iskenderun a gittiğim de ilk işim döner yemek.benimkisi de aburcuburcu olcak çikolata cips jelibon zararlı ne varsa yiyorum.ay sahilini özledim oranın yaaaa.sen nerdesin şimdi
slm kızlaarr misafir geldi çıktı anca girebildim ne var ne yok?hürrem gene doğuruyor..kadın üstümüze 3.yü doğurduu:nanik:
Ay evet biliyorum böyle olmadığını ama onu izlerken bi bakıyorum ki
ben de nefes alıp veriyorum ahhh:zuzu:
Evet canım hepimiz aynı amaç için kullanıyoruz -ciko
evet insan etkileniyo ister istemez.yaw bunların herşeyi saten ha.atlas mı neyse işte.örtüleri çarşafları kıyafetleri.puff.kayıp durur insan be.
aynen ya bende bi tuhafıma gitti her şeyede teşekkür edilmezki canım diye düşünüp teşekkür sayım azıcık kaldıutanıyorum kendimden çok mu kabayım acep diye düşünüyodum bendee
güle güle kullanın selmacım bir foto çekte görelim artık di mi ama
Hoşgeldin canımm..
evet bizim de gündemimiz bu -ciko
canım bişi istedi adamı dışarıya gönderdim ya 5 kat inecek nerdeyse 400 metre yürüyüp istediğim şeye ulaşacak yazık dimi
mustafa ne olmuş 9 ayda kaç yaş büyüümüş çook saçmaaaaaaaaaaaa:zonk:
damlayla melis burdalar ama geçmişteler galiba.:bebecik:bebecik
yokmuş canım gelinlik 21. yüzyıldamı ne çıkmış gelinlik ingiliz asilzadelere bulmuş falan
canım bişi istedi adamı dışarıya gönderdim ya 5 kat inecek nerdeyse 400 metre yürüyüp istediğim şeye ulaşacak yazık dimi
dedikodu her yerde annem o yüzden padişahın arkasından bile konuşulur derdi ahaaa resmen duydu kulaklarım anneler ne derse doğru kızlar