Bu arada biz dörtlü taramamızı yaptırdık sonuç temiz çıktı çok şükür.Dün de kontrolümüz vardı.Bebişim sağlıklı herşey yolunda şükürler olsun nasılda büyümüş kuzum Ve korktuğum başıma geldi hep o %1 ihtimalden korkuyordum benim kızım erkekmiş kesinleşti artık küçük adam geliyor :halay veee artık oğluşumun minik tekmelerini hissediyorum tarif edilemez bi duyguymuş.Bugünde sağlık ocağından aradılar tetenoz aşımızıda olduk.Cumartesi günüde memleketime ailemin yanına İzmirime gidiyoruumm.10 aydır gitmemiştim.16gün kalıcam hayırlısıyla.Çokk mutluyum ben yahuu :teytey: Bu arada listeyi İncicim sen devralmışsın sanırım bilgilerimi düzeltirsen çok sevinirim canım.
cnm gözünaydın bebişin sağlıklıymış hayırlı olsun oğluşun %99 kızmı demişti doktorun daha önce? benimki %100 kız demişti geçen ay bugün kontrolüm var birazdan gidicem inş. bende iyi haberlerle gelirim
hah ama komikte geldii neyse sen diğerleri gibi şoka girmemişsin özgeden ok korktum biraara eline taramalı alacakta herkesi öldürcek sandım yaa:3:[/QUOTE]