kızlarr yaaaaaaa ben tam bı makana manyagı oldum yaaaaaaaaaaaaaa napcagaım bılmıyommmm:acep::acep::acep:
hamurişi makarna tarzı yicekler şekerde yapıyormuş sanırım.hemide kilo da yapar ama çokta çekiyosa canın afiyetle ye oğluşuna yarasın canım
kızlarr yaaaaaaa ben tam bı makana manyagı oldum yaaaaaaaaaaaaaa napcagaım bılmıyommmm:acep::acep::acep:
sen bilirsin özgemm ben buna da alıştım bilee-ciko
ya bnm bu gülşen 28. haftada yapıcaz dedi yaa kafam karışıor bnde bugüne kdr hep 20. haftada bakılır diye duydumbuketçim test yapıldı kan uyuşmzlığı ile ilgili. Sonuç negatif çıktı anlamını bilmiyorum ama iyi bişeymiş negatif çıkması.
ben 2.yi düşünmüorum yırtamazmıyım iğnedenevet Meryemcim öyleymiş ilk bebeğe bi zararı yokmuş ikinci bebek için iğne olucakmışız doğumdan sonra
aAyy evet yaa ben o şekilde hiç düşünmemiştim.
bende iğneyi her halukarda yicez diye biliorum 2. çocuk içinyok tatlım negatif cıktıysa problem yok. bebeginle aynısın.. oda negatif.. benimde yapildi bebegimle aynı kan grubumuz oldugundan problem yok. o pozitif olsaydi igneyi yicektik
kızlar bişey sorucam bu nick ime alıştınızmı değiştirebilirmiyim diye sormuştum değiştirbilirsin dediler eski nickimimi alayım kalsınmı sizce
ne olduuu kuzumm naptınn bakyımmYorulduummmmmmmmmmmm:3:
ayyyyy bayılırımm hem yogrtlu hem peynırlıııışişmanlıycan yapıcak bişey yok
ben de ilk aylarımda sadece makarna ile beslenebilmiştim de bugün itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 55 le başlayıo 100 le biticem die korkuorummmmmmmm.
üzerine yoğurt veya peynir dökerek kendini rahatlatabilirsin...
ben de çok seviyorum makarna:catalbicak::catalbicak:
ne olduuu kuzumm naptınn bakyımm
ayyyyy bayılırımm hem yogrtlu hem peynırlıııı
ben henuz 2kılo aldım cok sukur yaa
ayyyyyyyy napcaz inciiiimmm
oyyyy kıyamam sana ben yaaa...bende özluyorumm o gunlerııııdünürüm alıştın demek kızım olsaydı esila koymak istiyordum bekarken ne günelrdi yaa.bekarlık günlerimi özledim annem babam yanımdaydı :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
hamurişi makarna tarzı yicekler şekerde yapıyormuş sanırım.hemide kilo da yapar ama çokta çekiyosa canın afiyetle ye oğluşuna yarasın canım
dünürüm alıştın demek kızım olsaydı esila koymak istiyordum bekarken ne günelrdi yaa.bekarlık günlerimi özledim annem babam yanımdaydı :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
dünürüm alıştın demek kızım olsaydı esila koymak istiyordum bekarken ne günelrdi yaa.bekarlık günlerimi özledim annem babam yanımdaydı :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Naptığımı boşver de bu yazılanlardan sonra napıcağıma bak sen:nanik:
kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş randevum 5:30da eşim gelcek birazdan öptük hepinizi teyzeleri size iyi muhabbetler-ciko
neeee anlamdım kuzu:2:
ne olduuu kuzumm naptınn bakyımm
ayyyyy bayılırımm hem yogrtlu hem peynırlıııı
ben henuz 2kılo aldım cok sukur yaa
ayyyyyyyy napcaz inciiiimmm
neeee anlamdım kuzu:2:
sagol özgem yaaa cok aydınlattınnn:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
şişmanlıycan yapıcak bişey yok
ben de ilk aylarımda sadece makarna ile beslenebilmiştim de bugün itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 55 le başlayıo 100 le biticem die korkuorummmmmmmm.
üzerine yoğurt veya peynir dökerek kendini rahatlatabilirsin...
kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş randevum 5:30da eşim gelcek birazdan öptük hepinizi teyzeleri size iyi muhabbetler-ciko
ya bnm bu gülşen 28. haftada yapıcaz dedi yaa kafam karışıor bnde bugüne kdr hep 20. haftada bakılır diye duydum
ya bnm bu gülşen 28. haftada yapıcaz dedi yaa kafam karışıor bnde bugüne kdr hep 20. haftada bakılır diye duydum
ben 2.yi düşünmüorum yırtamazmıyım iğnedenys:
ah ben psikopat olduğum içim hemen bunlara bakıorum-rgulu
bende iğneyi her halukarda yicez diye biliorum 2. çocuk için
ya didem çok sevior senin bu nickini bizimde gözümüz özgeye alışmış ama snein kim olduğunuda bilioruz yani kafamız karışmıor ay bilememdim
ne güzel yardım ettim dimi:zopa: