif:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
geçmiş olsun canım ana kız hastaydınız demek haticeyi yollamasaydın bari okula iyileşene kadar..yerim ben o küçük kızı demek durmuyor haa o degilde nesli sırtım felaket agrıyor akşam zor atıyorum kendimi eve erken degil mi

saol canım.evet ayrı iyileştik sayılır.ya ilacını içirim götürüyodum okula.evde olsa daha kötü olcak belki.orda unutur diyodum.

valla benimde çok ağrıyo bugünlerde.ama olurmuş bu haftalarda.fazla oturma.uzan.sürekli ayaktaysan da ondan olur.aman yorma dikkat et.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
oooh dinlesin kuzucuk şimdiden kulağı alışık olsun.internetten mi dinletiyorsun canım?

canım valla zaten eve geç geliyor burda kalsam da yalnızım.işten güçten kafasını kaldıramıyor.en azından ben gideyim özlerim kocişimi ama bidaha ne zaman gelirim ki o da muammaaa:sinifsinif:

valla sevalcim.iskenderun sıcak olmadan gel bence.kız bi daha ne zaman gelcen.kışın gelemessin zaten.bi de karnın daha fazla büyümeden gelde git.çocuk memleket havası alsın biraz dimi.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
İnternetten dinletiyorum canım kulağı aşina olsun şimdiden ismide TALHA RÜZGAR olacak ya adına uygun biri olsun dimi.....

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
esra bende nefret ederim kek ten ama evlandiğimden beri herkese kek yapıyorum bir ablamdan aldım tarifini herkes çok beğendi herkese heryere giderken kek yapıyorum 4 senedir :eek:ky::eek:ky::eek:ky: inan bana bir dilim bile yemedim şimdiyekadar ne ben nede eşim ama millet bayılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar