2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar bişey sorucam bu nick ime alıştınızmı değiştirebilirmiyim diye sormuştum değiştirbilirsin dediler eski nickimimi alayım kalsınmı sizce :panter::panter:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
evet Meryemcim öyleymiş ilk bebeğe bi zararı yokmuş ikinci bebek için iğne olucakmışız doğumdan sonra

canım sonuç ne çıkarsa çıksın doğumdan sonraki ilk 76 saat içinde rogam ( bu bir iğne) yapılması gerekiyorki ve bu her gebelikte yapılıyor hatta düşük yada kürtaj olsa bile bu iğneyi olmazsan senin için bir sonraki gebeliğinde problem olabiliyor kan uyuşmazlığı konusunda

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
yok tatlım negatif cıktıysa problem yok. bebeginle aynısın.. oda negatif.. benimde yapildi bebegimle aynı kan grubumuz oldugundan problem yok. o pozitif olsaydi igneyi yicektik:D

aa öylemiymiş ben öyle olduğunu bilmiyordum ama tahmin ediyodum yani negatif sorun yok dediğinde bebek negatif herhalde diye düşündüm. Aferin oğluma annesinin kanını almış:cicibebek:

hayırlııs kuzum topladınmı ewınıı canımm

alla kuzm ben burası kalabalıkken gecmıse dalmıyorum yoksa burasıda gecmıs oluyooo:nanik::nanik:kımse yokken bak sende

toparladım kuzum üstten üstten topladım cumartesi kadın gelicek o yüzden temizlemedim sadece yayıntılarımızı kaldırdım..

Tepki
67
buket yanı bebekle aynı olunca ıgneye gerek kalmıyormukııı

ilk cocukta zaten genelde problem olmuyor.. ikinci cocuk icin sıkıntı. ama bana doktor seninle cocuk aaynı ikinizde negatifsiniz dedi. o yuzden problem yokk. ama cocouk pozitif olsydi anti d mi ne ole bi igne var ( tam olark anti d oldgunu bilmiyorum) onnu vuruyolar ..

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
aa öylemiymiş ben öyle olduğunu bilmiyordum ama tahmin ediyodum yani negatif sorun yok dediğinde bebek negatif herhalde diye düşündüm. Aferin oğluma annesinin kanını almış:cicibebek:

toparladım kuzum üstten üstten topladım cumartesi kadın gelicek o yüzden temizlemedim sadece yayıntılarımızı kaldırdım..
yorma kendını canım fazla orkan pasamızın rahatını bozmaaa-ciko
canım sonuç ne çıkarsa çıksın doğumdan sonraki ilk 76 saat içinde rogam ( bu bir iğne) yapılması gerekiyorki ve bu her gebelikte yapılıyor hatta düşük yada kürtaj olsa bile bu iğneyi olmazsan senin için bir sonraki gebeliğinde problem olabiliyor kan uyuşmazlığı konusunda

sagol ttalım aydınlattıgın ııcnn

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
tabiki kızlar bu iğnenin yapılabilmesi için siz (-) iseniz eşlerinizin mutlaka ( + ) olası gerekiyor eğer eşinizde (- ) ise problem yok
ayrıca siz ( + ) eşiniz ( - ) ise yine problem yoktur

Tepki
32
kızlarr yaaaaaaa ben tam bı makana manyagı oldum yaaaaaaaaaaaaaa napcagaım bılmıyommmm:acep::acep::acep:

şişmanlıycan yapıcak bişey yok:D:D:D:D:D

ben de ilk aylarımda sadece makarna ile beslenebilmiştim de bugün itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 55 le başlayıo 100 le biticem die korkuorummmmmmmm.

üzerine yoğurt veya peynir dökerek kendini rahatlatabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar