2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
nesli daha yeni mi yapcan kız yemeği bari kolay yemek yap uğraşma 2 saat.banyoya da girmesi lazımmıi ayyy yesinler niye bu hazırlık ayooo

he bacım.naapiim koca zaten geç geliyo yaa.t.fasulye zaten.hemen pişer.ayıklanmış zati.

ay kız allah seni ne etmesin emiiiartık bilemem valla hazırlık mı yoksam öylesine bi banyomu ?.e artık o herife kalmış.kıs zaten bi haftadan fazla oldu tık yok.hahahahah.soğuk diye valla.:dertli::dertli::eek:ys::eek:ys:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
yok canım şuan çekmiyo artık.yoksa var markette ama ben şimdi başka bişeyi bekliyorum.ü den başlıyo.

uf bugün çok tembeldim zaten.neyse kalkıyım da büyük kızı doyurayım önce yazık.

ama buralardayım hee.

nesliii ü gelmedi mi kız oralara ben kıştan beri yiyorum ondan kıyamam ben sana.istediğin bişe olursa haber ver canım

ardila

Üye
Tepki
16
kesin kararımı verdim gitcem kociş hem git dio hem gitme eve geç gelmeleri bahanem oluyor işte.-ciko-ciko gidimde azıcık yalnızlığın nasıl olduğunu görsün -rgulu iskenderun a gitcem canım bende.

doğru canım sende haklısın ama gitsende aklın kocanda kalırr ahhh ahhh sen onu bana sorr düşünürsün ne yedi ne içti o senden iyi beslenir ama aklın yinede onda kalır...bizz böyleyiz iştee kadın milleti:eek:ys::eek:ys:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
nesliii ü gelmedi mi kız oralara ben kıştan beri yiyorum ondan kıyamam ben sana.istediğin bişe olursa haber ver canım

vardı burdada kışın markette.bende yedim.ama yaz gibi olmuyo ya.of katır kutur.bi de buzluğa atçan onu hafif buz tutacak.oof uleenn.saol canım beni düşündüğün için.ulen senden de iyi dünür olurdu heaaa. hahahah

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ayyy sorma benmde canım ondan cok cekıyo kurusuyla ıdare edıyomm
neysekı az kaldı cıkarr...
eewt canım ıhmal etme kuzunu bız buralardayızz

canım onlardan var zaten herkes ne olduğunu anladı da siyahı da var beyazı da.kıştan beri yedim ben.ama kilosu pahalı.gerçi doyumluk değil tadınlık aldım bir yer şişmesin die.çok canın istiyorsa migrosta kesin bulursun canım

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
canım onlardan var zaten herkes ne olduğunu anladı da siyahı da var beyazı da.kıştan beri yedim ben.ama kilosu pahalı.gerçi doyumluk değil tadınlık aldım bir yer şişmesin die.çok canın istiyorsa migrosta kesin bulursun canım

aaa öylemıı bak bılmıyodum canımm sagol hemen ıslemlere baslıyorummm

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
doğru canım sende haklısın ama gitsende aklın kocanda kalırr ahhh ahhh sen onu bana sorr düşünürsün ne yedi ne içti o senden iyi beslenir ama aklın yinede onda kalır...bizz böyleyiz iştee kadın milleti:eek:ys::eek:ys:

yok canım hamileliğimin başlarında doğru düzgün yemek yapamadım soğuktu evim.sonra memlekete gidince adam fabrikada yemek yedi.her türlüsü var normal yemek diyet yemek tatlılar yani menü iyi.zaten çok kalamam bu defa en fazla 10 gün ama aklım kalmıyor değil :sinifsinif:

ardila

Üye
Tepki
16
yok canım hamileliğimin başlarında doğru düzgün yemek yapamadım soğuktu evim.sonra memlekete gidince adam fabrikada yemek yedi.her türlüsü var normal yemek diyet yemek tatlılar yani menü iyi.zaten çok kalamam bu defa en fazla 10 gün ama aklım kalmıyor değil :sinifsinif:

e o zaman sanada değişiklik oluur canım arada bir gerekiyor böyle...bende evdeyken ilk başlarda mutfağa giremiyodum insan bir kere uzaklaştımı birdaha yakınlaşamıyor şimdi gittiğimde de bi tuhaf oluyorum dengem bozuldu iyice burda hep hazır besleniyorum zaten çocuk aburcuburcu olacak...iskenderunun bi dönercisi vardı güzeldii, birde sahildeki mado, tabi künefesi de severim isk.güzel memleket denizi var ya daha ne olsun....

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Hürremin yeni bölümü başlamadan yapayım bari şu keki:nk:
Bakalım kaç dakikada yapabileceğim:1:
Gelirim birazdan kızlar:zuzu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar