2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kımler kaldı elmacıgımm
ben kivim ve sevkana çok takıldım hiç aklımdan çıkmıorlar :uzgun: ay gözlerim doldu yaaa
Bu arada biz dörtlü taramamızı yaptırdık sonuç temiz çıktı çok şükür.Dün de kontrolümüz vardı.Bebişim sağlıklı herşey yolunda şükürler olsun nasılda büyümüş kuzum Ve korktuğum başıma geldi hep o %1 ihtimalden korkuyordum benim kızım erkekmiş kesinleşti artık küçük adam geliyor :halay veee artık oğluşumun minik tekmelerini hissediyorum tarif edilemez bi duyguymuş.Bugünde sağlık ocağından aradılar tetenoz aşımızıda olduk.Cumartesi günüde memleketime ailemin yanına İzmirime gidiyoruumm.10 aydır gitmemiştim.16gün kalıcam hayırlısıyla.Çokk mutluyum ben yahuu :teytey: Bu arada listeyi İncicim sen devralmışsın sanırım bilgilerimi düzeltirsen çok sevinirim canım.
ay çok sevindim cnmmmm buarada erkeğemi döndü ohaa vaybee hayorlısı olsun alışveriş yapmışmıydın birde isim düşündünüzmü birdeee bu son bu sonnn izmirime selaammm söleee:sinifsinif:
ahahaha dün geçmişi okurken beni atmadılar yazzmışsın şimdide bu ahaha neysee yaa geçmiş olsun adamların tarzı bu haysiyet yok

evet yaaa daha dün size hava atıyodum ben atılmadım diye. bi de utanmadan yazmışlar Site Yönetiminden Mesaj Var !

Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Talebimiz üzerine üyeliğiniz kapatılmıştır !

Süre: Hiç[/QUOTE]

kuzummm kıyamam sana yaaa ahahahah ama komikte geldii neyse sen diğerleri gibi şoka girmemişsin özgeden ok korktum biraara eline taramalı alacakta herkesi öldürcek sandım yaa:3:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ben kivim ve sevkana çok takıldım hiç aklımdan çıkmıorlar :uzgun: ay gözlerim doldu yaaa

ay çok sevindim cnmmmm buarada erkeğemi döndü ohaa vaybee hayorlısı olsun alışveriş yapmışmıydın birde isim düşündünüzmü birdeee bu son bu sonnn izmirime selaammm söleee:sinifsinif:

evet yaaa daha dün size hava atıyodum ben atılmadım diye. bi de utanmadan yazmışlar Site Yönetiminden Mesaj Var !

Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Talebimiz üzerine üyeliğiniz kapatılmıştır !

Süre: Hiç

kuzummm kıyamam sana yaaa ahahahah ama komikte geldii neyse sen diğerleri gibi şoka girmemişsin özgeden ok korktum biraara eline taramalı alacakta herkesi öldürcek sandım yaa:3:[/QUOTE]

üzülme canımmmm onlarda bısekılde bulur bızıııı

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
oğluşun hayırlı olsun cnm sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindik ama tetanoz için erken değilmi daha 20. haftadan sonra diyorlar genelde bende yarın gideceğim bi cesaret bakalım acıyacak mı-ciko

Çok teşekkür ederim canım.Ben dün doktorumla konuştum istediğin zaman yaptırabilirsin bi zararı yok dedi.İnternettende 20 ile 24. hafta arası diye okumuştum.Bende zaten 20. haftadan gün aldım e bugünde sağlık ocağından çağırılınca yaptırdım gitti.Bu arada rahat ol hiç acımıyor sadece yanma şeklinde hafif bir ağrı yapıyor o kadar.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Evet Melis bende o ikisini unutamıyorum.
Sevkan gözümüzün önünde kaydı gitti.
Kivim dün mesaj yazmıştı oraya bu gün baktım yok kaldırmışlar.
:zopa:

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
gözün aydın şekerim ne güzel haberlerr bunlar bizim satlar genellikle erkek çıkıyor zaten bilgi demişken ben hala listeye aldırmadım kendimi sat 21 aralık 2010 cinsiyet:Erkek 3lü testimiz yapıldı çok şükür sonuçlarımız temizz başka???incican sen yapıyormuşsun listeyi galiba ellerinden öper..

Teşekkürler canımcım.

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
demek bir erkeğimiz daha geliyor-ciko-ciko sağlıklı olsun da canım bu defa erkek 2.de kız olur maşallah kötü bir sonuçta almamışsın.doktorun seyahat etmene izin vermiş çok şükür.bende mayıs ortalarına doğru gitcem memlekete.ben ocak sonu gitmiştim ama olsun gene gitcem doktorda izin vermişken gerçi 12 saatlik yol çekilmez ama olsun

Doktor izin vermişken git valla hiç kaçırma sonra miniklerimizle zor olacak.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Çok teşekkür ederim canım.Ben dün doktorumla konuştum istediğin zaman yaptırabilirsin bi zararı yok dedi.İnternettende 20 ile 24. hafta arası diye okumuştum.Bende zaten 20. haftadan gün aldım e bugünde sağlık ocağından çağırılınca yaptırdım gitti.Bu arada rahat ol hiç acımıyor sadece yanma şeklinde hafif bir ağrı yapıyor o kadar.

acımasın yaaa valla iğneden korkmam ama tetanozdan gelen yorumlar yüzünden accaip tırsıyorum kolanyolu pamuk koy istersen cnm kızlar o yönde çok uyardı beni korkma kolanyalı pamuk koy bişi olmuyor dediler :panter:

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5
gözünüz aydın canım çok sevindimm en son ne zaman kız denilmişti merak ettim??
topiği ben açtığım için bana kaldı bu sefer değiştiriyorum hemen

Ben ilk 12+6 da öğrenmiştim kız olduğunu ama o zaman cinsiyet daha yeni oluşmaya başladığı için ölçümlerle vermişti sonucu.Ama şimdi cinsiyet tamamlandı ve benim terbiyesiz oğluşum açıp gösterdi zaten anne bak ben erkekim diyee.Bu arada liste için teşekkür ederim canım.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
gözün aydın şekerim ne güzel haberlerr bunlar bizim satlar genellikle erkek çıkıyor zaten bilgi demişken ben hala listeye aldırmadım kendimi sat 21 aralık 2010 cinsiyet:Erkek 3lü testimiz yapıldı çok şükür sonuçlarımız temizz başka???incican sen yapıyormuşsun listeyi galiba ellerinden öper..

tamamdır ekledim
incimtanem senin erkeki de ekledim

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ayy sevkan olayı fenaydı yaa kiwimde bizim için okdr çok çarpıştıki ya ben kivim bizi bulur google dan diordum nasıl olduda bulamadı yaa kafam almıorr
ces nerde bilen varmı acaba merak ettimde bu gün hiç görünmedi
ptesi boynu tutuktu herhalde onun için izin aldı yok 2 gündür
ya canım sıte yonetımınden rıca etsen arkadaslra ulasmmz gerek desk olmazmıkıı

ay ne ricası yaa adamlar birbirimize ulaşamayalım diye bunca kötülüğü yaptılarrrr

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74

kivimle biz tam konuşmaya başladık normal bişiler yazdım sonra laf arasında anlayabileceği şekilde msn adresimi yazdım ama sildiler ikimizide
sizi bulana kadar pes etmiycem diodu

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
benim ticker bir türlü olmuyor çıldırcam :lala::lala::lala: ne yaptıysam olamadı perle nin yazdığı gibide yaptım olmadııııııııııııı:acep:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ayy sevkan olayı fenaydı yaa kiwimde bizim için okdr çok çarpıştıki ya ben kivim bizi bulur google dan diordum nasıl olduda bulamadı yaa kafam almıorr

ptesi boynu tutuktu herhalde onun için izin aldı yok 2 gündür

ay ne ricası yaa adamlar birbirimize ulaşamayalım diye bunca kötülüğü yaptılarrrr

ayy canım benımkısıı de laf ısteee :eek:ys:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
hosgeldınn canımmmmmmm:mavis
özgem fazla yormasaydın kendını yaa ben wallahı yawas yaws yapıyom yoksa bel we sırtımda oluyrmm
evet canım idare edicez artık ne yapalım
hoşgeldin hem avatardaşım sanırım hemde ilk isimdaşım ve galiba satdaşım
vay b ne çok daşmışız seninle :nanik::nanik::nanik: hayırlı olsun canım cetvelinn
hoşgeldin özgecik bende bakıom bu kız yok ortalarda die.eşin evde die düşündüm benimde kasığım ağrıyordu dün akşamdan beri neyse şimdi geçti.geçmiş olsun canım
saol canım sanada geçmiş olsun.evi temziledim keşke hiç kirlenmese :nanik::nanik:
hoşgeldin canımmm ben de öle oluyorum çok çabuk yoruluyorum hergün bi iş yapıcaz artık anlaşılan:nk:

allah yardımcımız olsun incimmm :acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar