2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Bu arada biz dörtlü taramamızı yaptırdık sonuç temiz çıktı çok şükür.Dün de kontrolümüz vardı.Bebişim sağlıklı herşey yolunda şükürler olsun nasılda büyümüş kuzum Ve korktuğum başıma geldi hep o %1 ihtimalden korkuyordum benim kızım erkekmiş kesinleşti artık küçük adam geliyor :halay veee artık oğluşumun minik tekmelerini hissediyorum tarif edilemez bi duyguymuş.Bugünde sağlık ocağından aradılar tetenoz aşımızıda olduk.Cumartesi günüde memleketime ailemin yanına İzmirime gidiyoruumm.10 aydır gitmemiştim.16gün kalıcam hayırlısıyla.Çokk mutluyum ben yahuu :teytey: Bu arada listeyi İncicim sen devralmışsın sanırım bilgilerimi düzeltirsen çok sevinirim canım.

cnm gözünaydın bebişin sağlıklıymış hayırlı olsun oğluşun %99 kızmı demişti doktorun daha önce? benimki %100 kız demişti geçen ay bugün kontrolüm var birazdan gidicem inş. bende iyi haberlerle gelirim

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Ben ilk 12+6 da öğrenmiştim kız olduğunu ama o zaman cinsiyet daha yeni oluşmaya başladığı için ölçümlerle vermişti sonucu.Ama şimdi cinsiyet tamamlandı ve benim terbiyesiz oğluşum açıp gösterdi zaten anne bak ben erkekim diyee.Bu arada liste için teşekkür ederim canım.

hayırlı olsun canım oğluşun
rica ederim

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
ben kivim ve sevkana çok takıldım hiç aklımdan çıkmıorlar :uzgun: ay gözlerim doldu yaaa

ay çok sevindim cnmmmm buarada erkeğemi döndü ohaa vaybee hayorlısı olsun alışveriş yapmışmıydın birde isim düşündünüzmü birdeee bu son bu sonnn izmirime selaammm söleee:sinifsinif:

evet yaaa daha dün size hava atıyodum ben atılmadım diye. bi de utanmadan yazmışlar Site Yönetiminden Mesaj Var !

Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Talebimiz üzerine üyeliğiniz kapatılmıştır !

Süre: Hiç

kuzummm kıyamam sana yaaa ahahahah ama komikte geldii neyse sen diğerleri gibi şoka girmemişsin özgeden ok korktum biraara eline taramalı alacakta herkesi öldürcek sandım yaa:3:[/QUOTE]

Ben çok erken öğrenmiştim cinsiyeti o yüzden böyle oldu sanırım zaten hep korkuyordum hatırlarsan ya değişirse diye o yüzden ne isim bakmıştım ne de alışveriş yapmıştım.Ama artık kim tutar benii.Oyy kıyamam ben sana söylemez olurmuyum hiç selamını.Aklımda bikaç isim var ama hala araştırıyorum kararsızım.
Arel:Temiz dürüst kimse.
Doruk:Tepe,en yüksek yer,en üstün başarı düzeyi.
Efdal:En üstün,çok erdemli,çok faziletli,en iyi.
Uraz:Talih,şans.
Aral:Birbirine yakın adaların oluşturduğu topluluk.
Poyraz:Kuzeydoğu yönünden esen rüzgar.
Kerem:Cömertlik,soyluluk,büyüklük.
Şimdilik bunlar var aklımda.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ya canım sıte yonetımınden rıca etsen arkadaslra ulasmmz gerek desk olmazmıkıı

Onlar birbirimizi bulmayalım diye elinden geleni yapıyor.Yardım ederlermi canım.

ayy sevkan olayı fenaydı yaa kiwimde bizim için okdr çok çarpıştıki ya ben kivim bizi bulur google dan diordum nasıl olduda bulamadı yaa kafam almıorr

ptesi boynu tutuktu herhalde onun için izin aldı yok 2 gündür

ay ne ricası yaa adamlar birbirimize ulaşamayalım diye bunca kötülüğü yaptılarrrr

kivimle biz tam konuşmaya başladık normal bişiler yazdım sonra laf arasında anlayabileceği şekilde msn adresimi yazdım ama sildiler ikimizide
sizi bulana kadar pes etmiycem diodu

Vermidonda arıyor bizi yazık ama onada kıyamam

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
acımasın yaaa valla iğneden korkmam ama tetanozdan gelen yorumlar yüzünden accaip tırsıyorum kolanyolu pamuk koy istersen cnm kızlar o yönde çok uyardı beni korkma kolanyalı pamuk koy bişi olmuyor dediler :panter:

Evety yaa o konuda benimde gözüm korkmuştu nasıl olacak bakalım diye.Neyseki sadece hafif bi ağrı var.Evet hemşirede bana söyledi onu eğer kızarır yada şişerse kolanyalı pamuk koy ama ovalama dedi.Şimdilik bişey yok çok şükür bende koymadım ondan.

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
cnm gözünaydın bebişin sağlıklıymış hayırlı olsun oğluşun %99 kızmı demişti doktorun daha önce? benimki %100 kız demişti geçen ay bugün kontrolüm var birazdan gidicem inş. bende iyi haberlerle gelirim

Çok saol canım evet %99 kız demişti ama 12+6 da demişti çok erkendi yanii.İnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
selam söle teyzelerinden güzel kuzuyaaaa eşi yukarı ççıkmışmı atlama bu soruyu esramm
Ben çok erken öğrenmiştim cinsiyeti o yüzden böyle oldu sanırım zaten hep korkuyordum hatırlarsan ya değişirse diye o yüzden ne isim bakmıştım ne de alışveriş yapmıştım.Ama artık kim tutar benii.Oyy kıyamam ben sana söylemez olurmuyum hiç selamını.Aklımda bikaç isim var ama hala araştırıyorum kararsızım.
Arel:Temiz dürüst kimse.
Doruk:Tepe,en yüksek yer,en üstün başarı düzeyi.
Efdal:En üstün,çok erdemli,çok faziletli,en iyi.
Uraz:Talih,şans.
Aral:Birbirine yakın adaların oluşturduğu topluluk.
Poyraz:Kuzeydoğu yönünden esen rüzgar.
Kerem:Cömertlik,soyluluk,büyüklük.
Şimdilik bunlar var aklımda.

arel doruk aral ve poyraz diyee fikir vermek isterim beğendim bu isimleri ama mesela aral ile soyadını yanyana söleyince arala tut gibi bir okunu oluor kafadan ele areldede ad soyad uyumsuzluğu oluor bunlara çok dikkat cnm ama poyraz ve doruk a soyadınız çok uyuyor

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ilk sayfada canım.. varsınız tabii ki
hadı bakıyım hemen canım saoll
Onlar birbirimizi bulmayalım diye elinden geleni yapıyor.Yardım ederlermi canım.

Vermidonda arıyor bizi yazık ama onada kıyamam
ayyy walla bende sızı bulamsaydım cok uzulurdummm:uzgun:
buketçim test yapıldı kan uyuşmzlığı ile ilgili. Sonuç negatif çıktı anlamını bilmiyorum ama iyi bişeymiş negatif çıkması.

damla bızdede war kan uyusmazlgıı ama bıldgm kadryla 2.cocukta sorun olmasın dıye dogumdan sonra ıgne yapılıyoo

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
hadı bakıyım hemen canım saoll

ayyy walla bende sızı bulamsaydım cok uzulurdummm:uzgun:

damla bızdede war kan uyusmazlgıı ama bıldgm kadryla 2.cocukta sorun olmasın dıye dogumdan sonra ıgne yapılıyoo

evet Meryemcim öyleymiş ilk bebeğe bi zararı yokmuş ikinci bebek için iğne olucakmışız doğumdan sonra

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
selam söle teyzelerinden güzel kuzuyaaaa eşi yukarı ççıkmışmı atlama bu soruyu esramm

arel doruk aral ve poyraz diyee fikir vermek isterim beğendim bu isimleri ama mesela aral ile soyadını yanyana söleyince arala tut gibi bir okunu oluor kafadan ele areldede ad soyad uyumsuzluğu oluor bunlara çok dikkat cnm ama poyraz ve doruk a soyadınız çok uyuyor

Ayy evet yaa ben o şekilde hiç düşünmemiştim.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

tamam cnm söylerim muhakkak dualarınızı esirgemeyin teyzeleri kızım ve benim için. inş eşide yukarı çıkmıştır. herşeyi sorcam unutmazsam tabi heyecandan

Tepki
67
buketçim test yapıldı kan uyuşmzlığı ile ilgili. Sonuç negatif çıktı anlamını bilmiyorum ama iyi bişeymiş negatif çıkması.

yok tatlım negatif cıktıysa problem yok. bebeginle aynısın.. oda negatif.. benimde yapildi bebegimle aynı kan grubumuz oldugundan problem yok. o pozitif olsaydi igneyi yicektik:D

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
Kızlar bu arada ben bi koşu gidip yemek yapayım birazdan babamız gelecek daha yemek yok ortada öpüyorum hepinizii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar