2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
valla sevalcim.iskenderun sıcak olmadan gel bence.kız bi daha ne zaman gelcen.kışın gelemessin zaten.bi de karnın daha fazla büyümeden gelde git.çocuk memleket havası alsın biraz dimi.

evet neslicim ya bidaha ne zaman gelcem kociş yan çizecek gibime geliyor ama duygu sömürüsü yaparım azıcık ona yollar belkim.velet memleket havası alsın yaaa

İnternetten dinletiyorum canım kulağı aşina olsun şimdiden ismide TALHA RÜZGAR olacak ya adına uygun biri olsun dimi.....

çok iyi yapıyorsun canım bende yapayım güzel fikir aşina olsun kulağına.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ya kızlar ben daha isim bulamadım.önerisi olan varsa buyursun bakiiimm.:bebecik:bebecik

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
esra bende nefret ederim kek ten ama evlandiğimden beri herkese kek yapıyorum bir ablamdan aldım tarifini herkes çok beğendi herkese heryere giderken kek yapıyorum 4 senedir :eek:ky::eek:ky::eek:ky: inan bana bir dilim bile yemedim şimdiyekadar ne ben nede eşim ama millet bayılıyor

Normalde tatlı pasta yapmayı da yemeyi de çok severim ama
1-şerbetli tatlılar (hazır baklava hariç)
2-kek
asla kendimiz için yapmam.
İşte ya birine götüreceğimde,ya da çokkk nadir,birileri geldiğinde..

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
evet neslicim ya bidaha ne zaman gelcem kociş yan çizecek gibime geliyor ama duygu sömürüsü yaparım azıcık ona yollar belkim.velet memleket havası alsın yaaa

İnternetten dinletiyorum canım kulağı aşina olsun şimdiden ismide TALHA RÜZGAR olacak ya adına uygun biri olsun dimi.....

çok iyi yapıyorsun canım bende yapayım güzel fikir aşina olsun kulağına.

evet canım yap iyidir böyleşeyler

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bu kadının doğum sahneleri beni delirtiyor:3:
Bebem az daha büyüsün izlemicem,nasıl olsa her bölüm doğuruyor.
O çığlıklarla havaya girip ben doğrurum diye korkuyorum :deli:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
hoşbuldum sırtım agrıyor elvin yaa gece 4 tane yastıkla yatıyorum yastıkla güreşiyorum resmen sen nasılsın bebem nasıl

canım o kadar ciddi mi sırt ağrıların doktoruna sordun mu peki? çok mu büyüdü göbüşün,topuklu ayakkabı falan giyme sakın gün içinde fazla ayakta kalıyorsan geçmiş olsun canım

Tepki
30
hürrem üçüncüyü doğuruyor, maşallah ne göbek varmış hehehe:deli:
biz birini çıkaramadık halaaaa
hoşbuldum sırtım agrıyor elvin yaa gece 4 tane yastıkla yatıyorum yastıkla güreşiyorum resmen sen nasılsın bebem nasıl

iyi diyelim, iyi olalım, özledim kız seniiiiiii:eek:ys: benim de ayaklar ağrıyo ama olsun hamileyiz bizzz, azcık sıkıntı çekcez artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar